کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بی حرمتی به شهدا تا این حد؟؟!!!!!!!!!!!
۳:۰۳, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: hrroccpaxjarz7wg99.jpg]
تاریخ عکس : پنجشنبه هفته قبل

مکان : گلزار شهدای تهران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، shafagh_mah ، انتخاب ، Mitsonary ، hesam110 ، oO DaViD Oo ، am_po ، sarbaz 313 ، Agha sayyed ، Gryffen ، انتصـار ، saloomeh ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، ترنم ، Havbb 110
۱۲:۰۵, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
متاسفانه این کار از جای خاصی آب میخوره چون توی شهر ما هم این کار رو با قبر شهدای گمنام کردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، hesam110 ، oO DaViD Oo
۱۲:۳۷, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
اینجا مزار شهدای گمنام
[تصویر: 5521.jpg][تصویر: 5522.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، hesam110 ، oO DaViD Oo ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، hajiali.m ، ترنم ، Havbb 110
۱۳:۰۷, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
این کار توسط هرکی با هر نیتی انجام شده باشد به اندازه ی کوچکترین ذره ای از ارج و قربت و ارزش والای شهیدان نمی کاهد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، hesam110 ، shafagh_mah ، oO DaViD Oo ، am_po ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، Gryffen ، بیداری اندیشه ، fereydun ، یاران مهدی ، ترنم ، Havbb 110
۱۳:۴۳, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
چقدر برای یک شهید زیبا است که سنگ مزارش هم همچون اعضایش در راه معشوق پاره پاره شده باشد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، hesam110 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، oO DaViD Oo ، am_po ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، ترنم
۱۳:۵۹, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

یه سوال دارم:

چرا تو عکس پست اول قبر های کناری سالمه؟

مگه نوسازی فقط برای یه قبر بوده و بقیه قبر ها رو نوسازی نمیکردند؟

احتمالا چیزی افتاده روی سنگ قبر و به علت پوسیدگی شکسته شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، hesam110 ، shafagh_mah ، محمداحسان ، omoridi ، libera ، یاران مهدی
۱۴:۲۸, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7

دوستان عزیز
البته این فقط یک عکسه، وهیچ توضیحی کنارش نیست، قبل ازهرگونه جبهه گیری بهتره اول بدونیم سبب یامسبب اصلی چی یا کی بوده؟بعدقضاوت کنیم.

ازدوستی که موضوع روایجادکردند خواهش میکنم درصورت اطلاع ازچگونگی این حادثه اطلاعات تکمیلی روقراربدهند.
یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، وحید110 ، shahshahani ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، A L I ، parisan ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، محمداحسان ، omoridi ، libera ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، hajiali.m ، ترنم
۱۶:۵۰, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

کمی صبر داشته باشید....
یک عکس بیانگر لحظه ای قسمتی از وقایع پیش روی ماست.این تخریب سنگ شاید برای ترمیم بوده باشه.
شاید خراب کردن که سنگ تازه و زیباتری جاش بزارن.

بذارید عکاس یا صاحب عکس توضیحی بده و اگه نداد ازش توضیح بخواهید و بعدش موضع گیری کنید.
اینگونه رفتار کردن پسندیده تره.

یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، oO DaViD Oo ، Agha sayyed ، saloomeh ، ترنم
۱:۲۴, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۸)rastin نوشته است:  دوستان عزیز
البته این فقط یک عکسه، وهیچ توضیحی کنارش نیست، قبل ازهرگونه جبهه گیری بهتره اول بدونیم سبب یامسبب اصلی چی یا کی بوده؟بعدقضاوت کنیم.

ازدوستی که موضوع روایجادکردند خواهش میکنم درصورت اطلاع ازچگونگی این حادثه اطلاعات تکمیلی روقراربدهند.
یاحق.

در مورد این عکس باید خدمتتون عرض کنم
که یکی از دوستان ما که رفته بودن گلزار شهدا این عکس رو گرفتن و اونجور که ایشون میگفتن هیچ رسیدگی در حال انجام نبوده...
من چند تا سوال از رفقایی دارم که میخوان این حرکت رو سهوی و بدون عمد جلوه بدن دارم..
آیا به نظرتون شکسته شدن این سنگ قبر طبیعی هست؟؟؟؟
اصلا به فرض که بخوان این سنگ رو تعویض کنن، آیا نمیتونن به راحتی سنگ رو به صورت کلی از جا بردارند؟؟؟و حتما باید به این شکل بشکنن؟؟؟
شما خوتون رو بزارین جای خانواده این شهید...واقعا به خودتون اجازه میدادید سنگ قبر شهیدتون رو برای تعویض کردن به این شکل بشکنید؟؟؟
در ضمن در اون زمانی که این عکس گرفته شده هیچ اثری از اینکه نشون بده کسی قصد تعویض سنگ رو داره نبوده
و حتی اگه به گفته ی بعضی از دوستان چیز سنگینی به روی سنگ قبر افتاده باشه،باعث شکستن به این صورت میشه؟؟؟من که فکر نمیکنم
دوستان بیاید باور کنیم که این حرکت و امثال این حرکتها داره به عمد صورت میگیره ونیتی پشتش هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، oO DaViD Oo ، یاران مهدی
۲:۲۰, ۲۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۲:۲۰ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

هر کس اینکار رو کرده یا عقده ی روحی داشته و توی یک وضعیت بدی بوده
یا یک منافق بوده
از آدمهای عادی و حتی بی دین هم برنمیاد که بیان همچین حرکتی با قبر کسی که برای این مرز و بوم جونشو فدا کرده بکنن

به قول دوست عزیزم که بالا فرمود
این شهید حتما خوشحال تر هم میشه
چون مقبره ی امامهاش توی بقیع هم اینطورین

از خدا بخوایم اون کسی که مسببش بوده رو به راه راست هدایت کنه ( گر چه با این کارش نشون داده که به چه جای وحشتناکی از اعتقاد رسیده )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، shafagh_mah ، Mitsonary ، Agha sayyed ، F_R
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا