کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نامه مهم آیت الله شاه آبادی به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی
۲۲:۴۸, ۲۵/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۶ ۲۳:۳۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی دامت برکاته
تولیت محترم آستان قدس رضوی
سلام علیکم؛

از هنگامی که رهبر معظم انقلاب، جناب عالی را به سمت تولیت حرم مطهر حضرت ثامن الحجج علیه الصلوة و السلام برگزیدند، مایل بودم که حضرت عالی را ببینم و بعضی مطالب را به سمعتان برسانم ولی کثرت مشغله شما در خدمت رسانی به آن آستان مقدس این دیدار را فراهم نکرد.
دغدغه و دلخوشی حقیر نیز همین خدمت رسانی به آن آستان مقدس و زائرین و مجاورین آن بود، تا این که در اخبار شنیدم قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نموده اید و تا کنون نیز امیدوار بودم که ثبت نام ننمایید ولی امروز که ثبت نام انجام شد بر آن شدم که مطالبی را گوشزد نمایم.

نکته ای که می خواهم عرض نمایم در حالیکه اواخر عمر را طی می کنم و شما را چون فرزند خود می دانم و قصدی جز خیرخواهی برایتان ندارم، جمله ایست به نقل از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم که فرمود : إن لربكم في أيام دهركم نفحات، ألا فتعرضوا لها.
باید توجه داشت که برای هر کسی این موقعیت خدمتگزاری با دستان باز و اختیارات گسترده در آستان حضرت رضا علیه السلام پیش نمی آید.

رهبر معظم برنامه ای گسترده مقابلتان نهاده اند تا جنابعالی توفیق خدمت رسانی به نحو احسن به آن حضرت و اعلای کلمه توحید و ولایت علوی را داشته باشید. بله اگر چه همه کشور متعلق به حضرت رضا علیه السلام می باشد ولی ترک مسند خدمت به آن حضرت که سیادت عالم در آن مسند هست، آن هم برای شرکت در رقابت های انتخاباتی را به صلاحتان نمی دانم و از شما می خواهم ضمن اعتذار از ساحت مقدس آن امام رئوف از این کار صرف نظر نموده و تا فرصت باقیست این خدمت گزاری را رها ننمائید که صلاح دنیا و آخرتتان درآن می باشد.

والسلام علیکم و رحمة الله
الأحقر نصرالله شاه آبادی عفی عنه
جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۹۶
http://www.zakernews.ir/paper/subject/39...ست-جمهوری-
http://www.ensafnews.com/57660/آقای-رئیس...ی-کن-و-ان/
http://www.isna.ir/news/96012510274/نامه...یدوار-بودم

[تصویر: 13930507000081_PhotoL.jpg]

آیت الله نصرالله شاه آبادی کیست؟
فرزند فقیه و عارف بزرگ حضرت آیت الله العظمی میرزا محمدعلی شاه آبادی (استاد امام خمینی و برخی مراجع تقلید درگذشته رحمهم الله) و بانو علویه مریم روحانی فرزند آیت الله العظمی آقای حاج سید صادق روحانی (قدس سره) در تاریخ ۲۸ شعبان المعظم ۱۳۵۰ هجری قمری مطابق با ۲ مهر ۱۳۰۹ شمسی در بیت علم و فضیلت، متولد گردید و تحت تربیت پدر بزرگوار و مادر محترمه خویش قرار گرفت،

معظم له دوره ابتدایی را در تهران، دبستان توفیق گذرانده و سپس با راهنمایی والد معظم خویش در سال ۱۳۲۰ آغاز به تحصیل علوم دینی نمودند. دوره مقدمات و سطح را نزد اساتید بزرگ تهران چون حضرات آیات حاج شیخ حسین کنی، حاج شیخ محمدعلی لواسانی، میرزا ابوالحسن شعرانی، حاج سید عبدالکاظم عصار، میرزا مهدی آشتیانی(فیلسوف شرق)، حاج سید حسن احمدی، میرزا هدایت الله گلپایگانی، حاج شیخ عباس تهرانی و حاج شیخ اسماعیل جابلقی تا سال ۱۳۲۸ که والد معظم ایشان رحلت فرمودند، باتمام رسانیدند.

معظم له پس از رحلت والد معظم به حوزه علمیه قم وارد شده و در درس حضرات آیات عظام حجت کوه کمره ای حاج آقا حسین بروجردی حاج سید محمد تقی خوانساری و حاج شیخ محمدعلی اراکی شرکت نمودند.
سپس برای ادامه تحصیل به نجف اشرف عزیمت نمودند. پس از ورود به نجف اشرف در دروس حضرات آیات عظام سید محمد روحانی، سیدعبدالهادی شیرازی، سید ابوالقاسم خویی، حاج شیخ حسین حلی و حاج سید محمود شاهرودی حاضر شدند و با نبوغ علمی که داشتند در سن ۳۰ سالگی به درجه رفیع اجتهاد نائل گردیدند و همزمان به تدریس دروس سطوح عالی در حوزه علمیه نجف اشرف پرداختند و جزو اساتید بنام آن حوزه هزارساله قرار گرفتند، که طلاب و فضلای بسیاری از خرمن دانش معظم له بهره مند گردیدند .
http://article.tebyan.net/313998/آشنایی-...-در-خبرگان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MEEAAD ، Maysam-1st ، Hadith
۲۳:۱۷, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #2
آواتار
این یعنی به عنوان یه عالم دینی برو بشین تو دفتر تولیت کاری به سیاست نداشته باش.بذار لیبرال های عشق آمریکا کشور رو بگردونن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، Woodi2020 ، III I III
۲۳:۲۳, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #3
آواتار
از دیدن این نامه خیلی خوشحال شدم

گرچه ناشیانه بود ولی برای دست گرمی بد نبود

منظورم از ناشیانه ، ناشیانه از سمت نویسنده نامه س نه سازنده تاپیک

البته پرواضح است که همه اقشار کشور ما در انقلاب سهیم و شریکند و همه برای خدا و انجام وظیفه الهی خود وارد صحنه‌ها شده‌اند و مقصد خدا است و هرگز آمال بلند و الهی خود را به مسائل مادی آلوده نمی‌کنند و با کمبودها ازمیدان به در نمی‌روند، چرا که کسی که برای خدا جان ومال فدا می‌کند، به خاطر شکم و دنیا از پا در نمی‌آید، ولی وظیفه ما و همه دست اندرکاران است که به این مردم خدمت کنیم و در غم و شادی ومشکلات آنان شریک باشیم که گمان نمی‌کنم عبادتی بالاتر از خدمت به محرومین وجود داشته باشد. راستی وقتی که پابرهنه‌ها و گودنشینان و طبقات کم درآمد جامعه ما امتحان و تقید خود را به احکام اسلامی تا سر حد قربانی نمودن چندین عزیز و جوان و بذل همه هستی خود داده‌اند و در همه صحنه‌ها بوده‌اند - و ان شاء الله خواهند بود - و سر و جان را در راه خدا می‌دهند، چرا ما از خدمت به این بندگان خالص حق و این رادمردان شجاع تاریخ بشریت افتخار نکنیم! ما مجدداً می‌گوییم که یک موی سر این کوخ نشینان و شهیددادگان به همه کاخ و کاخ نشینان جهان شرف و برتری دارد.

http://farsi.rouhollah.ir/library/sahife...0&page=342
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، سدرة المنتهی ، III I III
۲۳:۴۱, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

(۲۵/فروردین/۹۶ ۲۳:۱۷)MOHSEN-Z نوشته است:  این یعنی به عنوان یه عالم دینی برو بشین تو دفتر تولیت کاری به سیاست نداشته باش.بذار لیبرال های عشق آمریکا کشور رو بگردونن.

اتفاقا تولیت استان نقش و جایگاه خیلی مهمی رو می تونه در سطح جامعه و جریانات سطح نظام داشته باشه
نمونه واضحش در جریان فتنه سال 88 بود که همه منتظر تصمیمی بودند که اقای واعظ طبسی می خواستن بگیرن
اگه ایشون به جریان فتنه جواب مثبت می داد، یه کودتای وحشتناک با کمک قدرت و ثروت استان از طرف مشهد به سمت تهران انجام می شد که به سختی می شد جلوش رو گرفت (نمی دونم شاید هم قابل کنترل نبود)

همین هم باعث بغض و کینه همون جریان و سردمدارانش از ایشون شد به نحوی که حتی حاضر نشدند موقع فوت ایشون تو مراسم نماز خواندن ایشون شرکت کنن

این یعنی اینکه استان فقط تو دفتر نشستن نیست و خیلی تاثیرات می تونه بذاره
فارغ از اینکه چه کسی تولیت اون رو برعهده داره، هرکس که هست می تونه با کمک امکاناتی که داره بسیار نقش آفرینی کنه (چه الان که اقای رئیسی هستن، چه در اینده اگه قرار باشه شخص دیگه ای باشن)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، نرگس مهدوی
۱:۳۰, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #5

این نامه جزء عجیب ترین نامه هایی بود که در رابطه با سیاست دیدم و خوندم!و نکته جالبش اینه که دوستان عزیز جبهه جناب احمدی نژاد خیلی دارند روی این نامه مانور میدن!!چرا کسی از این علما برای آقای احمدی نژاد نامه نمی زنه و بابت کارها و لطمه هایی که داره به جبهه انقلاب می زنه تذکر و توصیه ای نمی کنه!!واقعا" چرا...........................فقط کسایی که کور سوی امیدی هست که با اومدن اونها بشه توی دستگاه سیاسی خدمت انقلابی رو نشون داد نباید باشن!!تا کی می خوایم با یکطرفه گرفتن موضوعات جاری جامعه هر روز جریان انقلاب رو با افرادی که واقعا" دارند نشون می دن چیزی جز قدرت نمی خوان و حتی حاضر نیستند برای انقلاب و نظام کاری بکنن و از ترس از دست دادن پایگاه رایشون اینطور خودشون رو به آب و آتیش می زنن و به هیچ وجه هم به ضربه ای که به نظام می زنند فکر نمی کنند ،، اینطور جریان انقلاب رو که بابت کلی خون ریخته شده به عقب ببریم و دیگه حتی توی کشور خودمون هم نتونیم در مقابل مردم ازش دفاع کنیم!فقط جبهه ای که طرف مقابل داره بر علیه نظام و رهبری میگیره بابت بعضی اشخاص باید راه رو بهمون نشو بده اما.........
[تصویر: cnna_photo_2017-04-13_05-38-43.jpg]

پ ن: عکس اصلی از کانال آقای مهدی قاسم زاده گرفته شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، نرگس مهدوی ، میثم2
۱:۴۷, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۱۱:۳۸ توسط Islam.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده شناخت خاصی از ایشون ندارم پس فقط راحع به این تفکر نظر میدم .اما به هر حال این تفکر کاملا سنتی و غیر قابل قبول است.

مگر کل کشور و حتی جهان حریم امام رضا نیست؟! در اینصورت اقای رئیسی حتی اگر استان قدس رو با اجازه ی رهبری به قصد کمک به فقیران افریقا هم ترک می کردند کار بسیار پسندیده و حتی شاید بهتری بود. بهتر از این جهت که میزان تاثیر گذاریش بیشتر بود و به فقیران بیشتری کمک می شد و حب انقلاب در دل افریقایی ها میافتاد. چه برسد به ریاست جمهوری کشور امام رضا؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، III I III ، زینب خانوم ، عبدالرحمن ، نرگس مهدوی ، میثم2 ، fafa*
۳:۳۰, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۶ ۲۳:۴۱)مصباح نوشته است:  سلام

اتفاقا تولیت استان نقش و جایگاه خیلی مهمی رو می تونه در سطح جامعه و جریانات سطح نظام داشته باشه
نمونه واضحش در جریان فتنه سال 88 بود که همه منتظر تصمیمی بودند که اقای واعظ طبسی می خواستن بگیرن
اگه ایشون به جریان فتنه جواب مثبت می داد، یه کودتای وحشتناک با کمک قدرت و ثروت استان از طرف مشهد به سمت تهران انجام می شد که به سختی می شد جلوش رو گرفت (نمی دونم شاید هم قابل کنترل نبود)

همین هم باعث بغض و کینه همون جریان و سردمدارانش از ایشون شد به نحوی که حتی حاضر نشدند موقع فوت ایشون تو مراسم نماز خواندن ایشون شرکت کنن

این یعنی اینکه استان فقط تو دفتر نشستن نیست و خیلی تاثیرات می تونه بذاره
فارغ از اینکه چه کسی تولیت اون رو برعهده داره، هرکس که هست می تونه با کمک امکاناتی که داره بسیار نقش آفرینی کنه (چه الان که اقای رئیسی هستن، چه در اینده اگه قرار باشه شخص دیگه ای باشن)

یک درصد فکر کنید این شخص اصلح باشه و با این همه حمله داره بهش و انقلاب ظلم میشه. وقتی این شخص بخوبی از پس مدیریت آستان قدس بر اومد. (اونم صد برابر بهتر از آقای طبسی) چرا تو پست مدیریتی بالاتری حضور پیدا نکنه. چرا باید همونجا بمونه و به قول دوستان افراد بی لیاقتی سمت های اجرایی رو بگیرن.

با این همه توضیحاتی که دوستان بهتون دادن راستش درکتون نمی کنم بعنوان یک عضو خوب. هر کس دیگه بود تعجب نمی کردم انقدر. هر چقدرم که آقای جلیلی براتون مهم باشه از انقلاب مهم تر نیست.

چیزی که داره منو دل نگران می کنه همین دودلی و متفرق بودنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: III I III ، عبدالرحمن ، نرگس مهدوی ، Woodi2020 ، میثم2
۸:۲۳, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۱۴:۰۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #8
آواتار
پول و املاک و دارایی های آستان قدس کم از بودجه یه مملکت نداره.
اما اگه ایشون از اونجا اوضاع مالی مردمو خوب میکرد بد نبود.
مثلا آستان قدس کارخونه نجس کوکاکولا رو میخرید و جاش کارخونه لبنیات میزد.
یا اصلا تو هر استانی یه کارخونه تولیدی تاسیس میکرد تا مردم برن سر کار.
بلاخره با تولیت آستان هم میتونست مستاجرا رو صاحب خونه کنه و به فقرا کمک کنه و ...
من فکر میکنم نقدی به نظر آقای شاه آبادی نیست.
نظر درستیه.
اما اگه بتونه با این سیستم بیمار فاسدمون مقابله کنه شاید اومدنش ارجحیت داشته باشه.
وقتی رهبری با استعفا موافقت میکنن، یعنی به فلانی در فلان جا نیازه.
نظر رهبری هم اهمه.
وگرنه نظر آیت ا... شاه آبادی نظر بد و نسنجیده ای نیست.
حتی با کمک آستان قدس به مردم چه بسا ایمان مردم قوی تر میشد.
و اگه انتخاب بشه باید با پول نجس ربوی بانکها کشورو اداره کنه.
برای یه فرد چی بهتر از خدمت امام رضا؟
اما برای اجتماع ا... اعلم.
۹:۲۳, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۹:۲۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۶ ۲۳:۴۱)مصباح نوشته است:  اتفاقا تولیت استان نقش و جایگاه خیلی مهمی رو می تونه در سطح جامعه و جریانات سطح نظام داشته باشه
خب این کاملا اشتباهه چون اگه خاطرتون باشه مردم سال ۵۷ انقلاب کردن که خودشون و فقط نماینده هایی که به دست خودشون انتخاب میشن در امور مملکت دخالت داشته باشن نه اینکه امام شنبه این شهر و امام جمعه اون شهر و تولیت این آستان و تولیت اون آستان و آخوند این مسجد و آخوند اون مسجد که هیچ کدوم هیچ رایی از مردم ندارن و به دست مردم انتخاب نشدن کشور رو اداره کنن ( این یه دیکتاتوری آشکاره )

(۲۶/فروردین/۹۶ ۸:۲۳)زینب خانوم نوشته است:  پول و املاک و دارایی های آستان قدس کم از بودجه یه مملکت نداره.
خوبه که خودتون هم این فاجعه و دزدی آشکار رو قبول دارید و جالبه با افتخار ازش حرف میزنید کشور این همه گرسنه و بدبخت و بیکار داره اونوقت هی پول میدن آستان قدس که تعداد گلدسته هاشو بیشتر کنه و بقیه بودجه رو هم طبیعتا بین آخونداشون تقسیم کنن
۹:۴۶, ۲۶/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۶ ۱۰:۳۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

(۲۶/فروردین/۹۶ ۳:۳۰)سدرة المنتهی نوشته است:  یک درصد فکر کنید این شخص اصلح باشه و با این همه حمله داره بهش و انقلاب ظلم میشه. وقتی این شخص بخوبی از پس مدیریت آستان قدس بر اومد. (اونم صد برابر بهتر از آقای طبسی) چرا تو پست مدیریتی بالاتری حضور پیدا نکنه. چرا باید همونجا بمونه و به قول دوستان افراد بی لیاقتی سمت های اجرایی رو بگیرن.

با این همه توضیحاتی که دوستان بهتون دادن راستش درکتون نمی کنم بعنوان یک عضو خوب. هر کس دیگه بود تعجب نمی کردم انقدر. هر چقدرم که آقای جلیلی براتون مهم باشه از انقلاب مهم تر نیست.

چیزی که داره منو دل نگران می کنه همین دودلی و متفرق بودنه.

جناب سدرالمنتهی شما پست های منو با یه ذهنیت دیگه می خونید که اینطور قضاوت می کنید
وگرنه من چیزی جز حرف های جناب اسلام و زینب خانوم نزدم که این نظرات مورد تایید شماست اما حرف منو...
الان هم بازم حرفم رو می گم جایگاه استان کم جایگاهی نیست چه تولیتش در دست جناب رئیسی باشه، در اینده کس دیگری بخواهد بر این منصب بشینه

حالا ارتباط این حرف با کاندیداتوری جلیلی؟؟؟Smile
من کجا گفتم ایشون اونجا بمونه یا نمونه؟؟؟

حالا که بحث رو خودتون به جلیلی گره زدید:
حالا که جلیلی نیست، تا این لحظه از بین ادم هایی که ثبت نام کردن، از نظر من ایشون می تونن گزینه اصلح باشن
باید منتظر مواضع بعدی ایشان و خط کشی های واضحشون با جریانات سیاسی کشور در صحبت هاشون بود
اما اگه ایشون برگردند، همچنان گزینه اصلح من و انقلابی ترین گزینه خواهند بود
هرکس برای انتخابی که داره قطعا دلایلی داره. همون طور که شما شخص ایکس رو بنابر تحقیقی که داشتید انقلابی و اصلح می دانید، من هم شخص مورد نظر خودم رو انقلابی و اصلح می دونم
ایشون رو کسی می دونم که واقعا از روی احساس تکلیف و احساس نیاز پا در عرصه گذاشته بودند

اینکه نظر شما مخالف نظر من هست، قطعا شما هم برای خودتان دلایلی دارید
ولی این روش درستی نیست که مخالفین رای خودمون رو متفرق بگیم

نمی شه چون به کسی که نظر و رایش با ما نیست گفت متفرق

موفق باشید

(۲۶/فروردین/۹۶ ۹:۲۳)پارمیس نوشته است:  خب این کاملا اشتباهه چون اگه خاطرتون باشه مردم سال ۵۷ انقلاب کردن که خودشون و فقط نماینده هایی که به دست خودشون انتخاب میشن در امور مملکت دخالت داشته باشن نه اینکه امام شنبه این شهر و امام جمعه اون شهر و تولیت این آستان و تولیت اون آستان و آخوند این مسجد و آخوند اون مسجد که هیچ کدوم هیچ رایی از مردم ندارن و به دست مردم انتخاب نشدن کشور رو اداره کنن ( این یه دیکتاتوری آشکاره )

اینطوری که نمی شه سازوکار همه جا رو به رای عمومی گذاشت
هیچ جای دنیا هم همچین چیزی رو ما نمی بینیم

الان نمی دونم چون جوی که راه افتاده و اقای رئیسی تولیت هستن، باید این جایگاه رو به رای گذاشت؟ یا اگه نه شخص دیگه ای الان اونجا بودن نیازی به رای نبود؟؟

اگه قرار به رای گذاشتن هر منصبی باشه که باید برای تک تک روسا و مدیرا باید انتخابات برگزار کرد
همونطور که ریاست جمهوری یک سری اختیارات داره که یک سری از معاونین و مشاورینش رو با اختیار خودش انتخاب کنه، رهبر هم همچین اختیاراتی رو داره
اما اعتراض ما وقتیه که پای انتصابات رهبری در میان باشه نه رئیس جمهور
چرا واقعا؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، نرگس مهدوی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]