|
ღღشیرینی معنویღღ
|
|
۱۷:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۲:۳۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) : در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد ، كه نزد خدای عز وجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد . (بحار الانوار . ج103 0ص222) (یادگاری) سلام به دوستانه گلم در تالار بیداری اندیشه با اجازه ی گروه مدیریت سایت خواستم شیرینی ای هر چند کوچک تقدیمه تمامه شما عزیزان کنم. از اونجایی که من علاقه زیااادی به این تالار دارم و یجورایی با تالار زندگی میکردم،نتونستم شما دوستانه عزیزم رو در شادیم سهیم نکنم . بنابراین زیارت عاشورایی با تعقیباتش همراه با یک سوره یاسین به نیابت از همتون میخونم. امیدوارم مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره و شما عزیزان هم از من بپذیرید. البته من خیلی در لحظات قرائت خطبه عقد به یاد همتون بودم. مخصوصاً دوستانه مجرد تالار!!! . . . اینجا جا داره از یه دوست و همراه بسیااار عزیزی (یکی از دوستانه تالار)که در لحظات دشوار و پر استرس قبل ازدواجم، همراهم بودند و از صحبت هاشون استفاده کردم و خیلی کمک بهم کردند، راهنماییم کردند و خیلی اذیتشون کردم،تشکر ویژه و فراوان کنم. اجازه ندارم اسمشون رو ببرم ولی میگم: یه دنیا ازتون ممنونم و آرزوی بهرتینها رو واستون دارم ... ![]() ![]() ![]() . . . ازتون خواهش دارم با دلهای پاکتون واسه من و همسرِ عزیزم هم دعا کنید.چون همه ی زیبایی های اخیر زندگیم رو مدیون دعای خیر شما خوبان و خانواده ی عزیزم هستم. ![]() ![]() ![]() موفق و خدایی و خوشبخت باشید ![]() ![]() یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۵, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۲۷)بیتا69 نوشته است: به نام خدا سلــــــــــــــــــام بــــــــــــــــــــــه!!! ![]() تبریک میگم. الهی زندگی سعادتمندی رو در کنار هم داشته باشید و به پای هم پیر بشید. ![]() تقدیمتون: ان شاءالله در آینده ای نه چندان دور،شاهدِ خبرهای خوش بیشتری از خواهران و برادرانِ گلِ تالار باشیم. ![]() (۱۰/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۷)Bahar نوشته است: تقدیمتون: (البته ببخشید با تأخیر)
|
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۲۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۴ توسط help me.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
به به اینروزا چه خبرای خوبی از دوستان گل تالار میشنویم خدا رو شکر ان شاءالله شاهد خبرای خوش بیشتری تو این تاپیک باشیم تبریک میگم بیتا خانم ![]() ان شاء الله شما هم در کنار همسرتون تا اخر عمر خوشبخت باشید و سعادتمند و به پای هم پیر بشید... ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا یکی از مدیران آقا بختش باز شده و داره میره خونه بخت فعلا اسمش رو نمیگم تا یکم هیجان تولید بشه تا بعد و کماکان از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که سر به توی دارد ![]() |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
خیلییییییییییییییییییییی تبریک پیشاپیشششش
![]() ![]() ![]() ان شا... به پای هم پیر بشن. بچه هاشون بیان جای خودشون ناظر بشن ، شاید کمتر پستای مارو ویرایش کردن راهنمایی : دست به ویرایشش خیلی خوبه ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۰۰ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۹)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم به نام خدا میبینم که دوستان چقدر دهنشون قرصه اما از وقتی که دیدم این بنده خدا ی حرکتی انجام داده و ما رو داره دور می زنه، دیگه ![]() ی راهنمایی: شیرینی ما رو هم بالا کشیده و نداده و جالب هست از من شیرینی گرفته عجبااا دیگه خودتون فکر کنید ببینید این کیه![]() ![]() ی سخن هم با عبدالرحمن : به عمل کار برآید به سخندانی نیست ![]() راستی آقای عزتی باید یواش یواش برای کربلایی امیر عباس آستین بالا بزنه !
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
به لطف خدای متعال و با توسل به امام رضا علیه السّلام کارمون درست شد الحمد لله. زودتر گفتم تا تاپیک زیاد به حاشیه نره. منتظر هدایای معنوی شما هستم. ![]() باتشکر. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۱۸)أین المنتظر نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم تبریک میگم بهتون ان شا الله در پناه زیباترین همسران عالم زندگی سعادتمندانه ای داشته باشید. البته اطلاع رسانی دوستان کمی اشتباه بود . ایشون ناظر بودند نه مدیر . البته اعتراف کنم که باعث و بانی این لو دادن سریع من بودم از بس ارسالهای دوستان رو گزارش دادم که مگر اندر احوالات باز شده؟؟؟ از قضا اقای داماد ناظر همین بخش در اومدن مجبور شدن زود تر اعتراف کنن ![]() وقتی فهمیدم شکه شدم البته همراه با خنده
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام به همه.
![]() منم به تازه عروس ها و اقا داماد جديد تبريك ميگم.ايشالا خوشبخت بشيد. تبريك ويژه به بهار خانم گل.ايشالا به پاي هم پير بشيد ![]()
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
![]() با عرض تبریک فراوان و زندگیتان سرشار از ارامش خدایی |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۱:۱۴ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
به نام خدا باسلام ضمن عرض تبریک خدمت برادربزرگوارمان جناب این المنتظر امیدوارم درپناه خداوندمتعال ودرکنارخانواده های عزیزتان زندگی پرازسعادت داشته باشین وخوشبخت وعاقبت به خیرباشین [/font] وتقدیم به 2عروس عزیزمان بهارخانم وبیتا69 گرامی [font=Arial] دوستان بزرگوارکه نیت ازدواج دارند ان شاءالله به صلاح وخیرخدا بخت خوب وخدایی پسند روزیشان امیدوارم توجه خاص خداوند وائمه بزرگوارشامل حال همه ی عزیزان امام رضادرامرازدواج عنایت ویژه دارند امتحان کنید......... ![]() ![]() ![]() ان شاالله به زودی زود ببینیم عروس خانم گل یاآقادامادبزرگوار کی میتونه باشه؟؟؟؟ ![]() التماس دعا![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: a%20%289%29.gif]](http://forum.zaman-aj.ir/smile/3/a%20%289%29.gif)

هم دعا کنید.

عجبااا

![[تصویر: 3tuA9GnHGQ.jpg]](http://imgdl1.topnop.ir/uploads/201206/tpn5306/3tuA9GnHGQ.jpg)