کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باورهای تشیع
۱۴:۱۲, ۲۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۴ ۱۴:۱۹ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
پاراگراف اول :ی متن از یکی از دوستان
پاراگراف دوم :ی متن از ی دوست دیگه در جواب متن پاراگراف اول

♡پاراگراف اول♡
بیادش دارم.اهل نماز و روزه نبود.حج هم نرفته بود.به هیچ ضریحی دخیل نبست. به ضریح و درهای ساخته شده دست نمیزد.میگفت اگه به اینها دست بزنم و به رویم بمالم با بت پرست چفرق دارم.اما وجود آدمهای خوب رو فراموش نمیکرد.دین نداشت.مذهبش فقط انسانیت بود.اینکه زخمی برای کسی نباشد و روح کسی را ازرده نکند.

♡♡پاراگراف دوم♡♡
ی جواب کوتاه و مختصر
!صلآ واس چی حتمآ باید این دوتا مقوله با هم رو به رو بشن!!!
دومآ الزامآ کسی که دین داره ممکنه, اصول انسانیت رو نداشته باشه !!! (مثلآ به ما خیلی سفارش شده که نماز رو اول وقت بخونیم اما ایا رعایت میکنیم !!)
انسان بودن از دستورات و سفارشات دین هستش اما ایا همه ی ما مکارم اخلاق رو بلدیم ؟!!! و ایا رفتیم دنبال این دستورات اخلاقی و روانشناسی نابی که تو فرمایشات امامان مون اومده !؟
((( اصلا همین که نویسنده اون متن , این دوتا مقوله رو روبه رو کرده , همین موضوع باید شاخکهای یه انسان کنجکاو رو حساس کنه که خب این همه مسایله دیگه هست اما چرا این دوتارو به چالش کشیده!!!)))
. و همچنین راجع به دین و انسانیت خییلی میشه صحبت کرد و این شبهه کودکانه و قدیمی و کلیشه ای رو جواب داد .

و اما راجع به بوسیدن ضریح :

۱- این که نویسنده , بدونه هیچ دلیلی اعتقادات دیگران رو مسخره و تحریف کرده , خودش تمامآ نشونه ی کینه ی عجیب اون با این مذهب و این اعتقاد هستش که این خودش یک عمل واقعآ غیر انسانیه !!!!

۲- نویسنده گفته که من دین ندارم و انسان هستم و دل هیچکسی رو نمیشکونم و فلان نمیکنم و.... اما ! این نویسنده عزیز با همین متنش به ملیارد انسان دیگه توهین کرده و دل شکسته!! و این یک عمل خیلی غیر انسانی !!پس قهرآ باید قبول کنم که انسانی که دین نداره , نمیتونه از اصول انسانیت پیروی کنه!!

۳- نویسنده عزیز ایا شما که دست پدرت رو میبوسی , مشرک هستی ؟ ایا شما برای این که از رییس اداره درخواست وام کنی , مستقیمآ به رییس میگی یا اینکه ترجیح میدی از معاونش ( به خاطر جایگاهی که پیش رییس داره و چون براش عزیزه جواب رد بهش نمیده) بخوای که به رییس بگه و... !!؟

۴-نویسنده عزیز احتمالا شما از پیشرفت علم و تکنولوژی و تأثیر و مغناطیس اماکن و علم متافیزیک و... هیچ اطلاعی نداری ! لذا توصیه میکنم که سری به پژوهش های دکتر ایموتو ژاپنی و دکتر محبوبه بزنید و یا کلیپ ۳۰ دقیقه ای " شهادت اب از استاد فرهنگ" رو از اپارات دانلود کنید و ببینید

۵-اگر مشرک بودن به این هستش که ما مقبره رو میبوسیم پس باید گفت که حضرت یعقوب هم مشرک بودن( پناه بر خدا) که لباس حضرت یوسف رو بوسیدن و شفا گرفتن...

و نهایتآ بازهم شمارو به تفکر بیشتر دعوت میکنم و اینکه اصلآ چرا از بین این همه باور ها ، فقط و فقط باورهای تشیع در رسانه ها و فضاهای مجازی به این شکل مورد هجمه قرار میگیرن و این همه شبهات کوته فکرانه براش میسازن...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا