|
تابلوی جالب در استانبول در آستانه کریسمس ؛هشدار به مسلمانان
|
|
۲۲:۵۲, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() به گزارش شیعه آنلاین، در آستانه کریسمس (روز آغاز سال میلادی) قرار داریم که مسیحیان سراسر جهان این روزها را جشن می گیرند. متأسفانه بسیاری از مسلمانان غرب زده نیز به بهانه های مختلف همسو با مسیحیان این أیام را جشن می گیرند. این افراد همچنین برای ساکت کردن منتقدان و معترضان، آنها را افراد عقب مانده، عقب افتاده، امل، بی تمدن، محافظه کار و غیره می نامند و بر عکس خود را افراد پیشرفته، با تمدن، با کلاس، آزاد اندیش و غیره جلوه می دهند. این در حالی است که اگر برای مثال به پیروان دین یهود نگاه کنیم، به هیچ وجه با مسیحیان همسو نمی شوند و کریسمس را جشن نمی گیرند بلکه فقط در عیدهایی که در دینشان وجود دارد و برایشان مقدس است، جشن می گیرند. این تابلو یک کار فرهنگى بى نظیر است که در استانبول توسط گروه هاى مردمی نصب شده و تلنگرى است نه تنها بر پیکره جامعه مسلمانان ترکیه، بلکه زلزله ای در کل سرزمین هاى اسلامى به وجود می آورد تا شاید مسلمانانی که در خواب غفلت به سر می برند و فرهنگ زدگان غرب دوست ما به خود آیند و بیدار شوند. متن نوشته شده در بالای این تصویر چنین است: شما فرد مسیحی که عید قربان را جشن بگیرد دیده اید؟ در پایین "بابا نوئل" پاسخ داده: اما من مسلمانى را که عید مسیحیان را جشن می گیرد دیده ام. از وبسایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com
|
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۲۳:۱۰ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۲۳:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یجوری می گید درخت کریسمس انگار طرف بت گذاشته در مغازش! والا!
|
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۲۳:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۲ ۲۳:۲۵)110 نوشته است: یجوری می گید درخت کریسمس انگار طرف بت گذاشته در مغازش! والا! نه بیاد بت بزاره بعد اعتراض کنیم! لا يتخذ المومنون الكافرين اولياء من دون المومنين و من يفعل ذلك فليس من الله في شي فکر کنم ارمنی ها پیش خودشون میگن اینا دیگه کین!!! درخت کریسمس نماد مسیحیته(تازه تحریف شدش) مثل افرادی که صلیب و فروهر میندازن گردنشون |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
فک نکنم مسلمونا جشن بگیرن!!تازه اگه جشن بگیرن چه اشکالی داره حضرت عیسی (علیه السلام) هم پیامبر خدا هستن دیگه...
|
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
مدت اقامت امام در نوفل لوشاتو مصادف بود با سالروز ميلاد حضرت مسيح و عيد كريسمس به همين دليل امام هداياى كوچكى را بسته بندى كرده و دستور دادند به در منازل اهالى نوفل لوشاتو ببرند. اين عمل تاثير بسيار عجيبى روى اهالى گذاشت، اولا دانستند كه اسلام براى اديان الهى احترام قائل است و تبليغات امپرياليزم بعد از انقلاب مبنى بر اينكه اقليتهاى مذهبى در ايران مورد اذيت و آزار قرارمى گيرند، قبلا توسط امام خنثى شده بود.
ثانيا تاثير عاطفى زيادى روى ساكنين نوفل لوشاتو گذاشت و باعث شد آنها براى ملاقات كنندگان احترام خاصى قائل شوند و موقعى كه امام نوفل لوشاتو را ترك كردند بيشتر اهالى ايشان را بدرقه كردند. .........................................................................................................................
اگه هدف، احترام گذاشتن به مسیحیان باشه، مثل این کاری که امام کردند، بسیار کار پسندیده ایه و حتی باعث ترویج اسلام ناب هم میشه. اما اگه قرار باشه بعضی از این مسئله سوء استفاده کنن و تو این شرایط جشن بگیرن و... ، خب مسلما کار اشتباهیه. |
|||
|
|
۰:۳۳, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
۰:۴۸, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقای شاکر
![]() چرا سعی میکنی یطوری حرف بزنی که یه نفر ناراحت بشه؟ ایشون که مودب حرف زدن چون چندبار دیگه هم یطور گفته بودی مجبور شدم تذکر بدم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هدیه کریسمس سفیر ایران به سطل آشغال ریخته شد :) | پارمیس ۲ | 0 | 861 |
۲/دی/۹۶ ۱۶:۲۵ آخرین ارسال: پارمیس ۲ |
|
| پیام مهم امام خامنهای به مسلمانان سراسر جهان در آستانه حج | sarallah | 10 | 2,892 |
۱۵/شهریور/۹۵ ۲۱:۰۱ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| نمایش عبای پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در استانبول | hooman-za | 0 | 1,188 |
۲۶/تیر/۹۲ ۰:۳۰ آخرین ارسال: hooman-za |
|
| عزاداری دختران شیعه در استانبول | Mohammad Trust | 16 | 7,517 |
۱۶/آذر/۹۱ ۱۵:۱۲ آخرین ارسال: علی الهادی |
|

![[تصویر: IMAGE635231300484158069.jpg]](http://shabestan.ir/Images/News/Smal_Pic/28-9-1392/IMAGE635231300484158069.jpg)