کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش های انتقال ثروت به مسیرهای موثر
۱۹:۵۴, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
می دونید که یکی از بزرگترین معزلات چامعه ما وجود ثروت در دست قشر تجمل گرا و رفاه طلب هست که متاسفانه این ثروت رو در راه های نامشروع و حتی راه های مشروعی که به جامعه ما ضربه می زنه خرج می کنند.
مثلا با خرید یک ماشین گرون قیمت که علاوه بر ایجاد فاصله طبقاتی ، چشم و هم چشمی ، اسراف و ... باعث خروج ارز از کشور می شه.یا مثلا سفرهای خارجی تفریحی بی مورد یا حتی انتقال دائمی ثروت به یک کشور غربی
خوب برای رفع این معضل راه هایی مثل جلوگیری وجود داره ، لیکن در حوزه ی اختیارات ما نیست و نیاز به جکم حاکم شرع داره
حالا پیشنهاد من چیه؟
من پیشنهاد می کنم که دوستان در این تاپیک در مورد روش های انتقال شرعی این سرمایه به مسیر مناسب پیشنهاداتشون رو مطرح کنند که ان شاء الله بتونیم عملیش کنیم.
هدف از این انتقال ثروت این هست که ما راه هایی رو پیدا کنیم که یک ثروتمند که عموما اهل اسراف و اخراج ارز هست رو متمایل کنیم به این که سرمایه رو در راهی خرج کنه که این سرمایه باعث رشد کشور می شه ، مثلا در راه تولید ، کارآفرینی و ... ، مهم هم روش های دوستانه و مناسبی هست که اون ثروتمند بهشون تمایل نشون می ده ، به عنوان نمونه فروش یک جنس مورد نیاز قشر مرفه که به اون جنس نیاز دارند و بازده خوبی هم برای تولید کنندش داشته باشه و علاوه بر اون بتونه سودی هم به اون ثروتمند برسونه
به بیان دیگه ما قصد داریم با جنگ نرم دشمن در خروج ثروت ها از کشور مقابله مشابه و موثر کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، رضوانه ، وافی ، soheyl68 ، سدرة المنتهی ، یاســین ، Tolou ، مهدی2012 ، السا ، mahdy30na ، 135 ، zahra11
۲۰:۰۸, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۱۹:۵۴)دل خسته نوشته است:  سلام
می دونید که یکی از بزرگترین معزلات چامعه ما وجود ثروت در دست قشر تجمل گرا و رفاه طلب هست که متاسفانه این ثروت رو در راه های نامشروع و حتی راه های مشروعی که به جامعه ما ضربه می زنه خرج می کنند.
مثلا با خرید یک ماشین گرون قیمت که علاوه بر ایجاد فاصله طبقاتی ، چشم و هم چشمی ، اسراف و ... باعث خروج ارز از کشور می شه.یا مثلا سفرهای خارجی تفریحی بی مورد یا حتی انتقال دائمی ثروت به یک کشور غربی
خوب برای رفع این معضل راه هایی مثل جلوگیری وجود داره ، لیکن در حوزه ی اختیارات ما نیست و نیاز به جکم حاکم شرع داره
حالا پیشنهاد من چیه؟
من پیشنهاد می کنم که دوستان در این تاپیک در مورد روش های انتقال شرعی این سرمایه به مسیر مناسب پیشنهاداتشون رو مطرح کنند که ان شاء الله بتونیم عملیش کنیم.
هدف از این انتقال ثروت این هست که ما راه هایی رو پیدا کنیم که یک ثروتمند که عموما اهل اسراف و اخراج ارز هست رو متمایل کنیم به این که سرمایه رو در راهی خرج کنه که این سرمایه باعث رشد کشور می شه ، مثلا در راه تولید ، کارآفرینی و ... ، مهم هم روش های دوستانه و مناسبی هست که اون ثروتمند بهشون تمایل نشون می ده ، به عنوان نمونه فروش یک جنس مورد نیاز قشر مرفه که به اون جنس نیاز دارند و بازده خوبی هم برای تولید کنندش داشته باشه و علاوه بر اون بتونه سودی هم به اون ثروتمند برسونه
به بیان دیگه ما قصد داریم با جنگ نرم دشمن در خروج ثروت ها از کشور مقابله مشابه و موثر کنیم.

باید روش های سرمایه گذاری اسان فراهم بشه ( نه مثل بانک که در دراز مدت واقعا ضرر میده) تا پول و سرمایه صرف خرید طلا و مسکن نشه و همه ی افراد جامعه حتی کودکان ( هر کودک مقداری پس انداز داره که معمولا بی استفاده باقی می مونه) سرمایه هاشون در جامعه گردش پیدا کنهCool
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، وافی ، یاســین ، Tolou
۲۰:۲۸, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
منظورم فعالیت شخصی هست.
این که بدون سرمایه زیاد بشه سرمایه رو از قشر مرفه جذب کرد.
ببینید راه هایی هست که پول رو از قشر کم درآمد یا ساده به دست آورد ، اما من هدفم رسیدن به روش های دریافت ثروت از ثروتمندان هست چون درآمد زایی از قشر کم درآمد به نظر من هنر به حساب نمی آد.
مثلا فرض کنید بشه با ساخت یک وسیله تزئینی خاص از فشر پردرآمد درآمد زایی کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وافی ، یاســین ، Tolou
۲۰:۵۱, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
به نظرتون راهی وجود داره که این پول های بی زبون رو از امثال بابک زنجانی ها ستاند؟؟؟؟!!!!
جدا؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وافی
۲۳:۲۷, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۲۰:۵۱)رضوانه نوشته است:  به نظرتون راهی وجود داره که این پول های بی زبون رو از امثال بابک زنجانی ها ستاند؟؟؟؟!!!!
جدا؟!
سلام
ببینید بالاخره این افراد هم نیا هایی دارند، اتفاقا افراد پولدار راحت تر خرج می کنند مخصوصا اگر بادآورده باشه ، خوب چرا برن خارج کشور خرج کنند ما براشون راه خرج کردن پیدا می کنیم
در ضمن با نمیشه و امکان نداره و ... که پیشرفت حاصل نمیشه.باید کمی فکر کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، یاســین
۲۳:۵۳, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
نه بحث این نیست که اینا بخوان خرج بکنن یا نه!
میدونید مثل چی میمونه؟
مثل اینکه کل ثروت یه آدم رو ازش‌بگیرن‌بعد اون آدمه باید نقشه بکشه چه جوری خرد خرد پولشو پس بگیره!!!!

ما راهکار میخوایم برای عدم زالو پروری!
امیدورام مفهومو رسونده باشم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۰:۵۲, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۰:۵۴ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #7
آواتار
خیلی ساده و کوتاه می گم :
فرهنگ ایثار و مسئولیت پذیری در جامعه باید باشد. این موجب می شه، قرض الحسنه، محبوب باشه. پس پول ها در صندوق های قرض الحسنه ها تجمع می شن و در دسترس جامعه به صورت مساوی قرار می گیره.

امروز افرادی در جامعه، پولشونو در بانک می ذارن تا روش سود بیاد تا ارزش پولشون حفظ بشه.
به این مثال توجه کنید :
فرد سرمایه دار، چند ده یا چند صد میلیون پول رو می ذاره در بانک تا روش سود بیاد. بانک هم باید این سود رو تهیه کنه. پس وام با بهره می ده به بهترین پیشنهادها. پس بانک، واسطه ی سودجو می شه.
حال دانشجو یا کارآفرین یا هر نیازمند سرمایه ای، به بانک مراجعه می کنه و درخواست وام میده. وام هم برای این که نیاز به سود داره، وام با سود می ده. کارآفرین، برای این که سود وامشو جور کنه، به دنبال سود بیشتر و در اکثر موارد، با بیشتر کردن قیمت هاست.
یک بیماری در این بدن وجود داره و به جای این که اون بیماری درمان بشه، همه ی بدن داره زجر می کشه.

پول که به وجود اومد، سلطه جوها ارزش زمانی پول و ... رو ساختن تا بازارهای سرمایه رو بسازن.

فرهنگ ایثار در میان مردم و احساس مسئولیت داشتن باعث می شه؛ صندوق های قرض الحسنه پر بشه. حال کارآفرین به صندوق قرض الحسنه مراجعه می کنه یا بانک؟ معلومه، به قرض الحسنه؛ چون نیازی به پرداخت سود نداره.
البته قرض الحسنه ها باید یه مواردی رو رعایت کنند :
-ضمانت ها محکم باشه تا به فکر کسب درآمد از محل های دیگه برای جبران عدم پرداخت ها نباشه.
-امکانات نوین رو استفاده کنند. مثلا پرداخت کرایه تاکسی هم الکترونیکی باشه و اون قدر پیشرفته بشن که مردم، پول نقد در دست نگیرن و تمام سرمایه هاشون در صندوق ها باشه.

من به این موضوع که مطرح کردید خیلی علاقه دارم و مطالعه هم کردم. توضیح کاملی ندادم چون که وقت شما گرفته می شه. اما خلاصه ش اینه که همه پولامونو به اشتراک بذاریم و ازشون با هم استفاده کنیم و بسازیم کشورمونو.
به جرات می گم که قرض الحسنه باعث فقرزدایی می شه و خیلی سازنده ست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، دل خسته ، یاســین ، Tolou
۸:۰۲, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:این که سرمایه رو در راهی خرج کنه که این سرمایه باعث رشد کشور می شه ، مثلا در راه تولید ، کارآفرینی و ... ، مهم هم روش های دوستانه و مناسبی هست که اون ثروتمند بهشون تمایل نشون می ده

اولین قدم اینه که ایرانی ها برای خودشون ارزش قائل بشن ، برای تولیداتشون و ...
تا وقتی احترام و عرف و اتحادی بوجود نیاد نمیشه سرمایه گذار رو ترغیب کرد.

تولیدات باید ارزشمند باشه تا مورد استقبال قرار بگیره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Tolou
۱۰:۵۷, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
افرین بر شما اقای دلخسته
یکی از دوستام کلاسای بازاریابی میرفت و یکی از مباحثشون در مورد همین بود ک چه جوری پول رو از طبقه بالا ب پایین بکشید
مبارزه با زالو صفتی وظیفه ما و در حد اختیارات ما نیست
اما فکر کردن در این ایده ها یه جور رابین هودیه مدرنه :-)
حالا تو اون کلاس این دوتا رو مثال زدن میگم ک ذهن دوستان از زالو ب سمت حرف اقای دلخسته کشیده بشه
مثلا همون بستنی با روکش طلا
یا از اون بهتر بازارچه های خیریه ک مثلا تابلو ها چندبرابر قیمت واقعی فروخته میشه ب نفع بیماران کم درامد یا حالا هر چی
بازیگرا و هنرمندا خوب تو این چیزا شرکت میکنن
یا تفریحات عجیب غریبی ک اونا خوششون بیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Tolou ، 135
۱۱:۰۱, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
سلامفکر می کنم هنوز لپ مطلب رو خوب نتونستم منتقل کنم.ببینید بحث تولید ملی و سرمایه گزاری و این ها نیست در وهله اولاین تاپیک یک جورایی مشابه تاپیکی هست که درش پیشنهاد می دادیم برای بهبود شیوه کاری یک صنف خاص :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23320.html
مثال می زنم باز هم
افراد تجمل گرا برای تجمل گرایی خودشون اصولی دارند :
- چیزی رو داشته باش که خاص باشه و دیگران نداشته باشند ، حالا هر چه قدر هم که بی فایده باشه.
- چیزی رو داشته باش که به سختی می شه اون رو داشت ، مثلا قیمتش فوق العاده بالا باشه.
- شکستن حد و حدود اجتماع
و ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا