کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
۱۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،
این مطلب را بخوانید.
اما یه نکته جالب، به این تصاویر نگاه کنید:

[تصویر: 36847357011865822774.jpg]
[تصویر: 25014942180461483989.jpg]
[تصویر: 72818180571199962266.jpg]
[تصویر: 84263734968783519556.jpg]

به نظر میرسه که فقط اسمش تهران هست و طرحش عربی باشه. ما که به هتل نمی گیم "فندق". توی خیابان ها هم که نخل نداریم. احتمالا باید بغداد باشه.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ELENOR ، MohammadMeraj ، امیر گیمر ، mohammad74 ، shafagh_mah ، Amir ، Abasaleh ، Mason_yab ، vahrakan

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۹, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #71
آواتار
حالا که اگه این بازی رو اعراب ساخته بودند و ما این حرف رو میزدیم که چه اشکالی داره این بازی رو کنیم و از این حرف های خودشون!
اون موقع بود که ما رو به خیانت محکوم می کردند و هر چی از دهنشون درمیومد نثار ما می کردند!! Big Grin
اگه امریکا ایران را خراب کنه برای دوستان با غیرت کلاس داره و مهم نیست! اما اگه اعراب ....... Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea
۰:۴۰, ۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۰:۴۹ توسط idea.)
شماره ارسال: #72
آواتار
جو منفی رو این بازی خوب پیش میره این میشه تو اینترنت دید
فقط کاشکی میشد یک اعتراض فیزیکی نسبت به این بازی میشد
من تازه فهمیدم یک جنبش عالی تو فیس بوک شده و خوب تاثیر گذار بوده و شدیدا در صفحه سازنده بازی در داخل فیسبوک هم اعتراضاتشون اعلام کردم

یک موضوع اضافه کنم واقعا دوران طلایی ما بود در زمان جنگ بعد پیروزی انقلاب مردم کوچکترین توهین از سمت امریکا و رسانه تحمل نداشتن و میومدن
در خیابان اعتراض میکردن ولی الان چی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، محب الزهرا
۱۵:۵۷, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #73

نظرات بعضی از دوستان نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه نمک رو زخم میپاشه .
دوستان به جای اینکه بازی تحریم کنند و ...
میان با افتخار از ارتقای سیستم واسه بازی میگن !!! انصافا نمیدونم چی بگم .
البته کسی مانع نیست و نمیخواد چیزی بگه که شما این بازی رو تهیه نکنید ولی دیگه لطفا تبلیغ نکنید از جذابیت های بازی و ...

پست های نامربوط حذف میشود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، Mitsonary ، idea ، zaeim ، محب الزهرا
۱۶:۴۹, ۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۵۰ توسط mohammad74.)
شماره ارسال: #74
آواتار
رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...
این بازی یکی از بهترین گرافیکهای تاریخ بازیهای رایانه ای را ارائه کرده ...
اصلا برای اونها مهم نیست که دارن توی بازی چیکار میکنند و از هدف سازندگان با خبر نیستند...
سازندگان این بازی شرکت ea,dice هست که توی امریکا تاسیس شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Anti gods
۱۷:۰۴, ۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۷:۱۳ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #75
آواتار
(۴/آبان/۹۰ ۱۵:۵۷)Reza_Jackman نوشته است:  نظرات بعضی از دوستان نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه نمک رو زخم میپاشه .
دوستان به جای اینکه بازی تحریم کنند و ...
میان با افتخار از ارتقای سیستم واسه بازی میگن !!! انصافا نمیدونم چی بگم .
البته کسی مانع نیست و نمیخواد چیزی بگه که شما این بازی رو تهیه نکنید ولی دیگه لطفا تبلیغ نکنید از جذابیت های بازی و ...

پست های نامربوط حذف میشود

نمک رو زخم میپاشه!!!

البته من هنوز بازی رو نگرفتم و مطمئن باشین اگه سیستمم رو ارتقا بدم بازی رو تو دانشگاه از رفقا گیر میارم اصلا چرا باید این بازی تحریم کرد! تحریم مطمئن باشین هیچ دردی رو دوا نمیکنه شرکت ea فروش خودش از طریق پیش فروش بدست آورده
این بازی خیلی راحت فروشش تو ایران میزنه بالا البته من خودم اصلا سری بتلفیلد رو بازی نکردم و تو این سبک فقط ندای وظیفه رو بازی کردم این بازی هم فعلا تو زمان مدرنه . کلا تو این یه ماه گیمر ها حال میکنن چون بازی هایی میاد از قبیل call of duty,l.a.noire,assassin's creed ,need for speed ,....
(۴/آبان/۹۰ ۱۶:۴۹)mohammad74 نوشته است:  رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...
این بازی یکی از بهترین گرافیکهای تاریخ بازیهای رایانه ای را ارائه کرده ...
اصلا برای اونها مهم نیست که دارن توی بازی چیکار میکنند و از هدف سازندگان با خبر نیستند...
سازندگان این بازی شرکت ea,dice هست که توی امریکا تاسیس شده.

[i]رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...[/u]
احتمالا منظورت از این حرف تا حدودی به من بودش!!!
من خیلی خوب میدونم که ملاک اصلی بازی چیه و مطمئن باش که حرفه ای هم هستم ....
اتفاقا از جریان تو بازی هم خبر دازم هم هدفشون این بازی و خیلی از بازی های دیگه رو میدونم ....
همه شرکت ها معروف یه شعبه تو آمریکا دارن چون قطب اقتصاده پس آمریکایی بودن دلیل بر تحریمش نیست....
البته از سایتی مثل این سایت این نظرات عجیب نیستExclamationExclamation فقط باید گفت
چشم ها باید شست .. جور دیگر باید دید!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۱۷:۴۰, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #76

یاسر عزیز

گفتم که اصراری نیست که شما بازی رو نخرید ...هر کسی دوست داره میتونه بازی کنه ... ولی بهتره در فضایی که بازی رو به عنوان یک توهین به ملت ایران میداند با افتخار اعلام نکنیم که گرافیکم رو ارتقا میدهم که بازی کنم !
این بازی چه من و امثال من بخواهیم در خانه ی افراد بسیاریست پس اصرار بر اینکه نخرید و تحریم کنید و .... بی فایده است . ولی باید از خودمان شروع کنیم شما که عضو تالار بیداری اندیشه هستی و جز کسانی هستی که بیدار هستند و دغدغه ی امام زمان دارند بعید است که بگوئید : گرافیکم را ارتقا میدهم و بازی میکنم .
بگذارید خاطره ای از دوران گیمر بودن خودم بگویم : بازی دویل می کرای 3 که معرف حضور دوستان هست ... این بازی خاطره انگیزترین بازی دوران گیمری من بوده است .
در قسمتی از این بازی وقتی برادر دانته(ورجیل)همراه با ان مرد کتاب بر دست میخواهند دروازه ی ورود به دنیای شیاطین را باز کنند .
روی دری که محل ورود به دنیای شیاطین بود ایات قران و اسم الله نقش بسته بود ...میدانید در ان زمان حقیر چه چیزی اولین بار به ذهنم رسید ؟

ایول بلاخره ایات قران و ما توی یه بازی مشتی دیدیم !!!

احساس میکردم مهم شده ام که ایات قران را در بازی دیدم ...معلومه اونور اب برام ارزش قائل هستند ولی دریغ از غفلت !!! الان هم دوستان میرند این بازی میدان نبرد رو به نیت اینکه مهم شدهاند بازی میکنند .
بازی شاهزاده ی پارسی 4 که در ان به زبان فارسی صحبت میشود ولی در پایان شاهزاده ی ایرانی شیاطین را به دنیا باز میگرداند و ....
هر چند خودم تمام این بازی ها رو انجام دادم ولی اگر با بینش الان این بازی های ضد ایرانی و اسلامی رو انجام هم بدم پشت بندش میام میگم : در فلان بازی به ملتم توهین شد ...در فلان بازی به اعتقاد من توهین شد .
ما به عنوان یک مسلمان ایرانی در قبال این توهین ها مسولیم برادرم !!!

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، idea ، Yaser_h2011 ، خیبر110 ، G.F.B ، zaeim ، Maysam-1st ، Anti gods
۲۲:۲۱, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #77
آواتار
رضا جان اکثر گیمرها که نچندان حرفه ای هستند ملاک اصلی را گرافیک میدانند...
احتمالا منظورت از این حرف تا حدودی به من بودش!!!
من خیلی خوب میدونم که ملاک اصلی بازی چیه و مطمئن باش که حرفه ای هم هستم ....
اتفاقا از جریان تو بازی هم خبر دازم هم هدفشون این بازی و خیلی از بازی های دیگه رو میدونم ....
همه شرکت ها معروف یه شعبه تو آمریکا دارن چون قطب اقتصاده پس آمریکایی بودن دلیل بر تحریمش نیست....
البته از سایتی مثل این سایت این نظرات عجیب نیستExclamationExclamation فقط باید گفت
چشم ها باید شست .. جور دیگر باید دید!!!
[/quote]دوست عزیز من اصلا پست شما رو نخونده این پست رو ارسال کردم و اصلا در جریان بحث نبودم...
پس بهتر هست تا از چیزی مطمئن نشدید برخورد مناسب خودتون رو با افراد تالار حفظ کنید.

2-من هم نگفتم که دلیل تحریمش امریکایی بودن بازی هست...
اگر اونجوری بود الان نباید یه بازی توی ایران مجاز باشه چون سری نیاز به سرعت و ندای وظیفه و میدان جنگ و کرایسیس و هزاران بازی دیگه توسط امریکا ساخته میشه و به بازارهای جهانی راه پیدا میکنه و شما مثل اب خوردن میری و از مغازه ی سر کوچه تهیه میکنی!

3- در این مورد هم بگم که داداش من توی پردیس گیم کاربر فعال هستم و کنسول بازی هم دارم(نمیخوام به رخ بکشم)
و هیچ ربطی نداره به این که کاربر این سایت باشی یا جای دیگه...
تازه توی سایت پردیس گیم هم ده ها نفر مثل من پید ا میشن که این بازی رو تحریم کردند و بازی نمیکنند...
۱۶:۳۱, ۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۶:۳۳ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #78

نقل قول:البته من شدیدا از ممنوع شدن این بازی حمایت می کنم این بازی حمله به مردم ایرانه و مردم ایران رو رسما تروریست معرفی می کند.

یه سوال بپرسم؟
از کدوم قسمت فهمیدین مردم ایرانو تروریست معرفی می کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Anti gods
۱۷:۵۷, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #79

(۵/آبان/۹۰ ۱۶:۳۱)fereydun نوشته است:  
نقل قول:البته من شدیدا از ممنوع شدن این بازی حمایت می کنم این بازی حمله به مردم ایرانه و مردم ایران رو رسما تروریست معرفی می کند.

یه سوال بپرسم؟
از کدوم قسمت فهمیدین مردم ایرانو تروریست معرفی می کنه؟

lunch trailer بازی رو دیدید؟ اون که فارسی حرف می زنه ایرانی نیست؟ بعد از گفتن اون چند کلمه فارسی ،حرف انگلیسی که می زنه چی می گه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۱۸:۰۹, ۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۹:۳۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #80
آواتار
من به عنوان یه گیمر این بازی رو از نظر ضد ایران بودن تایید میکنم. ولی از لحاظ گرافیکی فکر کنم یکی از بهترین ها باشه.
حالا باد صبر کرد تا بازیش به دستم برسه که یه توضیح کامل در موردش بنویسم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]