|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۲, ۱۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۰ ۳:۵۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
|
۳:۵۳, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
من هم موافقم اگر کمکی خواستید من هم هستم گرچه که من قبلا شرکت های صهیونیستی را برای خودم تحریم کردم مثلا به جای گوشی نوکیا از مارک دیگری استفاده میکنم.
یا علی ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر لطف کنید و طرح ها و متون را ایمیل کنید،خیلی بهتر خواهد بود..
این جوری که توی تاپیک می گذارید،حجم اطلاعات سایت بالا می ره که از جهاتی بهتره اینطور نشه و فضا برای مطالب جدید بمونه...
|
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۱۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۳ توسط seyyedi.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:دوستان اگر لطف کنید و طرح ها و متون را ایمیل کنید،خیلی بهتر خواهد بود.. نوشتار حجم زيادي رو اشغال نمي كنه عكس ها هم هميشه توي سايت كد ميشه مشكلي از اين بابت نيست بقيه صحبت هاي امام نقل قول:صحيفه امام ج1 28 مصوبه: تعيين هيأتهاى رسيدگى به امور طلاب و امتحانات حوزه. ..... ص : 27 علي علي |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نظر من باید زنگ بزنیم دفتر علما و ازشون بپرسیم که آیا تو این شرایط خرید وسایل از عربستان مشکل داره یا نه؟؟؟ لطفا هرکی میتونه این کار رو بکنه.
|
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۱۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۰ ۱۳:۵۹ توسط سرود پیروزی.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بحثی که همزمان در کلوب "جبهه جهادگران مجازی" دنبال میشه (از پاسخ 52 به بعد ...) : ![]() میزگرد گفتمان سیاسی - تحریم عمره (بلی یا خیر؟) نقل قول:از جهت گیری مغرضانه و توهین به اشخاص خاص و بقیه مسائل ... خودداری فرمائید به نظر شما تحریم حج عمره در این موقعیت که عربستان شیعیان بحرین را به خاک و خون می کشه، لازمه یا نه؟ چه راه هایی برای تنبیه آل سعود خونخوار پیشنهاد میدین؟
ف کریمی: نقل قول:"یه متن نامه درخواست از مراجع تقلید تهیه بشه که تکلیف رو با این وضعیت برای ما مشخص کنند و اعلامی داشته باشند ، این رو هر فرد برای سایت مرجع تقلید خودش بفرسته ، و این کار رو به صورت موج از همه دوستان خواهش کنیم انجام بدن، اگر متن اون نامه رو موافق هستن و یا متنی مشابه رو برای دفتر و یا سایت مرجع خودشون بفرستن ، غیر از این طریق دوستان طلبه که دسترسی به علما دارند هم حضورا پیگیر این موارد باشند" منصوره مرگان ازغدی: نقل قول:من نظرم اینه با این شکلی که الان دارن مردم رو کیلویی می برن عمره و هر کسی رو با هر تیپی می بزن ... صلاح نیست خودم (سرود پیروزی): نقل قول:یه سوال مهم؟ شاید یک منتظر: نقل قول:به نظر من وقتی امام حسین در سال 61 هجری حج رو نیمه تمام رها کرد و سمت کوفه حرکت کرد ، به جز قیام ، قصد داشت مواردی رو برای آیندگان تببین کنه . مواردی بسیار مهم و سرنوشت ساز . پرستو مهاجر: نقل قول:بله به نظر من هم باید تحریم بشه.من هم موافقم که حتی اگر بر فرض که هیچ خریدی از اون جا صوت نگیره قیمت به دست اوردن خود عمره برای این که سعودی ها به هدفشون برسن کافیه.این به نظر من ضعف ایران رو داره نشون میده که به جای این که اونها از ما بخوان که مسائل سیاسی رو در عمره و اعزام زائرانمون دخالت ندیم ما از اون ها خواهش میکنیم که این مسائل رو دخالت ندن و اونها به ما قول میدن.که خب اخرشم زیر قولشون بزنن.اصلا جدای این به نظر من حج عمره وقتی هیچ وجوبی نداره و فقط در حد یک امر مستحبی تلقی میشه رفتنش الان در این وضعیت کار خیلی نادرستیه.به نظر من علاوه بر این که باید ستاد حج و زیارت یه کاری کنه باید هرجور هست مردم رو از این وضعیت اگاه کرد.باور کنید خیلی ها بودن که وقتی من این موضوع رو بهشون گفتم اصلا خبر نداشتن.میگفتن عه مگر ال سعود داره شیعه های بحرین رو میکشه؟؟!!!! سایه ازغدی: نقل قول:اگه افرادی رو برای تبلیغ بفرستن زمینه بین مردم خیلی فراهمه برای پذیرش اینا چندتایی از نظرات بودن ... |
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
انشا الله در اسرع وقت با چند تا از علما تماس میگیرم و نظرشون رو می پرسم...
اگر نظر علما هم مثبت باشه میشه افراد بیشتری رو به این کار ترغیب کرد. |
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
امیدوارم این ها فقط حرف نباشه و عملی بشه . ما هم تا جایی که میتونیم کمک میکنیم. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
![]() به گزارش "بیداری اسلامی"، مردم مظلوم و شجاع بحرین دیشب سی و پنجمین قربانی خود را تقدیم اسلام و آزادی و کرامت بحرین کردند. رژيم وهابي آل سعود و آل خليفه كه اين روزها جناياتي از قبيل انهدام مساجد، آتش زدن قرآن و هتك حرمت به نواميس مسلمين را در پرونده سياه خود دارد در اقدامي ننگين كه يادآور سنت هاي اعراب جاهلي قبل از اسلام است، دختر خردسالي به نام فاطمه علي خليل را به شهادت رساندند. بنا بر گزارشات رسيده از بحرين، در حمله شب گذشته ماموران امنیتی بحرین به مراسم عزاداری امام هادی علیه السلام در ستره که با گاز اشک آور و نارنجک های صوتی انجام گرفت ، "فاطمه علی خلیل " دختر 9 ساله بحرینی بر اثر استنشاق گاز اشک آور به شهادت رسید . به این ترتیب نام این کودک بی گناه بحرینی به عنوان سی و پنجمین شهید در تاریخ مبارزات مردم بحرین علیه ظلم و جنایات رزیم ال خلیفه به ثبت رسید. در همین حال یک عضو جنبش وفاق بحرین با محکوم کردن این جنایت گفت: این شرایط اوضاع را بدتر میکند. سید هادی گفت: برگزاری مراسم عزاداری امامان مظلوم شیعه در بحرین امری عادی است و ما چندین قرن آن را انجام دادهایم.مقامات گفتند که به مراسم مذهبی حمله نمیکنند ولی آنها این کار را انجام دادند. این درحالیست که یک مقام دولتی هرگونه درگیری گسترده در اطراف منامه را تکذیب کرد.وی به خبرگزاری رویترز گفت: واقعا هیچ گونه درگیری وجود نداشت. این مقام دولتی مدعی شد که اوضاع باثبات است و به حالت عادی بازگشته است. |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۱۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۴ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
با اجازه از خواهر گراميmehrnaz به درخواست و برخي دوستان گرامي ديگر قرار بر اين شد كه وبلاگ "نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم"آدرس زيرباشد،اميدواريم از ما دلگير نباشيد. كاربران محترم تالار اگر قصد نوشتن در وبلاگ را دارند ميتوانند در بخش اعلام نظرات آمادگي خودشون رو اعلام بفرمايند(با همين اسم مستعار فعلي تالار)تا بتوانند فقط مطلب ارسال كنند و فقط امكان ويرايش اونرو داشته باشند.ايميل از ياد نرود. البته ميتوانيد درمورد كيفيت هردو وبلاگ نظر بدهيد.(يعني انتخاب با راي عموم است) وبلاگ نهايي جهاد در برابر نسل كشي شيعه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,762 |
۲۹/آبان/۹۴ ۲۳:۲۶ آخرین ارسال: مصباح |
|
| جهاد نرم یا جهاد سخت؟ چه باید کرد؟ | ضحی | 3 | 2,327 |
۸/مهر/۹۱ ۱۳:۵۶ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: s_1.gif]](http://www.cloob.com/public/public/rte/images_new/smiles/s_1.gif)
![[تصویر: 4806.jpg]](http://www.bidarynews.com/a/uploads/4/8/4806.jpg)