کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا از عملکرد بنده ی حقیر توی این 3 سال راضی هستین ؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماه انسان ساز . . .
۱۲:۲۳, ۲۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۳ ۱۲:۲۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
نماز و روزه هاتون قبول . توی این ماه عزیز ، برای بیماران و محتاجان دعا و بنده ی حقیر دعا کنین .
اوایل ماه رمضان بود که تصمیم گرفته بودم یه تاپیک ایجاد کنم تحت عنوان ظرفیت نقد پذیری . اما همزمان شد با بحث بنده ی حقیر با یکی از کاربران در مورد یه کلیپ . فردای اون روز میخواستم این تاپیک رو ایجاد کنم ، گفتم شاید برای اون بنده ی خدا شائبه ای پیش بیاد که به خاطر ایشون تاپیک رو ایجاد کردم . رو این حساب گذاشتم یه چند وقتی از اون موضوع بگذره تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد . در هر حال ، امروز این تاپیک رو ایجاد کردم تا هدفم که افزایش ظرفیت نقدپذیری هستش رو عملی کنم .
دوستان عزیزم :
بنده ی حقیر حدود سه سال هستش که توی این تالار فعالیت دارم و دوستان عزیزم کم و بیش با تفکرات بنده آشنا هستن . بالاخره توی این سه سال مواردی بوده که بحث بالا گرفته و بنده ی حقیر حرفهایی زدم که شاید درست نبوده باشه ؛ الله اعلم ! علاقه مندم دوستان عزیزم اگه نقدی به تفکرات و نوشته هام دارن ، بیان کنن . فقط منصفانه باشه . این از اولین جمله های بنده ی حقیر بود که انتهای هر پستی می نوشتم تا اینکه Havbb 110 عزیز حالا یا به شوخی یا جدی گفتن که شما رو مگه کی می شناسه که توقع نقد داری ؟ متاسفانه پستش رو پیدا نکردم که اینجا بذارمش . البته اون موقع ایشون تازه وارد فضای تالار شده بودن و توی ارسالهاشون زیاد شوخی میکردن . اما حقیقتش حقیر اصلا خوشم نیومد و همونجا هم به ایشون گفتم .
بحث اینه که مهم نیست که بنده ی حقیر کی باشم و مردم چقدر ازم شناخت دارن . مهم اینه که توی یه جامعه 3 ـ 4 هزار نفری که بخشی از ساعات مون رو بهش اختصاص میدیم ، ظرفیت نقدپذیری داشته باشیم .
نقد اگه منصفانه باشه ، واقعا سازنده اس . اگه ماها با یه نقد منصفانه و نه مغرضانه سالی یه خصلت بد رو از خودمون دور کنیم ، خیلی از مشکلات مون حل میشه . توقع دارم دوستان عزیزم توی این تاپیک شرکت کنن و اگه نقدی دارن ، خوشحال میشم بهم گوشزد بشه . اگه تاپیک طبق روالی که بنده ی حقیر در سر دارم پیش رفت ، میتونیم هر 2 ـ 3 روز در میون و یا هفتگی ، فرد نقد شونده رو عوض کنیم . البته اگه مدیران عزیز اجازه بدن . . .
بی صبرانه منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
لینک صحبت هام با Havbb 110 عزیز رو پیدا کردم :
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، 135
۲۱:۵۸, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
از اینکه کاری نکردم که دوستان رو آزرده خاطر کنم ، خدا رو شکر . . .
از همه ممنون . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، شیدا
۱۲:۵۶, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
این روزها ، بیماران ، گرفتاران ، محتاجان دعا و بنده ی حقیر رو از دعاهاتون بی نصیب نذارین .
از ناظر این بخش میخوام که این تاپیک رو حذف کنن .
ظاهرا تو این 3 سال و حدود 500 ارسالی که داشتم ، کسی رو نرنجوندم . خدا رو شکر . لطفا این تاپیک رو حذف کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا