|
لوگوی شیطانی فدارسیون فوتبال فرانسه!
|
|
۱۲:۵۰, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۳:۳۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() 1- هم شش ضلعی داره (ستاره داود) 2.هم ستاره شش گوش داره 3. هم FFF (البته این سه حرف مخفف "فدراسیون فوتبال فرانسه" است) معمولا شیطان با این سه حرف نشون داده میشه . چون F حرف ششم لاتینه و کنار هم بودن سه تا F یعنی 666 4.دست شاخ دار هم داره توش (نوک خروس) |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من قبول دارم که فرانسه زیر نظر صهیونیست هاست ولی شما یه مقدار بیش از حد گیر ندادی
|
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ستاره 5 پر هستش.
ستاره بر عکس هم نیست که شبیه ستاره 5 پر ماسونها باشه.:s |
|||
|
|
۴:۴۲, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
گیر دادان بیش از حده
1-هر تیمی به اندازه قهرمانیش ستاره داره یعنی اگه ایران قهرمان جهان شه یه ستاره میاد رو پیرهنش میخاید بگید اونوقت ایران هم ماسونه.البته ایران تا 600000000000 سال دیگه هم قهرمان نمیشه |
|||
|
|
۴:۵۳, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مرسی.
به نظر من گیر دادن نیست دوستان. از اونجایی که اینا فوق العاده در امر نماد گرایی متحجر هستن، بنابراین این نمیتونه بی دلیل باشه. |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوسته گلم نیلوفر.میدوندید که اینها دنباله نوابغ جهان اند و هیچوقت تیم فرانسه بجز سال 98 نابغه نبوده اگه اینجوریه چرا فوتبال المان یا برزیل که همیشه جز نابغه ها بودن اینجوری نیست؟
در ضمن ستاره 5پر همیشه نماد نیست مثلا من توی دوران دبستان ام همیشه جای نقطه ستاره پنج پر میذاشتم اینا دلیل نمیشه بگیم که من بچگی هام گرایش به شیطان داشتم یا مثلا استقلال ایران دوتا ستاره رو پیراهنشه پس استقلال هم گرایش به شیطان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۲۰:۵۵, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فقط اصلاح میکنم ستاره 6 پر هیچ ربطی به حضرت داود(علیه السلام)ندارد.....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 9 گناه شیطانی و 9 قانون شیطانی(!) | Ghiamat.ir | 8 | 7,406 |
۱۵/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۸ آخرین ارسال: r_bashiri89 |
|
| 9گناه شیطانی،9 قانون شیطانی | vahidn1362 | 0 | 1,679 |
۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۴ آخرین ارسال: vahidn1362 |
|

![[تصویر: french_football_federation_logo.jpg]](http://www.freelogovectors.net/wp-content/uploads/2012/03/french_football_federation_logo.jpg)