|
Clash of Clans
|
|
۱۲:۵۷, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بازیی که همین الانش هم به طرز اعتیاد آوری جوانان مارو درگیر کرده که همین الانش هم یه معتادش کنارم نشسته و داره باهاش نزدیک به 4 ساعته بازی میکنه. حسین ....
به نظرتون این بازی رو چطور خنثی کنیم؟ بررسی کردید؟ از نظر نمادگرایی موردی نداشته؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نماد رو ولش کن!
این بازی همون اعتیادش خیلی بده. من هم بازی می کردم اما ولش کردم هنوز اکانتم تو بازی هست اما بازی رو پاک کردم و حدود شش ماهی هست که بازی نمی کنم خیلی اعتیاد آوره من موندم چطوری ملت رو از اینجور بازی ها زده کنیم. باید هی تو گوششون بخونیم: بازی می کنی اینا رو قوی می کنی که چی؟ آخرش که چی؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جایگزین ارایه بدین،محدود نکنید
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:جایگزین ارایه بدین،محدود نکنیدجایگزین هم بدیم دوباره همون آش و همون کاسه داریم می گیم طرف اعتیاد پیدا می کنه این یعنی بازی جایگزین بدیم به اون بازی هم اعتیاد پیدا می کنه ایرانی و خارجی و فراسماسونری و ضد اسلامی و اسرائیلی و حزب اللهی مورد بحث نیست. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خب عرضم به خدمت دوستان عزیز ، کلا 90% از نماد شناسی ها یا کسایی که زیاد حساسن ، الکی حساسن و شاید نماد فقط واسه یه بازیه تخیلی باشه که توی یه تاپیک دیگه بحث کردم در موردش.
در مورد بازی بگم که این بازی در عرض 3 ماه به رتبه نخست بازی های انلان گوشی های مختلف موبایل رسید ، اندروید و اپل . درامد شرکت سازنده خیلی خیلی نجومی تر از اون چیزی هست که بشه حتی فکرشو کرد. برای دوستانی هم که حساسن روی نماد شناسی ، هیچ چیز خاصی نداره. یه سر اسکلت هست که اونو باید با پول خرید و کار خاصی نمیکنه فقط باید پول بدی به شرکت سازنده. منم تفریحی بازی میکردم ، یه مدت حدودا 20 روز خیلی معادتش شدم و چون حوصوله اعتیاد جدید رو نداشتم پاک کردم ، ولی بعد د ماه نصب کردم و الان هم ممکنه روزی 15 دقیقه برم یه چک کنم همینجوری تفریحی . بودن و نبودنش زیاد مهم نیست ، خب دوستان دنبال جایگزین میگذشتن ، از اونجایی که ما خودمون میدونیم به بعضی چیزا ، مثلا بعضی گیم ها معتادیم ولی به روی خودمون نمیاریم عرض کنم که ، اعتیاد از بین نمیره ، بلکه از چیزی به چیز دیگه منتقل میشه ( قانون 1 محمد تراست) . باید خودمون رو با کار های مفید سرگرم کنیم نه با یه بازی بی ارزش که همه وقت ادم رو بگیره ، حالا روزی یه ساعت بشینی پاش هم چیزی نمیشه ولی نه هی دیگ و دیگ کنه و تمام مدت دستت باشه. نمیدونم چند سالتونه ولی دنبال یه کار نیمه وقت باش ، روزی 3-4 ساعت کار کن ، درس ت رو بخون ، وقتت دیگه الکی حداقل حروم نمیشه. مثلا من 2 شنبه ها با دوستام از ساعت 1 ظهر تا 10 شب قرار گذاشتیم تا اخر تابستون توی یه بازی انلاین تفریح کنیم ولی فقط همون یه روزه. باید برنامه ریزی کنی ، ببینی به چی علاقه داری ، یه روز برو پارک ، یه روز به کارای توی خونه برس ، یه روز استخر ، یه روز فلافلی یه روز فوتبالی چیزی و ...همه ی وقتتون رو صرف گیم نکنید. من اگه اون موقع یکی بود محکم تر ! میزد تو سرم ، گوش میدادم الان مدرک ارشدمم گرفته بودم نه اینکه تازه کنکور بخوام بدم. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حالا مدرک به چه دردت میخوره،مطمعن باش الانم داری اشتباه میکنی ک وقتتو میذاری واسه مدرک،بعدن میفهمی
|
|||
|
۱۴:۲۵, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۴:۲۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان هم می خواست این بازی رو به من پیشنهاد بده ، که من ، خداروشکر آلوده اش نشدم ، یک بار به تراوین برخوردم ، که برای هفت پشتم بسه!
|
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سنت که بیشتر شد متوجه میشی داداش . . .
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا مدرک به چه دردت میخوره،مطمعن باش الانم داری اشتباه میکنی ک وقتتو میذاری واسه مدرک،بعدن میفهمی بعدا؟ داداش من ، الان ، هرجا بری ، دیپلم اصلا آدم حسابت نمی کنند ، کاردانی و فوق دیپلم هم همینطور ، لیسانس دختر باشی حالا امیدی به استخدامت هست.
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اولش که به من پیشنهاد دادن به من می گفتن که Level ها که بالا رفت دیگه بیشتر می ری چک می کنی.
یه ساختمون رو برای آپدیتش باید 5 روز صبر کنی اینجوری دیگه هر ساعت پاش نمی شینی اما بدتر شد من پاش می شستم و هی حمله می کردم از این جا به اونجا از اونجا به اینجا جتی وسوسه شده بودم با WM یه اکانت جدید بسازم دوبل بازی کنم بگذریم. اعتیاد اعتیاده و شاخ و دم نداره باید ترکش کرد. باز هم بگذریم. اون فرد باید مشغول باشه. این هم دردی از درد های دیگه نمی دونم کسایی که تو این اعتیاد ها می افتن چه قشری هستن اکثرا. اما حدس می زنم دبیرستانی باشن مشکل مدارس و پدر و مادر ها هست. نه کلاس ورزش، نه کلاس موسیقی، یا حتی کلاس های پربارتر مثل کلاس های دینی و مذهبی و عقیدتی پدر و مادر ها هم که خوشبین نیستن که بچه بره بیرون با دوستاش حداقل روزی یه ساعت با دوستاش باشه دلیلش هم برمی گرده به کنکور و ... اینه که بچه فقط همین Clash of Clans واسش می مونه. این چیزی که می گم اکثریت رو تشکیل می ده و استثناء ها رو کاری ندارم البته بگم که بچه های این تالار خودشون استثناء محسوب می شن. از اینکه اکثراً فیسبوکی نیستن و اهل این قبیل علافی ها... امیدوارم ما جداقل آمادگی تربیت نسل بعد رو داشته باشیم. حتی اگه از نحوه تربیت خودمون هم عبرت بگیریم ایران گلستان می شه... حالا چه برسه به سیره معصومین و ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

یه روز فوتبالی چیزی و ...