کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل و رمز گشایی مجموعه پاندای کونگ فو کار Kung Fu Panda
۲۳:۵۳, ۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۶ ۰:۴۰ توسط Esmaeel.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان. یک ویدیو برای نقد و تحلیل 3 گانه خیلی مهم و پر مفهوم Kung Fu Panda ساختم که دوست داشتم شما هم ببنید تا دربارش نظر بدین تا بتونیم با کمک هم تحلیل بهتری داشته باشیم. درباره ویدیو بگم که کار اولم هست و خیلی سریع و خلاصه میخواستم درش بیارم بخاطر همین خیلی ساده هست، در ادامه انشاءالله تحلیل ویدویی منسجم تری خواهم یا خواهیم ساخت.
ویدیو رو دوباره آپلود کردم در این آدرس: http://www.aparat.com/v/OgLS2

در ضمن پس از حمله طاووس به محل سکونت پانداها در قسمت سوم می بینیم که قوم پاندا (بنی اسرائیل) به مکان کوهستانی جدیدی مهاجرت کرده است و در آنجا به زراعت مشغول شده، میخواستم نظرتون رو بدونم که آیا اونجا اشاره به کوه سینا داره با توجه به اینکه منطقه کوهستانی هست؟
این متن رو از ویکی پدیا کپی کردم: (کوه سینا کوهی‌است که بنی‌اسرائیل سه ماه پس از ترک مصر به آنجا رسیدند و در آنجا اردو زدند.[۱] مطابق روایات سنتی ادیان ابراهیمی خداوند شریعت را آنجا به بنی‌اسرائیل عطا کرد.[۲] گوساله طلایی سامری در این کوه ساخته شد.[۳] در این کوه یهوه نخستین بار بر موسی وحی کرد و در درخت زیتون به وسیلهٔ آتش بر وی تجلی نمود.[۴] و از خداوند به وی وحی شد که در سرزمین مقدس نعلین از پا بکند.[۵] این کوه حوریب،[۶] جبل‌الله،[۷] کوه طور،[۸] و جبل موسی[۳] نیز نامیده شده‌است. در قرآن به این کوه سوگند یاد شده‌است.)
(طور به معنی کوه است و طور سینا کوهی است که در زمین سیناء قرار دارد. این کوه از مشاهیر جبال جهان است و ذکرش در قرآن بسیار آمده و موسی پیغمبر علیه السلام در آنجا نور الهی را بر سر درخت دید و شرف تکلیم یافت.[۱] در قرآن طور سینین هم آمده است. خداوند کناره راست آن کوه را به بنی اسرائیل وعده داده بود که بدانجا مسکنشان دهد.)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، del@ ، 313s.w.o
۶:۵۶, ۷/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام خدا قوت

خیلی خوب بود فقط از آهنگ های بهتری استفاده کنید لازم نیست به سبک مستندات بسوی ظهور ترسناک باشه.

مظلومیت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هر روز داره برام بیشتر آشکار میشه ...Undecided
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۷:۴۴, ۷/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۶ ۷:۴۴ توسط Esmaeel.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۷/فروردین/۹۶ ۶:۵۶)سدرة المنتهی نوشته است:  سلام خدا قوت

خیلی خوب بود فقط از آهنگ های بهتری استفاده کنید لازم نیست به سبک مستندات بسوی ظهور ترسناک باشه.

مظلومیت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هر روز داره برام بیشتر آشکار میشه ...Undecided

ممنون دوست عزیز. واقعیتش زیاد رو قسمت اضافه کردن ویدیوها و آهنگ مناسب وقت نذاشتم و بیشتر وقتم برای پی بردن به مفاهیم و آماده کردن و نوشتن متنش گذشت. آهنگ هم از فیلم Arrival 2016 هست که سرعتشو کم کردم تا با تایم ویدیو هم اندازه بشه، دیگه اینطوری شدWink انشاءالله در آینده نزدیک وقت کنم یک نسخه ریمسترشو میسازم که کیفیت بهتری داشته باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۷:۵۳, ۷/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام منم خسته نباشید میگم

حرکت هالیوود برای چین، شاید لایه های دیگه ای هم داشته باشه که بیان کردی ولی مهمترینش
جمعیتی هست که اگر فیلم رو ببینند، سود فیلم بالا میره

به طور مثال، هالیوود از " دیپیکا پادوکن و پریانکا چوپرا " ( دو بازیگر زن بالیوود ) در فیلم و سریالهاش استفاده میکنه
بهخاطر سود آوری اون فیلم در هند خواهد بود ...

نقد و تحلیل فیلمها کار سختیه ... ذهن باز و فعالی میخواد .
من امیدوارم این کار رو ادامه بدی و با تجربه تر بشی ..

مراقب سندرم " اسم خاصی داره، اسمش رو یادم رفته " تو در فیلمی دنبال چیز خاصی میگردی ( مثلا چشم جهان بین )بعدش هر چیز دایره ای که یه نقطه وسطش بود را چشم جهانبین در نظر میگیری .. مراقب این سندرم باش
۱۹:۵۹, ۷/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۶ ۲۱:۴۱ توسط Esmaeel.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام، ممنون که ویدئو رو نگاه کردید
حرکت هالیوود به سمت چین رو دربارش خیلی تحقیق کردم و درصد اطمینان بالایی برای این موضوع وجود داره (مسائل اقتصادی را شاید بشه تا حدودی احتمالی دانست ولی رویکرد هالیوود به چین اصلا قابل مقایسه با هند نیست و بحث چین یا روسیه که تو فیلم ها زیاد میبینیم بیشتر جنبه استراتژیک داره، البته اون فیلمایی که سلبریتی های هندی توش بازی میکنن که نام بردین هم زیاد استراتژیک نیستن و در مورد اونا استثناان میشه فاکتور اقتصادی رو اولویت خیلی بالا بحساب آورد)

در مورد چشم هم قبول دارم چشم دوم که پشت پاندا نقش پیدا میکنه خیلی مثل چشم اولی واضح و ملموس نیست

در مورد توجه هالیوود به عرفان و دین های غیر الهی (شرقی) برای راه حلی برای مبارزه با منجی، این قسمتش بطور کامل نظر شخصی خودم بود شاید آشنا شدنم با برنامه ری استارت مجری فراری محمد حسینی هم در رابطه با این دیدگاه، روم تاثیر گذار بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@
۲۳:۲۰, ۷/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
(۷/فروردین/۹۶ ۱۹:۵۹)Esmaeel نوشته است:  سلام، ممنون که ویدئو رو نگاه کردید
حرکت هالیوود به سمت چین رو دربارش خیلی تحقیق کردم و درصد اطمینان بالایی برای این موضوع وجود داره (مسائل اقتصادی را شاید بشه تا حدودی احتمالی دانست ولی رویکرد هالیوود به چین اصلا قابل مقایسه با هند نیست و بحث چین یا روسیه که تو فیلم ها زیاد میبینیم بیشتر جنبه استراتژیک داره، البته اون فیلمایی که سلبریتی های هندی توش بازی میکنن که نام بردین هم زیاد استراتژیک نیستن و در مورد اونا استثناان میشه فاکتور اقتصادی رو اولویت خیلی بالا بحساب آورد)

در مورد چشم هم قبول دارم چشم دوم که پشت پاندا نقش پیدا میکنه خیلی مثل چشم اولی واضح و ملموس نیست

در مورد توجه هالیوود به عرفان و دین های غیر الهی (شرقی) برای راه حلی برای مبارزه با منجی، این قسمتش بطور کامل نظر شخصی خودم بود شاید آشنا شدنم با برنامه ری استارت مجری فراری محمد حسینی هم در رابطه با این دیدگاه، روم تاثیر گذار بوده
میشه نگاه فیلم زندگی پای محصول هالیوود به دین شرقی اسلام و خدا رو نقد کنید؟؟؟؟
واقعا نگاه درست و زیبایی نبود؟؟؟؟؟
۱:۰۶, ۸/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۶ ۱:۱۰ توسط Esmaeel.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۷/فروردین/۹۶ ۲۳:۲۰)Silence نوشته است:  میشه نگاه فیلم زندگی پای محصول هالیوود به دین شرقی اسلام و خدا رو نقد کنید؟؟؟؟
واقعا نگاه درست و زیبایی نبود؟؟؟؟؟
من اطلاعات خوبی درباره Life of Pi ندارم و فیلم رو هم قبلا در هم و برهم و دوبله شدش رو دیدم ولی آقای محمود بلالی یک نقدی قبلا دربارش کار کرده، من یک مقدار محدودیت زمان دارم و سعی ام رو میخوام بیشتر بزارم روی نقد ساخته های جدید.
این لینک نقد آقای بلالی هست امیدوارم مفید باشه، در کل سایت ایشون واقعا سایت خیلی عالیه و نقدای خیلی خوبی توش میتونید پیدا کنید
۱۷:۱۳, ۲۹/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۶ ۱۸:۴۶ توسط Esmaeel.)
شماره ارسال: #8
آواتار
تا حالا توجه کردید که همیشه رنگ سبز تو فیلم های دیزنی نماد یک چیزه شیطانیه !
یک اسلاید شو ساختم حتما ببنید: http://www.aparat.com/v/E9y6v
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]