|
یادداشت تکان دهنده حسین قدیانی
|
|
۱۹:۳۰, ۳۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۳۲ توسط faraz_223.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حسین قدیانی فرزند شهید و نویسنده مورد علاقه رهبر انقلاب در صفحه شخصی خود نوشت:
آقایون نظام مقدس جمهوری اسلامی! آیا این فقط حسن روحانیه که میتونه در عرض ی ماه، قوهی قضائیهی مملکت و سپاه و بسیج و صدا و سیما و کوفت و زهر مار را با خاک یکسان کند و «تو» هم نشنود یا من و ما هم آزادیم که مدعی باشیم دستگاه قضا، جز اعدام و بگیر و ببند و حصر علما و ال و بل، هیچ کارنامهی دیگری ندارد؟! اصلا سئوالی از عزیز دلم آقاعزیز! برای چی روی موشکها برداشی نوشتی «مرگ بر اسرائیل» که تحریمها لغو نشود؟! حضرت قاسم! یارانهی قطع شدهی مرا چرا خرج آسایش قددراز چشمتیلهای میکنی؟! به تو چه سوریه؟! به من چه عراق؟! یا نه؟! فقط روحانی و جهانگیری آزادند برای این اباطیل؟! ? والله حاجقاسم! برادران شهید نامزد پوششی مناظرات که جای خود دارند؛ نزد مهدی جهانگیری هم بروی، ما عمرا حسادت کنیم! ما فقط یک حرف داریم! خطاب به همهی شما! به همهی شماها! به همهی سران لشکری و کشوری! بیآنکه ناظر بر این همه تخلف، دولت و یا نظام را متهم به تقلب کنیم، سئوالی از محضرتان میپرسیم: اگر مصلحت در ابقای رئیسجمهور فعلی بود و اگر او، این همه آزاد است که حتی منقل را هم ببندد به بیت بزرگان و جیک احدی از شما هم درنیاید، معذرت میخواهم، مگر مرض دارید انتخابات برگزار میکنید؟! و احساسات پابرهنهها را جریحهدار میکنید؟! پاپتی گرسنهی نالایق، تعرفه میخواهد چه کار؟! تعرفهی رأی، مفت چنگ ذخیرههای طلایی؛ دختر صفدر! دختر کفتر! ترانه علیدوستی! باران کوثری! والله پابرهنهها، بخصوص از نوع انقلابی و حزباللهی آن، آنقدر خر نظام هستند که حتی با انتصاب هم، به روحانی بگویند؛ رئیسجمهور قانونی! اینکه دیگر انتخابات نمیخواهد! آقای آملی! با جان علما چه کار داری؟! آقای جعفری! سپاه را چه به سیاست؟! موشکهای حضرتعالی، شکم این ملت را پاره کرده! مهمات تو نبود، تا الان لغو شده بود تحریمها! و من عاشق حسن روحانی هستم! پرزیدنتی که از دروغ و تهمت، کوه هم بسازد، باز مصلحت نیست صلاحیتش رد شود! مصلحت فقط این است: ما برای همیشه، اسگل نظام مقدس جمهوری اسلامی باقی بمانیم! در صف رأی بیاستیم اما حق رأی نداشته باشیم! شهدای مدافع حرم، یعنی بادیگاردهای امنیت نجومیبگیران! من این را تازه فهمیدم! آهای امیر جعفری! حق با تو بود! لیاقت ما همین است! فقط خواهشا ژست اپوزیسیون نگیر! صفا کن با نظام مقدسی که از تو رأی میگیرد و از پدر من جان! رونوشت: علیبنابیطالب! |
|||
|
|
۸:۲۲, ۱/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۶ ۹:۳۲ توسط faraz_223.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
- پاسخ حسین قدیانی به هتاکی وقیحانه مشاور حسن روحانی به دل نوشته اش
✍️ «حسامالدین آشنا» مشاور حسن روحانی، در واکنشی به پست قبل، نوشته: «از عمق جان، نوشتهی امروز حسین قدیانی را میشناسم. این زخم اگر التیام نیابد، باید منتظر ظهور «نوفرقانیسم» باشیم. باید با این «حسین»ها خیلی حرف زد»!! و اما جناب آقای آشنا! آن «حسین»ها که باید با ایشان زیاد حرف زد، من نیستم؛ «حسین فریدون» است! اساسا با همهی «فریدون»های معلومالحال، خواه اسمشان «حسن» باشد و خواه «حسین» و خواه حتی «حسامالدین» باید زیاد حرف زد و زیاد نصیحتشان کرد و الا بیم از ظهور نوکیسگان ویژهخواری است که دست آخر، سر از خانهی «شیخ رمال» درمیآورند و چند تا نقطهچین! آقای مشاور روحانی! عینکی با نمرهی مناسب اگر برای چشمان کمسوی خود تهیه میکردید یا اصلا چه کاری است؛ آنی اگر جلوی آینه، دقیقتر به خود خیره میشدید، حتم دارم «نوفرقانیسم» را در حلقهی اطراف همین رئیس محترمتان پیدا میکردید! و دیگر خیلی لازم نبود برای آیندهی من، همچون رمالان و خدایگان زمان فرعون، به وادی پیشگویی بیفتید! آری! وقتی همهی گروهکهای تروریستی اول انقلاب، این روزها روسری بنفش سر میکنند و از «حسن» و «حسین»های مافوق حضرتعالی حمایت میکنند، خیلی سخت نیست یافتن نومنافقیسم، ایضا دریافتن نوفرقانیسم! جناب آشنا! شما «حسام» کدام «دین» هستید که این همه «نورجویسم» را در ضمیر خود و الباقی شرکا نمیبینید لیکن در مواجههی با یک متن برآمده از دل یک فرزند شهید، اینقدر تند و وقیح، واکنش نشان میدهید؟! تو را به خدا، باز نگویید فلانی از خون پدرش مایه گذاشت که اصلا و اساسا مایه گذاشتن از مقدسات و بستن دکمه تا بیخ گلو، در ذات شماست! شنیدهام هنوز هم گاهی به اقتضای منفعت، همان لباس رئیستان را بر تن میکنید! «پیامبر» اما جواب دل را با درفش نمیداد! آیا آن همه که دولت آقای روحانی مرا روانهی محکمه کرد، بس نبود و اینک شما هم باید به بهانهی واکنش به یک دلنوشت، این همه شعاری و عاری از هر گونه شعور، جلوه کنید؟! بر شما واجب است که نگران امروز خودتان باشید، نه فردای من! آقای حسام معلوم نیست کدام دین! به کوری چشم شما، من تا عمر دارم، دنیا را با همان عینک پدر شهیدم نگاه خواهم کرد! راستی! هیچ فکر کردهاید که چقدر خوب شد امثال شما «خدا» نشدید؟! |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
روحانی با رأی ۲۴ میلیون نفر رئیسجمهور میشه و حرفی هم اگه میزنه، داره با پشتوانهی مردمی میزنه. حالا یکی دوست داره به حرفهاش بگه «اباطیل»، باشه بگه. با نازلترین ادبیات بیاد بگه چرا کسی که من دوست ندارم منتخب شده. بیاد بابت شهادت پدرش طلبکار مایی باشه که رأی دادیم، باشه. حسامالدین آشنا چه هتاکی وقیحانهای کرد؟ خوب جواب «خر نظام» و «اسگل نظام» رو چجوری باید داد دیگه؟ جواب آقای قدیانی هم که باز که همهش در و گهره! «معلومالحال»، «رجویست»، «بیشعور»، «به کوری چشمتان». ![]() شما هم براش کف و سوت بزنید. امیدوارم این حرف خودتون درست باشه و این دفعه ریشهتون رو بخشکونیم. پرمدعا، پرسروصدا توخالی. اون آقا نمیخواد بگه «من فرزند شهیدم» و نظام از بابام خون گرفته و از اون سنگ سوریه رو به سینه بزنه! خوب پا شه بره سوریه خودش خون بده! کی آخه شما رو مدعی «پاپتیها» کرده به قول خودتون؟ مردم عزت دارن. لازم ندارم یه مشت ازخودراضی مثل شما بهشون توهین کنن. با رأیشون هم نشون دادن کی رو میخوان. جمع کنید بساطتون رو.
|
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۲/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۶ ۲۰:۴۱)کامیاب نوشته است: سلام دوست عزیز همه حرمت این تالار به گفتگوی آزاد و شنیده شدن همه دیدگاههاست وگرنه مسائلی که مطرح میشه به اندازه کافی در فضای مجازی دست به دست میشه اگز شما هم اینجایید به این معنیه که میخواید بدور از اعلام نظرهای سخیفی که معمول فضای مجازیه دیدگاه خودتون رو بگید و امیدوارید نقد منصفانه بشنوید از دشمنی بدتر همیشه دفاع بد و غلطه مصادقش هم همه جا و تو همه طیف ها و گرایشات سیاسی هست هیچ کس نمیتونه خودش رو وارث انقلاب و دستاوردهای نظام بدونه و دیگران رو نفی کنه ، انقلاب و نظام و دستاوردهاش مال همه ست . گفتمان انقلابی اگر برتری داره و اگر حرفی برای گفتن داره بخاطر اینه که همه ما پاش واستادیم ، پس مال همه ست ، با سعه صدر اشتباهاتی روهم که وجود داره باید رفع کرد تا هزینه هاش که اون هم مال همه ست کمتر بشه. انتخابات آزادی برگزار شد با شور و حرارتی که ذات دموکراسیه ، بواسطه حضور همه سلیقه ها رئیس جمهور منتخب رئیس جمهور همه ملته حتی مخالفان تمکین در برابر قانون وظیفه است و همه باید مطیع قانون و رهبری باشند ولی راه مطالبه قانونی هم بازه که اگر جایی شبهه ای وجود داشت برطرف بشه و یا اگه تخلفی صورت گرفته ، برخورد موثری بشه تا از تکرارش و ضایع شدن حق مردم جلوگیری بشه . این به نفع همه ست ، آقای دکتر روحانی با رای اکثریت رئیس جمهور دوره دوازدهمه همه کسانی که به ایشون رای دادند هم با بصیرت اینکارو کردن من مطمئنم که همه رای دهندگان به ایشون هم از بعضی بد اخلاقی ها و مشکلاتی که در زمان رای گیری بوجود اومد ناراحتن طبیعیه که با پیگیری صحیح موارد مطرح شده حقوق همه ملت تثبیت میشه حالا هرکس با زبانی ناراحتیش رو بیان میکنه من هم مثل شما معتقدم که در استخدام کلمات برای رسوندن منظور باید کمال دقت اعمال بشه و دراین خصوص از اهل قلم انتظار بیشتری وجود داره ولی اینجا بیشتر توجه ما به محتواست همه حرف ایشون اینه که اگه موارد و شکایاتی که مطرح شده (در این خصوص طبیعیه که هر کس خودش رو محق بدونه ) بخاطر مصلحت اندیشی نادیده گرفته بشه دلسردی بوجود میاد همه ما باید همت کنیم تا شکل صحیح مطالبه نهادینه بشه حالا هرکس که بیشتر می فهمه مسئولیتش هم سنگین تره یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادداشت ظریف در نیویورک تایمز | در جستجوی سختی | 6 | 3,012 |
۲۳/دی/۹۴ ۲۲:۱۲ آخرین ارسال: ـــ |
|
| یادداشت جالب توجه الجزیره در مورد ایران و آیت الله خامنه ای | سدرة المنتهی | 0 | 1,069 |
۲۰/مهر/۹۳ ۱۷:۳۱ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| نسل کشی مسلمانان در میانمار - (به همراه تصاویر دلخراش و تکان دهنده) | ELENOR | 39 | 32,244 |
۳۱/تیر/۹۲ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: کفتر کاکل به سر |
|

![[تصویر: photo_2017-04-23_18-00-31.jpg?itok=zk3tDJqm]](http://www.rajanews.com/sites/default/files/styles/newspage_big/public/content/images/story/96-02/03/photo_2017-04-23_18-00-31.jpg?itok=zk3tDJqm)