|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۳, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۸:۰۱)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام یکی از جذابترین بحثهای دینی که همیشه دارم، این بحث روایات علائم ظهوره. چون هر کسی اومده اثبات کنه که این روایات مشکلی دارن، بر اعتقاد ما افزوده!!! بحث شد که یک روحانی آمده در تلویزیون و گفته وضع ایران 700 سال پیش شبیه روایات بوده. پاسخ دادیم که به تاریخ مراجعه کنید. کدام شباهت؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35...#pid300423 بحث این مطرح شد که عبدالله 700 سال پیش حاکم حجاز بوده. تاریخ عربستان رو یک مروری کردیم و گفتیم چنین چیزی حداقل در تاریخ ثبت نشده!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37...#pid321217 در مورد جناب آقای کلباسی که خیلی در مورد علائم ظهور اظهار نظر میکنن هم به راحتی صحبتهاشون قابل رده: 1- بنی امیه و بنی عباس(لعنه الله علیهم) مرکز حکومتشون در شام و عراق بوده. کدوم یکی از خلفای بنی عباس به عنوان حاکم حجاز شناخته می شده؟(برای اطلاعات بیشتر لینک بالا رو بخونید) 2- فرص کنیم که آخرین خلیفه بنی عباس (مستعصم بالله) منظور بوده!!! مستعصم در 609 تا 656 قمری حکومت کرده امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در 206 قمری به غیبت صغری و در 329به غیبت کبری رفتن الان اینها چه ربطی داره؟ حکومت بنی عباس 300 سال بعد از غبیت کبری ادامه یافته و آخرین حاکمش هم در بغداد حکومت میکرده با مرگ آخرین خلیفه عباسی هم هیچ قائمی رویت نشده! 3- لقب قائم، لقب همه ائمه بوده؟ این یکی دیگه تاریخ نبوده که.... یکسری میزدن به حوزه و از اساتید می پرسیدن. از طلبه ها هم می پرسیدن پاسخ مناسبی دریافت میکردنhttp://www.mouoode.ir/?p=809 4- یکی از ویژگی های روایات علائم ظهور اینه که تقریبا از همه ائمه روایت داریم. قسمتش زیادیش هم از امام صادق (علیه السلام) روایت شده... روایت پست اول هم نوشته: امام صادق (علیه السلام) اتفاقا روایات ذکر شده پیرامون ظهور که مربوط به ائمه است، در کتب اهل سنت به ندرت پیدا میشه وگرنه دنبال به دنیا آمدن قائم در آخرالزمان نبودن خلاصه اینکه روحانیون و سایر عزیزانی که به دنبال یک عبدالله حاکم حجاز در تاریخ گشتند و پیدا نکردند، حالا فرضا هم پیدا شد. بقیه روایات رو چه می کنید؟ اونهایی که روایات رو خوندن، اگر واقعا نفهمیدن که مهم نیست. ولی اگر فهمیدن که بیایم تا وقت داریم تلاش کنیم که حداقل زورکی هم شده خودمون رو در جبهه حق جا کنیم انقدر که از برخی روحانیون عزیز در رد رابطه علائم ظهور با شرایط فعلی دنیا استدلالات بی منبع دیدیم، واقعا جای تعجبه! ولی بر خلاف اینها ما هیچ اصراری نداریم که این عبدالله اگر همان باشد، فردا ظهور است.... چون ما دنبال اصلیه هستیم و اینا فرعیاته |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
سلام
بعضی از دوستان اگر می دونستن چه خبره این حرف ها رو نمیزدن فتنه بزرگی که در ایران اتفاق میفته و خیلی نزدیکه ظهور ه مقدماتش فراهم شده که شامل دو فتنه هست یکی فتنه خواص و دیگری فتنه دجال آخرالزمان من نمیدونم دوستان بیداری اندیشه چرا رو حرف بقیه حساب باز نمی کنن اگر یک برآیند از تمام احادیث و روایات آخرالزمان داشته باشید و حرفهای عالمانی مثل علامه حسن زاده و آیت الله ناصری و.. بقیه رو جدی بگیرید خواهید دید زمان اندکی تا ظهور مانده و فتنه های عجیبی در راه است و اگر همزمان یک برآیند از اوضاع سیاسی منطقه و ایران داشته باشید به یقین خواهید رسید که خبری در راه است دوستان عزیز این حرف ها رو جدی بگیرید دیگر وقتی نمانده خداوند متعال مومنین را با امتحانات بدا در این زمان حساس امتحان نمی کند بلکه امتحانات دیگری هستند که در روایات هم آمده پس به جای این شکاکیت بی انتها... |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
به نظر منم استارت این فتنه ها خورده با توجه به شرایط به نظرم اوضاع سختی در پیشه...وقتی یخورده به اوضاع سوریه دقت کنیم متوجه می شیم واسه تفرقه وفتنه توی ایران کارای پیچیده تری انجام می دن که دیر فهمیدن باعث ضررهای زیادی می شه ...امیدوارم کارمون در حد سوریه وخیم نشه هرچند مردم ما با هوشیاری فاصله زیادی دارن وغرق در زندگی روزمره و فارق از معنویات هستن
|
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم استفتاء از حضرت آیت الله مکارم شیرازی : سلام علیکم آیا تطبیق دادن برخی روایات با حوادث اخر زمان درست است ؟ آیا روایت زیر معتبر است : امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. انتشار اینگونه روایات در فضای مجازی بسیار زیاد است ، انهم در زمانی که پادشاه عربستان در کماست. ممنون.
بسم الله الرحمن الرحيمکد رهگیری: 9310150334 :: با اهداء سلام و تحيت؛ پاسخ: با توجه به مرسله بودن سند نمي توان به آن اعتماد کرد و به فرض صحت سند، تطبيق آن با پادشاه کنوني عربستان دليلي ندارد. توجه داشته باشید که تطبيق شخصيت هاي حديثي بر رجال ديني و سياسي عصر ثابت نيست و اعتباري ندارد. همیشه موفق باشید دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی / بخش استفتائات امیدوارم دوستان ، دیگر علما را قبول داشته باشند و بحث را بصورت عاقلانه ، بدون افراطی گری و تفریط نگری ادامه دهند . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۱۶:۳۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
سلام
بسیار خوب پس این سوالات را هم از ایشان بپرسید معصومین علیهم السلام اصلا درباره نشانه های ظهور حرفی زده اند اگر زده اند چطور ممکن است بدون مصداق سازی حوادث و شخصیت ها از احادیث و روایات آخرالزمان استفاده کرد از آنجایی که معصومين علیهم السلام معصوم هستند و کار بیهوده هم نمی کنند پس احادیث و روایات آخرالزمان به چه درد می خورد و اگر احادیث و روایات آخرالزمان چه با سند قوی و چه بدون سند قوی اتفاق بیفتد به چه معناست زمانی که به این سوال پاسخی درست داده شد بنده دیگر ساکت میشوم در ضمن حدس بنده این است که سکوت درباره احادیث آخرالزمان به دلیل تقیه یا به مصلحت ندیدن گفتن علنی است |
|||
|
۱۷:۱۴, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۳ ۱۶:۲۶)masoudmoosavy نوشته است:ای بابا دوست گرامی من کلی درباره ی این صحبت کردم!!! ![]() باور کنید این دلیل محسوب نمیشه...اصلا و ابدا! جنگ جهانی اول و دوم + سال وقوعشون + مرگ جان اف کندی و یک رئیس جمهور دیگه که الان یادم نیست رو یه جن گیر به نام ادگار کیسی پیش بینی کرد.(دقت کنید چه مسائلی رو پیش بینی کرد،همه برنامه هایی اند که از قبل قرار بوده پیاده بشن) خب! حالا این ادگار کیسی اگه 1.مسلمان بود 2.در قرن 4 زندگی میکرد 3.جاعل بود 4.این حدیث رو به یه امامی منسوب میکرد 5.میگفت بعد از مرگ جان اف کِندی هم امام زمان ظهور میکنه... خب این حدیث هم پخش میشد دیگه...حالا سال 1963 جان اف کندی ترور شده،شما هم متوجه ضعف رجال حدیث هستی...این رو گوشزد میکردی یا نه؟! در ضمن : میتونید از سندیاب استعلام کنید درباره ی این حدیث. |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۲۰:۰۴ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان. با مطالعه حدیث زیر چند نکته به نظرم اومد،که گفتم بیارم و نظر شمارو هم بدونم. امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فرمانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد .1. « من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم » طبق فرهنگ فارسی معین ضمانت یعنی؛ درستی یا صحت چیزی را یا کسی را یا گفته ای را متعهد شدن .می توان اینطور نتیجه گرفت که امام (علیه السلام) با این فرمایش،می خواستند،ظهور را تصدیق کنند،و به شنونده این وعده را بدهند که ظهور اتفاق خواهد افتاد.برای ما که در این عصر زندگی می کنیم،شنیدن این حدیث به نوعی باعث آرامش و خاطرجمعی می شود. 2. « فرمانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد. چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد » بلافاصله بعد از مرگ عبدالله ظهور اتفاق نمی افتد. باز هم تاکید می کنم،که به هیچ وجه هدف بنده تطبیق نبوده است.به هیچ وجه...... |
|||
|
|
۷:۰۷, ۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۷:۰۸ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مرد ان شاء الله که خود ملعونش باشه این عبداللهصلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۸:۴۸, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خبرش آمد: ملک عبدالله مُرد / سلمان، شاه سعودی شد به گزارش مشرق، ساعاتی پیش ملک عبدالله، سرسلسله وهابیت عربستان مرد. تلویزیون عربستان در ساعت های اولیه امروز جمعه، پس از پخش آیاتی از قران خبر مرگ ملک عبدالله را اعلام کرد. دقایقی پیش نیز شبکه خبری سی.ان.ان در گزارشی مبسوط از وضعیت کنونی عربستان سعودی مرگ این پیرمرد وهابی را تایید کرد. ملک عبدالله بن عبدالعزیز، ششمین شاه سعودی و دهمین فرزندِ عبدالعزیز آل سعود، بنیانگذار عربستان جدید بود. وی به تاریخ اول اوت ۱۹۲۴ میلادی (۱۰ مرداد ۱۳۰۳ خورشیدی) در شهر ریاض متولد شد و بیست و سوم ژانویه ۲۰۱۵، برابر با سوم بهمن ۱۳۹۳ در ریاض مرد. ملک عبدالله پس از مرگ برادرش فهد بن عبدالعزیز، و از تاریخ اول اوت ۲۰۰۵ بهمدت (۹ سال) پادشاه عربستان بود. ملک عبدالله در چند هفته اخیر به علت ابتلا به عفونت ریه در بیمارستان بستری و از آن زمان هیچ تصویری از وی منتشر نشده بود. «خبرگزاری رویترز» نیز خبر داد ، خبر مرگ «عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود» قبلا بارها به صورت شایعه مطرح میشد اما اینبار با اعلام اخبار مرگ وی از تلویزیون دولتی عربستان به شایعات پایان داد. براساس این گزارش، دربار پادشاهی سعودی شاهزاده سلمان را پادشاه جدید و شاهزاده مقرن را ولیعهد اعلام کرده است. به گزارش سی.ان.ان جسد وی روز جمعه خاک خواهد شد. |
|||
|
|
۹:۱۸, ۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۹:۱۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]](http://eirib.ir/uploads/posts/2014-12/1420042466_201402310302_arab3-f.jpg)
![[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/07/02/13910702000601_PhotoA.jpg)

این یکی دیگه تاریخ نبوده که.... یکسری میزدن به حوزه و از اساتید می پرسیدن. از طلبه ها هم می پرسیدن پاسخ مناسبی دریافت میکردن