|
لیست کتابهایی که مطالعه ی آنها برایم بسیار مفید بود
|
|
۱۱:۳۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام با توجه به برپایی نمایشگاه کتاب (هر چند با تأخیر) لیست کتابهایی که مطالعه اش برای خودم حداقل بسیار مفید بوده را تقدیم میکنم: بعد از قرآن و صحیفه ی سجادیه و نهج البلاغه البته ترتیب نوشته شدن بر اساس اولویت است! نام نویسنده در "" نام ناشر در () آنهای که خیلی خیلی مفید بوده برای خودم علامتش& آنها که خیلی خیلی خیلی خیلی مفید بودند برایم! کتابهای مرجع شیعه که هر بچه شیعه ای به نظرم خوب است در کتابخانه ی خانه اش باشد تحف العقول&&&&&!! اصول کافی&&&&&!! منتهی الامال&&&& امالی شیخ صدوق توحید شیخ صدوق لیست کتابهای مهدویت مکیال المکارم &&&&&!! امام مهدی موجود موعود "آیت ا... جوادی آملی"(مرکز نشر اسرا)&&&&&!! امام زمان در کلام آیت الله بهجت (بنیاد فرهنگی حضرت مهدی؛مرکز تخصصی مهدویت)&&&&& سودای روی دوست "مرتضی آقاتهرانی"(موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی)&&& مبانی معرفتی مهدویت "اصغر طاهر زاده"(گروه فرهنگی المیزان)&&& کیست مرا یاری کند(خورشید هدایت)&&& وظایف شیعیان در زمن غیبت"سیدرضی سید نژاد"(تهذیب) معرفت امام عصر"شفیعی سروستانی"(موعود عصر) لیست کتابهایی که به درد تهذیب نفس و اخلاق و در عین حال اعتقادات میخورد معراج السعادة&&&& صلاة الخاشعین"شهید دستغیب"(دفتر انتشارات اسلامی)&&&&&!! ایمان"شهید دستغیب"(دفتر انتشارات اسلامی)&&&&&! استعاذه"شهید دستغیب"(دفتر انتشارات اسلامی)&&&& ارشاد القلوب دیلمی"ترجمه ی طباطبایی"(دفتر انتشارات اسلامی)&&&&&! جهاد با نفس"شیخ حر عاملی" منازل الآخرة"شیخ عباس قمی"&&&&&! صفات الشیعه&&&&! حکمت عملی یا اخلاق مرتضوی&&& لیست کتابهایی که به درد سلوک الی الله میخورد اسرار اصلاة "آیت الحق میرزا جواد آقا ملکی تبریزی"&&&&&!! غم عشق"عبد القائم شوشتری"(طوبی محبت)&&& تذکرة المتقین(انتشارات نهاوندی)&&&& سیمای فرزانگان (بوستان کتاب)&&& المراقبات"آیت الحق میرزا جواد آقا ملکی تبریزی"&&&&! لقاء الله"آیت الحق میرزا جواد آقا ملکی تبریزی"&&&& لیست کتابهایی که بیشتر در زمینه ی مباحث اعتقادی است آدابی از قرآن "شهید دستغیب"(موسسه مطبوعاتی دارالکتاب) جایگاه رزق انسان در هستی"اصغر طاهر زاده"(گروه فرهنگی المیزان)&&&&!! جایگاه شیطان و جادوگر در عالم"اصغر طاهر زاده"(گروه فرهنگی المیزان)&&&&& لیست کتابهایی که به درد زندگی دینی میخورد و کاربردی است بسیار زیاد هنر رضایت از زندگی"عباس پسندیده"(دفتر نشر معارف)&&&&&!! آداب معاشرت از دیدگاه معصومین علیهم السلام"شیخ حر عاملی"(بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رزوی)&&&&!! جوان موفق "عباس رحیمی"(نشر جمال)&&&& حکمت نامه ی جوان(موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث) زندگی موفق"عباس رحیمی"(نشر جمال) لیست کتابهایی که برای زندگی زناشویی به سبک اسلامی و توحیدی بسیار مفید است تحکیم خانواده (موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث)&&&&&!! خانواده و تربیت مهدوی"مرتضی آقا تهرانی"(نشر اتود)&&&&! لیست کتابهایی که معرف انسان را نسبت به اهل بیت و سیره اهل بیت بسیار رشد میدهد ، إن شاء الله! اهل بیت در قرآن و حدیث(موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث)&&&&&!! خاتم النبیین (اسوه)&&&&&!! قضاوتها و معجزات حضرت امیرالمومنین"حبیب الله اکبر پور"(نشر الف)&&&&&! دفتر خاطرات قنبر(دلیل ما)&&&&&! این لیست به امید خدا تکمیل میشود هم موضوعاتش و هم کتابهایش موضوعاتی مثل دشمن شناسی یهود شناسی اثبات حقانیت شیعه و.... سوالی بود در خدمتم اگه سوالی یا مشورتی هم میخواستید در مورد همین کتابها یا سایر کتابها بپرسید در حد وسعم جواب میدم باقی دوستان هم هستند برای جواب گویی إن شاء الله در مورد سیر مطالعاتی و کلاً آثار شهید مطهر هم نقل قول: این یه سیر مطالعاتی هست که با مشورت انسان های آگاه خود من پشت سر گذاشتم و خیلی ازش استفاده کردم |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان . کتابایی که عرض میکنم برام خیلی با ارزش و مفید بودن
کتاب نصایح ( ترجمه کتاب مواعظ العددیه ) آیت ا... مشکینی - مرجعی بسیار مفید از احادیث کتاب لاله ای از ملکوت . سیری در زندگی شیخ جعفر مجتهدی کتاب استاد عشق . زندگی پروفسور محمود حسابی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,982 |