|
مرگ بر آمریکا بگوییم یا نگوییم؟
|
|
۰:۰۳, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۰:۰۳ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان احساسی برخورد نکنید. من بر اساس تحلیل عقلانی که از قرآن دارم میگم شعار مرگ بر آمریکا (منظور دولت آمریکا) اشتباه هست. اگه دلیل قرآنی و عقلانی برای درست بودن این شعار داشتید در خدمت هستم. اینکه فلانی داره میگه باید مرگ بر آمریکا بگیم دلیل منطقی نیست. فقط قرآن
خب سوره ی هود رو حتما خیلی از شما خوندید. خداوند داستان قوم عاد رو بیان میکنه و بعد در آیه ی 60 میفرمایند: "وَأُتْبِعُواْ فِي هَذِهِ الدُّنْيَا لَعْنَةً وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ أَلا إِنَّ عَادًا كَفَرُواْ رَبَّهُمْ أَلاَ بُعْدًا لِّعَادٍ قَوْمِ هُودٍ" و [سرانجام] در اين دنيا و روز قيامت لعنت بدرقه [راه] آنان گرديد آگاه باشيد كه عاديان به پروردگارشان كفر ورزيدند هان مرگ بر عاديان قوم هود. نکته ای که توی این آیه هست اینه که خداوند بعد از نازل شدن عذاب بر قوم عاد این آیه رو بیان فرمودند. خیلی صریح و آشکار هم گفته شده مرگ بر عادیان قوم هود. نفرمودند مرگ بر قوم عاد و امثال آنها. یعنی تا وقتی که عذاب نازل نشده امید به گشایش فرج هست و حق نداریم برای قومی دعای مرگ کنیم. اندیشه ی قرآنی اقتضا میکنه که دعای اصلاح و بخشش برای یک قوم رو بکنیم نه دعای مرگ.. سوره ی یونس رو هم اگه عمیق تر بخونیم باز میبینیم که مرگ بر آمریکا گفتن با عقل جور در نمیاد. طوری که ما شعار مرگ بر آمریکا میدیم یعنی اینکه داریم آینده رو میبینیم در صورتیکه آینده رو حتی پیامبر خدا حضرت یونس هم نمیتونست ببینه[/b] |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۰, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۴:۲۲)mohammadz نوشته است: ممنون بابت توضیحاتتون. ببینید برادر گرامی اگه تمام عالم هم خواستار دوستی با آمریکای کنونی بشن من به شخصه این دوست بودن رو نمی پذیرم. اما این دلیل نمیشه که بخوام برای اونها دعای مرگ کنم. حضرت یونس وقتی برای قوم خودش دعای مرگ کرد و عذاب خواست خدا این کار رو نکرد و بعد میبینیم که قومش که بت پرست و کافر بودن به راه راست هدایت شدند. هدف از خوندن قرآن چیه؟ مگه این آیات توش درسی نیست برای ما؟ به نظر شما بهتر نیست که دعا کنیم که خدا اونها رو هم اصلاح کنه و به راه راست هدایتشون کنه؟ مگه نمیگیم وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنن به مدت 7 سال با کفار از راه سازش وارد میشن تا شاید اونها هم هدایت بشن؟ اگه پیرو امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستیم پس چرا مثل این بزرگوار رفتار نکنیم؟سلام دوست عزیز شما یکسری پیش فرض غلط برای خودت قرار دادی و از آنها داری نتیجه میگیری. کاری فعلا به نتیجه ای که میگیری ندارم، ولی پیش فرضها رو یکی یکی بیاد چک کنیم 1- مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر مردم آمریکا...... اولین پیش فرض اشتباه شما. مرگ بر آمریکا یا انگلیس کاری به مردم این کشورها نداره. اصل این شعار به سیاست ها و جنایت های آمریکا و اسرائیل برمیگرده فرق ما و اونها اینه که اونها باعث آواره شدن و مرگ میلیونها انسان در تاریخ هستن و ما مرگ و زوال خود رژیم رو میخوایم نه مردمش رو. 2- حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به مدت 7 سال با کفار سازش میکنن!!! منبع؟! شما منبع ارائه بده که بیشتر بحث کنیم 3- شیطان در آمریکا و انگلیس و اسرائیل خلاصه شده .... کی چنین خلاصه ای کرده؟ اینها کشورهای اصلی استکباری هستن. کشورهای ستمگر و زورگو و جنایتکار که به مردم دنیا ظلم میکنن. به طور گسترده و فراگیر بله همسایه ما هم ممکنه دزدی کنه. کارش گناه و شیطانیه. به 4 نفر ظلم میکنه. اما مستکبر نیست و یک کشور رو به روز سیاه نمی نشونه |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
خوبه که نگاهی به مباحث مهدویت دارید این باعث اشتراک ما ميشه درباره روایت 7 سال باید بگم این حدیث وجود دارد و کاملاً اشتباه و غلط است و حدیث صحیحی نیست از یکی از عرفا نقل می کنم که امام زمان عج بعد از ظهور 8 ماه با ناتو و غرب می جنگند و شکستشان می دهند و باز از ایشان نقل است که می گفت بدانید حضرت هم با شما مرگ بر آمریکا می گویند که احتمالاً آین دلیل برای شما قانع کننده نیست پس رجوع کنید به مراجع تقلید و بزرگان دینی تا ببینید مرگ بر آمریکا نه تنها هیچ تضادی با قرآن ندارد بلکه کاملاً موافق آن است آیا عالم دینی را می شناسید که گفتن مرگ بر آمریکا را دارای اشکال بداند!؟ بالاخره آنها شناخت بیشتری نسبت به اسلام دارند طاغوت و ولایت کفر اولیایی دارد که آگاهانه با حق و حقیقت مقابله می کنند و هم اکنون سرمایه داران صهیونیست و کافر وجود عینی این اولیا طاغوت هستند و دولت های غربی مانند آمریکا و انگلیس و اسرائیل را در اختیار گرفته اند که مدارکش در سایت موجود است خب حالا اگر امام زمان بخوان حکومت تشکیل بدن چه کسانی غیر از امثال آمریکا مخالف هستند دقیقا مخالفان جمهوری اسلامی ایران مخالفان حضرت خواهند بود و این کاملاً مشخص است در ضمن توجه کنید تمام مشکلات ما از فرهنگ مبتذل غرب است حتی سیستم اقتصادی و بانک هم از این فرهنگ است شما برای دید بهتر نسبت مسایل باید فرهنگ را ببینید نه افراد را چون در هرجایی از زمین انسان خوب و بد وجود دارد انسان بد از فرهنگ مبتذل آمریکایی پدید آمده حالا این انسان هرکجایی از زمین که باشد و برعکس انسان خوب از فرهنگ خدایی شکل گرفته درست است ما مشکل داریم اما فرهنگ غالب ما خوب است اما فرهنگ غالب آمریکا فساد است |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۰:۱۷)MohammadSadra نوشته است:دو نفر از دوستان در مورد تمسخر تذکر دادند. ممنون از بابت تذکر دوستان، ولی من اصلاً منظورم تمسخر ایشون نبود خیلی جدی گفتم. گفتم که قصد برخورد احساسی ندارم. نمیشه که امام خامنه ای یه همچین استدلال واضحی رو متوجه نشده باشه ما همگی خبر داریم ایشون بزرگترین پرچم دار مرگ بر آمریکاست. دو حالت داره یا ایشون خبر نداره که باید به ایشون خبر بدیم یا اینکه یه جای استدلال حسابی می لنگه که به نظرم دومی معقول تره. در هر صورت اگر دوست عزیز شروع کننده تاپیک احساس تمسخر کردند هدف من این نبوده و من عذر خواهی می کنم. هدف این بوده ایشون به دنبال اشکال موجود در استدلالشون بگردند و تصحیح کنند. |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۴ ۱۴:۱۵ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۰:۰۳)mohammadz نوشته است: من بر اساس تحلیل عقلانی که از قرآن دارم... اگه دلیل قرآنی و عقلانی برای درست بودن این شعار داشتید در خدمت هستم. اینکه فلانی داره میگه ... دلیل منطقی نیست. فقط قرآن (۲۴/بهمن/۹۴ ۰:۰۳)mohammadz نوشته است: خداوند بعد از نازل شدن عذاب بر قوم عاد این آیه رو بیان فرمودند. خیلی صریح و آشکار هم گفته شده مرگ بر عادیان قوم هود. نفرمودند مرگ بر قوم عاد و امثال آنها. یعنی تا وقتی که عذاب نازل نشده امید به گشایش فرج هست و حق نداریم برای قومی دعای مرگ کنیم. اندیشه ی قرآنی اقتضا میکنه که دعای اصلاح و بخشش برای یک قوم رو بکنیم نه دعای مرگ.. سوره ی یونس رو هم اگه عمیق تر بخونیم باز میبینیم که مرگ بر آمریکا گفتن با عقل جور در نمیاد. طوری که ما شعار مرگ بر آمریکا میدیم یعنی اینکه داریم آینده رو میبینیم در صورتیکه آینده رو حتی پیامبر خدا حضرت یونس هم نمیتونست ببینهسلام عبارت ِ «مرگ بر فلانی» مسلماً به این منظور گفته نمیشه که «خدایا! فرصت ِ هدایت بهشون نده و اونها رو نابود کن»! اصلاً ما اختیار ِ چنین چیزی رو نداریم که بخوایم از خدا درخواست کنیم که بخاطر ِ دعای ما، خدا برای بعضی مردم نعوذبالله (پناه بر خود ِ خدا) کمتر رحمان و رحیم باشه! پس مسلماً به این منظور خونده نمیشه. عبارت ِ «مرگ بر فلانی»، یک بُعدش ابراز برائت هست، و یک بُعد دیگرش دعا برای تموم شدن ِ ظلم و بیداد هست. فقط هم شامل ِ آمریکا نیست. آمریکا استعاره از تمام ِ یزیدخویان و فرعونصفتان هست، چون مصداق ِ اتمّ استکبار(تمامترین نمونهی خودبرترپنداری) هست. سوره ممتحنه، آیه ۴: قَدْ كَانَتْ لَكُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فِي إِبْرَاهِيمَ وَالَّذِينَ مَعَهُ إِذْ قَالُوا لِقَوْمِهِمْ إِنَّا بُرَءاؤا مِنكُمْ وَمِمَّا تَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ كَفَرْنَا بِكُمْ وَبَدَا بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةُ وَالْبَغْضَاء أَبَدًا حَتَّى تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ وَحْدَهُ إِلَّا قَوْلَ إِبْرَاهِيمَ لِأَبِيهِ لَأَسْتَغْفِرَنَّ لَكَ وَمَا أَمْلِكُ لَكَ مِنَ اللَّهِ مِن شَيْءٍ رَّبَّنَا عَلَيْكَ تَوَكَّلْنَا وَإِلَيْكَ أَنَبْنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِيرُ قطعا براى شما در ابراهيم و كسانى كه با او بودند الگویی نيكوست آنگاه كه به قوم خود گفتند «ما از شما و از آنچه به جاى خدا میپرستيد بيزاريم. به شما كفر میورزيم و ميان ما و شما دشمنى و كينهی هميشگى پديدار شده، تا وقتى كه فقط به خدا ايمان آوريد.» جز سخن ابراهيم به پدر خود که «حتماً براى تو آمرزش خواهم خواست با آنكه در برابر خدا اختيار چيزى را براى تو ندارم. اى پروردگار ما، بر تو اعتماد كرديم و به سوى تو بازگشتيم و فرجام به سوى توست.» اما اینطور نیست که عبارت ِ «مرگ بر فلانی» برای ابراز ِ برائت بیعیب باشه. هیچکس نمیتونه انکار کنه که عبارتش رسا نیست و بشدت امکان ِ برداشتهای نادرست ازش رو میده. برنامهی راز توی یک قسمتش، گزارشهای خبرنگاران رسانههای Mainstream ِ غربی (جریان ِ اصلی ِ خبرگزاریهای غرب) رو نشون میداد. نشون داد که طرف توی گزارشی که به قصد ِ Dehumanize ِ ایرانیها(از انسانیت به دور نشون دادن ِ ایرانیها) ساخته بود، رفته بود نماز جمعه، و شعار ِ «مرگ بر آمریکا» رو نشون میداد و زیرنویس میکرد «Death to America». یک نمونه از این شیطنتها رو هم میتونیم در این مصاحبهی ظریف با شبکهی تلویزیونی آمریکایی ببینیم. مثل روز روشنه که قصدشون اینه که چیزی که اون عبارت نمیخواد بگه(=کشتن ِ مردم آمریکا) رو بگن. حتی اگر یک نفر از این شعار معنایی رو برداشت کنه که شما برداشت کرده بودید(=مرگ ِ جاهلانهی ظالمین) باز هم چنین برداشتی بسیار ما رو کوتهفکر خواهد نمود. دین اسلام میفرماید وظیفهی ما تبلیغ آشکار هست، و روشنه که چیزی که امکان ِ سوءبرداشت ِ مردم و سوءاستفادهی مستکبرین برای تخریب ِ موضع ِ برحقمون رو بده، اصلاً بلیغ و آشکار نیست. این مبحث رو نخوندهام اما جاهای دیگری بعضی افراد طوری حرف میزنن که انگار قرآن ِ خدا غلط میشه اگر یک کاری که با اطلاع رهبر انجام میشده، بنابر شرایطی که مورد توجه نبوده، غلط بوده باشه. مثلاً اینجا رو ببینید که خود رهبر چقدر بزرگوارانه اشتباه ِ مسئولین جمهوری اسلامی رو میپذیرند: بیانات در اجتماع مردم بجنورد 1391/07/19: نقل قول:... من همین جا در داخل پرانتز عرض بکنم؛ یکی از خطاهائی که خود ما کردیم - بنده خودم هم در این خطا سهیمم - این مسئلهی تحدید نسل از اواسط دههی ۷۰ به این طرف باید متوقف میشد. البته اوّلی که سیاست تحدید نسل اتخاذ شد، خوب بود، لازم بود، لیکن از اواسط دههی ۷۰ باید متوقف میشد. این را متوقف نکردیم؛ این اشتباه بود. عرض کردم؛ مسئولین کشور در این اشتباه سهیمند، خود بندهی حقیر هم در این اشتباه سهیمم. این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد. ... |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بوی مسیحیت تحریف یافته به مشام میرسه !
|
|||
|
۲۳:۲۵, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۲۳:۳۵ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
۰:۰۴, ۲۵/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۴ ۰:۲۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
اگه دلیل قرآنی و عقلانی برای درست بودن این شعار داشتید در خدمت هستم
البته تفسیر و دلیلی نیاردم حتی بحث هم نمی کنم فقط از اندیشه شما نقل کردم . پاسخ های دوستان کامل بود و کاملترش هم ارایه می کنند خدمت شما غرض تامل کردن روی جنس تفکرات بود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |