|
تئاتر اسلامی همینه؟؟؟
|
|
۲۲:۰۴, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چه شده که تئاتر کشور ما به اینجا رسیده؟
این عکسی هست که یکی از بازیگران از گروه خودشان منتشر کرده. البته عکس ها زیاد بود ولی این یکی به نظرم اومد قابل پخش تره. لباس ها هم ،برای پشت صحنه نیست بلکه لباس اجرا هست. نا ندارم بیش تر بنویسم. خدا بخیر کنه. |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
مشکل این جا است که متاسفانه اسلام داره در کشور ما میشه مشابه اسلام در ترکیه طرف دزدیش رو می کنه ، عشق و حالش رو می کنه ، بعد می آد یک مجلس امام حسن هم شرکت می کنه ، گریش رو هم می کنه ، باز فردا می ره سر خونه اولش البته نه این که بگم من از این قائده مستثنی هستم ، اما خوب حداقل آدم اگر اشتباهی می کنه اشتباهش رو توجیه نکنه این ها اشتباهشون رو هم اسلامی می دونند یک لته روی سرشون رو حجاب می دونند با هم بیشتر از یک زن و شوهر عادی بگو بخند دارند بعد این هم می گند روابط سالم کاری هست متاسفانه یک سری آدم های غرب زده که متاسفانه روحانی هم هستند ،من خودم توی فامیلمون دارم مثالش رو ، اومدند برای توجیه رفتار ضد اسلامیشون ، اسلام رو برعکس آموزش دادند ، گفتند این افراطه که زن حجاب داشته باشه ، عفت داشته باشه ، یک تیکه لته روی سر هم حجابه ، بگو و بخند هم بدون اشکاله ، این ها خیانت اصلی رو کردند ، و الا هزار تا یزید هم چنین خیانتی رو نمی تونند بکنند. معاویه صفت ها بیشتر از یزیدی ها به اسلام خیانت کردند ، چون یزید و امثال یزید علنا اعمال خلاف شرع می کردند و ابایی نداشتند از این که بگند گناهکارند ، اما معاویه صفت ها همون کار رو می کردند و می کنند ،منتها اصل قضیه رو منحرف می کنند! |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فقط می تونم متاسفم
جناب دوره جوانی! این جور شایعه پراکنی ها درست نیست این تصویر متعلق به اهالی امین آباد می باشد. اگه به لباس ها دقت کنید می بیند که همه یه رنگ هستن و این یونیفرم رو زنجیری هاشون می پوشن اون آقای عینکی هم که روپوش سفید داره، دکترشون هست پزشک مربوطه اعلان داشته است که مطرح این بیماران، جنون "مطرح شدگی" دارند. جدای از شوخی(خط آخر فقط جدی بود )من امروز داشتم کتاب "فاطمه، فاطمه است!" رو می خوندم دکتر توش یه نکته خیلی مهمی رو اشاره کرد وقتی اسلام مربوط بشه به دینی متشکل از "نه" و "حرام" اونوقت روحانی و مقلد و مذهب پیشه وقتی با آماج آغوش باز طرف بشه کم می یاره. به خاطر تقیدش کنار می کشه و عرصه رو خالی می کنه(لطفا روش فکر کنید) چرا مذهبیون تئاتر رو خالی کردن؟ واقعا چرا خالی کردن؟ دلیلش اینه که با یه حرف حرام! متعصب شدن و عرصه رو خالی کردن مثل این میمونه که تو جمع به شما توهین کنن شما به جای اینکه جوابش رو بدی و حقش رو کف دستش بگذاری صحنه رو به نشانه اعتراض(یا هرچی) ترک می کنی. این میشه که تئاتر می شه دروازه خالی!...گل!!!!! ![]() دعا کنید آفساید باشه |
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۳ ۱:۴۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:این ها اشتباهشون رو هم اسلامی می دوننداتفاقا اینها همه سکولار هستن و هیچکدوم از کارهاشون رو هم اسلامی و خودشون رو مسلمون نمیدونن خوشبختانه !! بهر حال این حالت صد پله بهتر از نفاق هست... نه فقط اعضای عکس بلکه اکثر هنرمندان و روشنفکران |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من نمی دونم چرا دوستان هرکی رو تو قاب تلویزیون دیدن بهشون می گن هنرمند!
تعداد هنرمند عرصه سینما و تلویزیون از انگشت های دست تجاوز نمی کنه |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۴/مهر/۹۳ ۱:۴۷)Havbb 110 نوشته است: اتفاقا اینها همه سکولار هستن و هیچکدوم از کارهاشون رو هم اسلامی و خودشون رو مسلمون نمیدونن خوشبختانه !!این ها دو دسته هستند ، یک مدل سکولار هستند ، یک مدل منافق ، که سکولار ها رو هم یک سری منافق خط دهی می کنند. بعد هم هر منافقی بی دین هست ، خیلی از این ها نمیان بگن ما مسلمونیم؟نمیان توی برنامه های تی وی دم از دین بزنند؟ |
|||
|
۰:۲۵, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خب،یه سوال
آدم برای برخورد با این ناهنجاری ها باید چی کار کنه؟ |
|||
|
۰:۴۵, ۱۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:خب،یه سوالتئاتر اسلامی یعنی اینکه این ها رو به زور مسلمون نکنیم خودمون تئاتر اسلامی داشته باشیم یه زمانی شبکه چهار تئاتر های مختلفی رو نشون می داد تئاتر های اسلامی خوبی بینشون بود. از وقایع عاشورا گرفته تا دفاع مقدس خیلی جالب بودن یکی از تئاتر هاش رو که من خیلی خوشم اومد. همه چی تموم بود. اما نمی دونم دیگه چرا از این تئاتر های نیست |
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۳ ۱:۱۹ توسط Eve.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اتفاقا منم یادمه یکسری تله تاتر بود حدود ده سال پیش که شبکه دو تو موقعیت های مذهبی برنامه کودک نشون میداد و خیلی خوب بودند ...هیچ خرجی هم نداشت. دکور ساده لباس ها هم سفید و اسلامی و شرعی هم حدود خوب رعایت شده بود ....تنها هزینش یه نویسنده ی خوش ذوقه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |