کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست التزام
۱۵:۵۹, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
همیشه در اکثر بحث های این تالار از بحث در مورد شبهات دینی مطرح شده منع می شویم
و بعضا پستهای مرتبط علیرغم زحمت نویسندگان آن حذف شده.
توهین های بسیاری رو از طرف مخالفان اسلام و خداوند و نظام جمهوری اسلامی تحمل کردیم.
بی مطالعه و خام خطاب شدیم
همه اینها بماند..
لطفا لااقل در شرایط ثبت نام فروم
التزام به خداوند و أئمه معصومین و نظام را بگنجانید لطفا
و کاربران هتاک زودتر بن شوند، نه وقتی که طرف هرچه خواسته گفته
بعد پاک شده
از کوره در رفتن بی گناهان باقی مانده
باز هم لطفا
بروند یک جا که با عقاید خودشان سازگار باشد.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nafas ، محب الزهرا ، EMPERATOR ، zaeim ، سوشیانس ، عبداللهی ، خیبر110 ، میلاد.م ، Gryffen ، وحید110 ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا
۱۸:۴۵, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
بله بنده هم موافقم برخی کاربران
خیلی بد در تایپیک هایشان می نویسند

البته باید اشتباه این افراد را از طریق اخطار پایین
پست به ناظران و مدیران گزارش کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس ، عبداللهی
۱۹:۰۳, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۵۹)فاطمه خانم نوشته است:  توهین های بسیاری رو از طرف مخالفان اسلام و خداوند و نظام جمهوری اسلامی تحمل کردیم.

راستش نمی دونم من تو این سایت از دستهی کسانی که گفتید هستم یا نه Blush
البته سعی خودم رو کردم و به نظر خودم هم موفق بودم البته در بعضی پست ها ......Blush
ولی خوب من می خواستم بگم که با نظر شما مخالفم Smile
می گی چرا ؟؟؟
خوب اگه شما رو حرف هاتون پایبند نباشید و البته این رو می شه دید یکی خیلی اطلاعات زیادی داره و افسوس...
حالا یه حرفی بزنه یهو شما رو به طرف خودش بکشونه این نشون می ده که شما سست هستید و با هر بادی می لرزید Smile
پس این موارد باید باشه که فردا روزی اگه تو جامعه یکی بر خوردیم بتونیم از خودمون دفاع کنیم Smile
به نظر من این تضاد ها به منزله ی یک سری سوال هستش و بنده هم روی همین سوال ها بیشتر دقت می کنم پس به نظر من به این سوالات دقت کنید و دنبال جوابشون بگردید Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
۱۹:۳۵, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4

با سلام خواهر گرامی فاطمه خانم .

متاسفانه حتی اگر این بند هم به قوانین اضافه شود تاثیر چندانی در نیت کسی که به قصد تخریب می اید نه انتقاد ندارد بلکه سایت را فوق العاده مذهبی و خشک نشان میدهد .
اکثر این کاربران که عضو میشوند یک مزیت دارند که با این مباحث به تازگی اشنا شده اند و تالار را برای یادگیری انتخاب نمودند پس از عزیزان درخواست میکنم در مورد کاربران تازه وارد که توهین میکنند زیاد حساسیت نشان ندهید و برخورد تند با انها نداشته باشید و هر نظر مخالفی را منفی ندانید چرا که هر شخصی از لحاظ اعتقادات و باورها مسیری را انتخاب کرده و از دیدگاه خودش بهترین راه ممکن است ( همه ی ما اینطور هستیم ) .
توهین های کاربران تازه وارد سریعا توسط مدیران ویرایش و در صورتی که تمام پست انها توهین باشد سریعا حذف میشود که اکثر زحمت تالار این روزها به عهده ی وحید 110 گرامی و مدیران ارشد است .
انتقاد و سوال در این تالار باید با بهترین شیوه ی بیان پاسخ داده شود ولی اگر نمونه ای همچون اسیمو در تالار باشد با ایشان برخورد خواهد شد ( در این مورد مدیران تالار خیلی صحبت کرده اند ) خوشبختانه دیگر حنای اسیمو رنگی ندارد و هر کاربری میداند که قصد این کاربر چه بوده است . اگر ایشان بن میشد به نظرتان کاربران و میهمانان سایت چه فکری میکردند ؟

این افراد نمیتوانند از عقاید خود دفاع کنند

این طرز برخورد به ضرر تالار است ...ولی با اندکی صبر و تحمل این کاربر از دیدگاه همه ی کاربران اخراج شده محسوب میشود و بیشتر به چهره ی یک کمدین نزدیک است تا کسی که برای انتقاد امده .
این قبیل کاربران در نت زیاد است و برای مدیران ارشد بی مصرف بودن حرف گوینده بیشتر از حذف او اهمیت دارد .
در مورد سوالات کاربران جدید که عموما هم به حمله ی کاربران قدیمی صورت میگیرد خواهش میکنم بیشتر تامل کنید و با روی خوش پاسخ بدهید تا کاربر از تالار زده نشود ( البته یکی باید اینا رو به خودم بگه اما میگم که همگی با هم راهی جدید رو اغاز کنیم) و با علاقه به بحث ها ادامه دهد که همین پرسش ها ما را نیز متعالی خواهد کرد ان شاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، سوشیانس ، وحید110 ، عبداللهی ، EMPERATOR ، خیبر110 ، Resistance ، جوینده حق ، فاطمه خانم
۲۰:۱۶, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
فاطمه جان عقاید همه در دنیا باهم فرق می کنند.
به نظر من این وظیفه ما هست که به این شرایط معتقدشان کنیم و برای تغییر باور های اشتباه دوستانمان تلاش کنیم
در ضمن من مطمئن 100 درصد هستم که درست تر از عقاید اسلام خصوصا مکتب تشییع نیست . چون از update شده ترین فکر خدا هست که از تریبون رسول الله و امامان صادر شده و هیچ کس عاقلتر از خدا نیست مثل لیوانی که لب به لب پر شده خوب مطمئن هستم که دیگه هیچ جایی نداره اگر چیزی بریزی سر ریز میشه حالا اگر کسی از خدا قادرتر هست بسم الله....
اگر هم قرار بر بستن اکانت میشه حواهش میکنم ip ها بلوک شوند نه اکانت آنها
"محیا"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، EMPERATOR ، user313 ، جوینده حق
۲۰:۲۷, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
از رسول خدا (صلى اللّه عليه و آله وسلم ) معناى آيه شريفه
((و السابقون السابقون اولئك المقربون فى جنات النعيم ))
را پرسيدم ، فرمود:
جبرئيل به من گفت : اينان عبارتند از على ، و شيعيان او، آرى على و شيعيانش جلوتر از هر كس ديگر به بهشت در مى آيند و كرامت و احترامى كه نزد خدا دارند مقرب درگاه خدايند.

و در كمال الدين به سند خود از خيثمه جعفى از امام ابى جعفر (عليه السلام ) روايت كرده كه در ضمن حديثى فرمود: ((السابقون السابقون )) ماييم ، و آخرون هم كه درباره اش فرموده : ((و قليل من الاخرين )) ما هستيم .

و در عيون در باب ((ما جاء عن الرضا (عليه السلام ) من الاخبار المجموعة )) به سند خود از على (عليه السلام ) روايت آورده كه فرمود: آيه شريفه ((و السابقون السابقون اولئك المقربون )) درباره من نازل شده است .
و در مجمع البيان در ذيل همين آيه از على (عليه السلام ) نقل كرده كه فرمود:
منظور سبقت گرفتن به انجام نمازهاى پنجگانه است .

وجود اشخاصی خاص در تالار همیشه بد نیست.
از مسیر منحرف خودشون بلند شدن اومدن حالِ مارو بگیرن ، جفت پا پریدن وسط سراط مستقیم!
همینجا یجورایی نگهشون میدارم بلکه هدایت و موندگار شدن.

بیایید خودمونُ دستِ کم نگیریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، جوینده حق
۲۱:۱۸, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۰۳)Gryffen نوشته است:  
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۵۹)فاطمه خانم نوشته است:  توهین های بسیاری رو از طرف مخالفان اسلام و خداوند و نظام جمهوری اسلامی تحمل کردیم.

راستش نمی دونم من تو این سایت از دستهی کسانی که گفتید هستم یا نه Blush
چرا فكر كردي روي صحبت من باشماست؟
اشتباه مي كني اخوي Smile
ما از دليل و براهين عقلي و منطقي هيچ كم نداريم
سخت ترين ايرادات به گمان اونها هم در دين ما براش جواب داريم.
من مي گم بعضي ها توهين مي كنند
نه اينكه دليل بياورند
توهين مي كنند
و دست ما خاليه چون نمي تونيم مثل خودشون باهاشون حرف بزنيم
تا سوال باشه جواب هست
بعضي هستن اصلا براي خودشون يك دين ايجاد كردن
حالا ID اش رو نمي يارم Smile
اگه دوستان يادشون باشه مي گفت من يك خدا دارم جدا از خداي شما
بعد مي خواست از امام زمان بدونه!
اين موارد اصلا اشكال نداره Smile
ميگم هتاك ها از دور خارج بشن.فقط همين
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، Gryffen ، علی 110 ، fazel ، سوشیانس ، Resistance
۲۲:۳۵, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
1.اگه اونطور که فاطمه خانم میگن این سایت باید راستای کاری خودش رو از اول مشخص می کرد. (یعنی موقع ثبت نام یه پرسش نامه ای چیزی قرار می دادند که به عنوان فی*ل*تر (الته از نظر بعضی دوستان) عمل کنه که فکر کنم در سیاست کاری سایت نبوده و شایدم مدیران یادشون رفته که بعید میدونم:ideaSmile .
2.من ندیدم جایی در این سایت ذکر شده باشه که بیداری اندیشه متعلق به جمهوری اسلامی و افراد سرسپرده به دین شیعه اسلام باشه اگه هست بگین من خودم میرم. ( کاربرانی که از نظرشون این طوره پس باید خودبین و مغرور باشن و اینکه ایا فقط همچین افرادی در راه راست حرکت کردن . (البته منظورم هتاکان نیست که من بعید میدونم در این سایت هتاکی خاصی شده باشه و بیشتر به چالش کشیدن بوده . توجه داشته باشید منظورم از هتاکان در این سایت نبود).
3. خب تنها راه اینه که این کاربران بیرون بندازین و همچنین افرادی رو راه ندین بعید میدونم کسی که بخواد آزار برسونه از اون پرسش نامه هم رد میشه و آزار رسونی خودش رو انجام میده پس کمی هم واسه کاربران مخالفتون ارزش قائل باشین که از نظر شما گمراهن و یهو افتاده وسط صراط مستقیم و حالا بدون هتاکی می خواد از این طریق سایت شاید یه روزنه ای امید پیدا کنه و وای به حال شما که بخواین تردش کنین که شاید تا اخر عمر هم بیدار نشه ولو متنفر هم بشه از این راه ( تاکید که منظورم هتاکان نبوده چون هتاکی به هر عقیده ای هتاک رو منسوخ میکنه و اینکه همون طور که دوستان هم گفتن مخالفان هتاک نیستند )
4. اگه این نظر فاطمه خانم هم که میگن التزام به خداوند و أئمه معصومین و نظام را بگنجانید (در شرایط ثبت نام)
تنها راه بیداری یه گمراه هم که از دست میره ولو بخار مشتاقان ظهور رو داغ تر میکنه .چون از نظر من کسی که به ظهور کار داره که یا زیاد توی خط هست یا اون کسی که اون رو رد میکنه و مطمئن باشید عمده مسلمانان ما به ظاهر مسلمان هستند از روی عادت نماز میخونن و یا اصلا هم نه اونو میخونن نه قرآن و چون از پدر و مادری مسلمان متولد شدند اون رو پذیرفتند و کاری به دین ندارند که برای اونها مسیحی و یهودی هم فرقی نداره که دوستان اگه به من خورده نگیرید فکر کنم شاید 60 درصد مردم ما از این افراد باشن.)
5. در پایان فکر کنم یکی از بزرگترین فرصت ها برای تاثیرات برای این سایت بعد از کابران حقیقی خودش مخالفانش باشن و روندن آنها تاثیر بد و منفی داره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omoridi
۲۳:۵۶, ۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
تا سردی نباشه، گرما تعریفی نداره.
تا تاریکی نباشه، نور معنی نداره.
تا بدی نباشه، خوبی معنی نداره.
تا مخالف نباشه، موافقت معنی نداره.

پس بیشتر دقت کنیم.
اگر قرار بود همه در این سایت گرم بودند، نورانی بودند، خوب بودند، موافق بودند. این سایت به چه دردی میخورد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Resistance ، جوینده حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا