|
مستند جديد
|
|
۱۸:۳۰, ۲۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۱۸:۴۹ توسط naji.eslam.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان عزيز به كمك خدا و به ياري بعضي از دوستان مي خوايم سري جديد ظهور رو كه صد و خرده اي قسمت ترجمه و در اختيار علاقه مندها قرار بديم ولي در اين راه به نظر شما و راهنمايي ها و كمكهاتون احتياج داريم حدودا 1/5 ماه ديگه اين كار رو شروع مي كنيم موافقت و مخالفت و نظراتتون رو اعلام كنيد ممنون از توجه تان با تشكر naji.eslam با سلام اين رو يادم رفت كه عرض كنم منبع فيلم هايي كه قرار ترجمه بشن اين سايت هست http://www.hashemstudios.com كه ميتونيد مشاهده كنيد با تشكر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۰, ۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
پیشاپیش بابت رک گویی بنده رو ببخشید بنده با جناب بیداری اندیشه موافقم اگه می خواید کاری بکنید وقتتون رو بزارید روی پخش و اگه نمی تونید روی تولید نقل قول:اولا باید ظرفیت افراد را بالا برد دوما با اطلاع رسانی و آگاهی کافی دادن به افراد و ارائه منابع و مستندات فراوان این افراد را توجیه کرداولا ظرفیت افراد رو توی چی بالا برد؟ توی دیدن منکر دوما تقریبا میشه گفت که مسئله اطلاع رسانی به خوبی داره انجام میشه مسئله عمق آگاهی است یا بهتر بگم آیا این آگاهی جوری هست که تاثیر در عمل فرد بزاره نقل قول:فارسی و عربی صحبت میشه در این مستندات و زیر نویس انگلیسی میشودموافق نیستم عرب و ایرانی به دوبله عادت دارن ایرانی به زیرنویس هم نسبتا عادت داره خارجی فاقد هر دو نقل قول:وقت تهاجم فرهنگی حق به باطل فرا رسیدهتهاجم نیست دعوته نقل قول:حقیر ایده هم زیاد دارم اما نمیدانم چه کسی پای کار استایده رو همه دارن باید طرحش کرد اون وقت دنبال نیرو باشی تا شاید پیدا کنی نقل قول:من محتوا را تا حدی میدانم اما در زمینه قالب هیچ توانایی خاصی ندارمخواهش بنده از تمام دوستان اینه که برنامه ریزی کنن و هر چقدر می تونن روی این قالب کار کنن اگه بلدن، کار کنن و یاد بدن ، بلد نیستن یاد بگیرین نقل قول:توجه کنید که مسایل مربوط به فراماسونری در ایران حدود 3 4 سال است که رواج پیدا کردهو روز به روز هم بیشتر خواهد شد طرح فراماسونری همینه نقل قول:اونم اینه که ما اگر یه مستند بسازیم،انگ متعصب بودن بهمون میزنن و اون استقبالی که از مستند ظهور شد،از مستند ما نمیشه،پس باید از همین الان یه فکری به حال این جریان بکنیماگه راهی دارید بگید این موضوع توی صنعت فوق العاده بیشتره نقل قول:ما مأموریم به انجام وظیفه و اثر بخش در عالم کس دیگری استکاملا درست اما قبل از انجام وظیفه، مامور به شناخت وظیفه ایم و یکی از مسائل اینه که شما سعی کنید تاثیر گذارترین رو انتخاب کنید نقل قول:حال کدام راحت تر است ساختن یا ترجمه کردن ؟ دو تا سوال مهم دارم 1- چرا بعد از کمی بررسی به تولید می رسید؟ چرا دست به پخش نمی زنید مستندات خوب کم نیست اما مثل تیری بودن که رها شدن و هنوز به هدف نخوردن شما به هدف بزنیدشون 2- همه بعد از دیدن مستند و یه خورده تحقیق میفهمن که باید یه کاری بکنن جالب اینه که خیلی زود میرین سراغ حضرت حجت و خدا نمی گم بده ولی زعیم حضرت رو ول کردین به امون خدا و سراغش رو درست حسابی نمی گیرین و هر چی که خودمون بخوایم انجام بدیم بابا حضرت که بخواد بیاد یه سری لازم و ملزوم داره نشونه داره سفیانی میاد سید یمانی میاد سید خراسانی میاد یکم هم ببینیم رهبر کدوم راه رو میگه، شاید ایشون سید خراسانی باشه اصلا نباشه مطمئنا رهبر بهتر از من وشما میدونه که فلان کار باید بشه پس اگه میگه جوون این کار رو بکنه شاید یکی از بدی های مستند همین بوده که بعضی ها رو تا حدی از رهبر غافل کرده علی علی |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۲/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۸۹ ۱۹:۱۵ توسط K-1.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام متشکرم که از نظر من انتقاد نکردین ![]() به نطر من زبان اصلی برای جوانان امروز بسیار شیرین است اصلا اصل جزابیت مستند همین است (زبان اصلی با زیرنویس فارسی ) به مثال مستند ظهور از نظر جزابیت خوب بود فقط به قول بعضی از دوستان محتوا مشکل داشت ولی من میگم محتوا در حد خودش عالی بود واطلاعات عامی به مردم میداد البته اگر مقداری روش فکر کنند ... ضعیف بود ولی عالی بود و در حوزه هایی وارد شده بود که ما اصلا به فکرمون هم نمیرسید فقط برای بعضی افراد سنگین است و نمیتوانند به راحتی درک کنند یکی از دلیل هایی که به نظر من این مستند در صدا و سیما پخش نمیشود همین است ... زمین تجلی صفات خداست ان چنان که جسم ما تجلی صفات روح ماست -تمام صفات ازان خداست و به هرکه و هر چیزی بخواهد میدهد (عزت و ...) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |