کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشک باید رازدار باشد
۱۷:۲۳, ۳۰/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۴ ۱۷:۲۴ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله ....

اشک باید رازدار باشد

« کتاب «اشک باید رازدار باشد» مجموعه سخنان مقام معظم رهبری در مورد بایدها و نبایدهای عزاداری محرم »

این کتاب از 46 فصل کوتاه تشکیل شده و گزیده‌ای است از سخنان مقام معظم رهبری در بین سال‌های 1364 تا 1384 با موضوع عزاداری در ایام محرم. مجموعه این سخنان توسط سید مرتضی مفید نژاد جمع آوری شده‌اند. مقام معظم رهبری در یکی از این بخش‌ها با عنوان «مصیبتِ من در آوردی» بیان می‌کند: آن جایی هم که از مصائب صحبت می‌شود، مصیبت صحیح گفته شود؛ نه مصیبت من درآوردی. گاهی انسان می‌بیند که بعضی از گویندگان و سرایندگان و خوانندگان-جسارت نباشد- مایلند بر اساس اقتضای جلسه، شوری پیش بیاید؛ لذا کلمه‌یی که به ذهنشان می‌رسد، همان جا آن را می‌گویند؛ این طوری نباشد..... در آهنگ‌هایی که اسمش را پاپ می‌گذارند، من مخالفتی با لهجه‌های خودمانی ندارم؛ اما چرا انسان تقلید کند؟ این همه مایه ابتکار در درون انسان وجود دارد؛ برود از فلان گوینده‌ی بی‌سر و پای مثلا اسپانیایی یا آرژانتینی تقلید کند که مثلا چه بشود؟! آن هم در مفاهیم به این مهمی....

در یکی دیگر از بخش با عنوان «آزار مردم، حرام است» آمده است:

توصیه من به عزاداران این است که موجبات ناراحتی مردم را فراهم نکنند.... حتی خود امام عزیزمان هم مخصوصا توصیه کردند که شب ها بلندگوها موجب آزار مردم نشود. این حرف که «این مال امام حسین است کسی که خوابش نمی‌برد، می‌خواهم خوابش نبرد» حرف غلطی است، به هیچ وجه مورد قبول نیست.... بیرون مجلس ساعت‌های دیروقت شب مردم را اذیت کردن، یا بیمار را از خواب انداختن، این با هیچ منطق اسلامی و حسینی تطبیق نمی‌کند... توجه کنید برادران عزیز! حسین بن علی علیه السلام مظهر حرکت برای خدا بود، مظهر تقوا بود و باید آنچه را شما انجام می‌دهید مظهر تقوا باشد، و من شما را توصیه می‌کنم به تقوای خدا در کار عزاداری امام حسین، مواظب باشید که این عمل که خود یک مصداق اتم تقواست، در حواشی‌اش در خصوصیاتش خدایی نکرده از تقوا دور نشود.

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، Agha sayyed ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا