|
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
|
|
۱۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،
این مطلب را بخوانید. اما یه نکته جالب، به این تصاویر نگاه کنید: ![]() ![]() ![]() ![]() به نظر میرسه که فقط اسمش تهران هست و طرحش عربی باشه. ما که به هتل نمی گیم "فندق". توی خیابان ها هم که نخل نداریم. احتمالا باید بغداد باشه. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۰, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۸:۱۷ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۷:۵۷)mahdyshr نوشته است:(۵/آبان/۹۰ ۱۶:۳۱)fereydun نوشته است:نقل قول:البته من شدیدا از ممنوع شدن این بازی حمایت می کنم این بازی حمله به مردم ایرانه و مردم ایران رو رسما تروریست معرفی می کند. کاملا اشتباه می کنی دوست عزیز. جمله کاملا سوالی است. تو زیان انگلیسی از yet میشه 2 جا استفاده کرد 1-جواب منفی 2-سوالی I can not accomplish my goals yet هنوز نتونستم به اهدافم برسم ?can it be a good theory yet هنوز میتونه نظریه خوبی باشه؟ --------------------- اون طرف که شما میگی اولش فارسی حرف می زنه (توی lunch trailer),بعد توی جمله ی انگلیسیش میگه : شرم آوره.شما(آمریکا) به کشور ما اومدین تا ما رو بکشین، حالا ما(ایران) شدیم تروریست؟ ?Shame!!You come to our country to murder us ، Yet we are the terorists درواقع کاملا بر عکسه.اگر بخواهیم فقط به این تریلر اشاره کنیم خودشونو به عنوان تروریست معرفی کردن. اگه یه ذره بیشتر دقت کنیم بهتره دوست عزیز. |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱:۳۰)mahdyshr نوشته است:اين مطلب چيزي بود كه من از يكي از فروشندگان خبر دارم شدم، احتمالا براي اين كه اين جور خبر ها سوژه نشه ، تو جاي رسمي اي اعلام نكردن.(۴/آبان/۹۰ ۲۱:۲۶)G.F.B نوشته است: پخش یا فروش این بازی ۲ سال زندان بدون دادگاه! دوستم الان اینو بهم اس ام اس زده و قسم هم خورده که شوخی نمیکنه! بهتر.کاش همه ی بازی ها یه امسالو اینطوری بشن ما به درس و مشقمون برسیم!شوخی کردم.اما جدی میگما.دوستم الان پیامک زد.(۴/آبان/۹۰ ۲۲:۵۹)amin7 نوشته است:دوستان واقعا این شایعات رو باور می کنید؟ من که بعد از ظهر حدود نیم ساعت گشتم تا یک سایت معتبر پیدا کنم که این خبر رو زده باشه من که پیدا نکردم اگر کسی پیدا کرد لینک بگذارد. بعد میشه بفرمایید از خریدار چطور می خواهند پول بگیرند؟ مثلا یک جریمه می دهند دستش و بعد این جریمه کجا ثبت می شود؟ اگر نپردازیم کی می خواهد پیگیری کند؟ مثلا کی آدم باید بره برا خودش خلافی بگیره که مجبور بشه به پرداختش؟(۴/آبان/۹۰ ۲۱:۲۶)G.F.B نوشته است: پخش یا فروش این بازی ۲ سال زندان بدون دادگاه! دوستم الان اینو بهم اس ام اس زده و قسم هم خورده که شوخی نمیکنه! بهتر.کاش همه ی بازی ها یه امسالو اینطوری بشن ما به درس و مشقمون برسیم!شوخی کردم.اما جدی میگما.دوستم الان پیامک زد.تو اونجا كه خبر دارم، 5 سال حبس با 1 ميليون جريمه هست كه وقتي با جرايم ديگه مقايسه بشه خيلي خيلي ناعادلانه به نظر مياد. به نظر مياد شما فوق العاده آشنا به ساختار قوه قضاييه هستيد!!!!! يا تا به حال تجربه اينكه بيان از اماكن در مغازتون را پلمب كنند را نداشتيد؟؟؟ ببخشيد يه نفر كه به جرم اسيب به اموال دولتي جريمه مي كنند هم ميزنن تو سوابقشون ؟؟؟ ( يه به قول شما بايد بره خلافي بده ؟؟؟) اگر هم فروشگاهي تو همين فضايي مجازي پيدا كردي كه براي فروش گذاشته بود ( و نه دانلود )، به من پيغام خصوصي بديد ( كه تبليغ هم نشه ) ما كه 15 صفحه گوگل را گشتيم ، چيزي پيدا نشد... و اگر هم يه فروشگاه تو بيرون پيدا كرديد كه بازي را به صورت غير مخفيانه بفروشه، من اسممو عوض مي كنم. ( همين الان بازي هاي كه از مجوز نداشته باشن را پيدا بكنن، در مغازه را تخته مي كنند) اگه منظور شما به صورت غير قانوني و مخفيانه است، همين الان چيز هاي ديگري هم غير قانوني پخش و توزيع ميشه، كافيه بريد پارك سر محله تون...: |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
1.در مورد جریمه بهتره سند معتبر ارائه کنید .
اینکه فلانی بهم اس ام اس داد و فروشنده ی محلمون فلان چیزو گفت دردی رو درمان نمیکنه . 2.اماکن فقط در یه صورت مغازه رو پلمب میکنه : جنس قاچاق . یا علی |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۹:۵۴ توسط mahdyshr.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۰)amin7 نوشته است:(۵/آبان/۹۰ ۱:۳۰)mahdyshr نوشته است:اين مطلب چيزي بود كه من از يكي از فروشندگان خبر دارم شدم، احتمالا براي اين كه اين جور خبر ها سوژه نشه ، تو جاي رسمي اي اعلام نكردن.(۴/آبان/۹۰ ۲۱:۲۶)G.F.B نوشته است: پخش یا فروش این بازی ۲ سال زندان بدون دادگاه! دوستم الان اینو بهم اس ام اس زده و قسم هم خورده که شوخی نمیکنه! بهتر.کاش همه ی بازی ها یه امسالو اینطوری بشن ما به درس و مشقمون برسیم!شوخی کردم.اما جدی میگما.دوستم الان پیامک زد.(۴/آبان/۹۰ ۲۲:۵۹)amin7 نوشته است: تو اونجا كه خبر دارم، 5 سال حبس با 1 ميليون جريمه هست كه وقتي با جرايم ديگه مقايسه بشه خيلي خيلي ناعادلانه به نظر مياد.دوستان واقعا این شایعات رو باور می کنید؟ من که بعد از ظهر حدود نیم ساعت گشتم تا یک سایت معتبر پیدا کنم که این خبر رو زده باشه من که پیدا نکردم اگر کسی پیدا کرد لینک بگذارد. بعد میشه بفرمایید از خریدار چطور می خواهند پول بگیرند؟ مثلا یک جریمه می دهند دستش و بعد این جریمه کجا ثبت می شود؟ اگر نپردازیم کی می خواهد پیگیری کند؟ مثلا کی آدم باید بره برا خودش خلافی بگیره که مجبور بشه به پرداختش؟ من نگفتم که شما این شایعه رو ساختید که.... شما نقل کننده این حرف بودید.اون فرد هم از یکی دیگه و همین ترتیب.مسائل سیا**سی بدتر از این رو می آیند تو سایت های مختلف می گویند حالا این یکی رو اعلام نکردند که سوژه نشه؟ ولی شما خودتون باور می کنید که یک فردی رو که یک بازی رو بخره 400 تومن جریمه کنند؟ میشه به من بگید چطوری جریمه می کنند؟ یا مثلا بدون محاکمه طرف رو ببرند زندان اونم برا 2 تا 5 سال..... در ضمن این بازی رو اطلاعی ندارم که می فروشند یا نه ولی فکر نمی کنم از GTA IV ممنوع تر باشه.شما تشریف بیارید شیراز تا بهتون چندین و چند جا رو نشون بدم که دارند صاف این بازی رو می فروشند. این بازی هم فعلا اولشه این جوری می کنند شما یک ماه صبر کنید همه چی عادی میشه. (۵/آبان/۹۰ ۱۸:۱۰)fereydun نوشته است:(۵/آبان/۹۰ ۱۷:۵۷)mahdyshr نوشته است: [quote='fereydun' pid='61479' dateline='1319716874'] کاملا اشتباه می کنی دوست عزیز. جمله کاملا سوالی است. تو زیان انگلیسی از yet میشه 2 جا ا%D |
|||
|
۲۰:۴۱, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۲۰:۴۴ توسط amin7.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۹:۳۱)Reza_Jackman نوشته است: 1.در مورد جریمه بهتره سند معتبر ارائه کنید .به به، استاد مسلم حذف كردن، اين آقا كه به من اين مطلب را گفت نه فروشنده محلمونه و نه اين اس ام اس اومده برام، حداقل 8 سال ميشناسمش و طرف بيمار نيست براي اينكه بازي 5000 تومني را 10 تومن بده از اين داستان ها برام تعريف كنه. از عجايب جناب رضا سند معتبر مي خواد !!! بار ها بارها تو تاپيك هاي مربوط به بخش ايشون مطالب بدون سند و بدون مرجع معتبر ( و در صورت وجود در حد اعتبار قلقلك نيوز ) گذاشتن و هيچ اتفاقي نيفتاد... يك بار ( بعيد مي دونم باور كنيد ) از قصد اومديم بدون رفرنس صحبت كرديم و اين شد!!!! در صورت وجود بازي هاي بدون مجوز بنياد بازي هاي رايانه اي، تمامي بازي هاي مورد نظر جمع آوري ميشه و ادامه داستان هاي خودش.... يه اسفند هم واسه خودتون دود كنيد كه يه وقت اين استعداد شما تو حذف كردن چشم نخوره.... فكر كنم اين دفعه آخرين دفعه اي باشه كه ميام اينجا، دليلش هم از امضام مشخصه، واقعا خسته شدم ( البته شايد بعد از اين پست امضا من هم حذف بشه ) خداحافظ سايت ديكتاتوريسم بيداري!!!!!! انديشه |
|||
|
۲۱:۰۱, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
واسه یه بازی اینقدر با هم بحث میکنید ؟؟ واسه یه بازی که یه مشت تروریست و صهیونیست ساختنش ؟به نظر شما اینا چی از این بازی میخوان ؟اونا میدونن اکثر بچه مذهبیا اهل بازی نیستن ، به خدا میدونن که چنین سایت هایی وجود داره که جوونا دور هم جمعن و بحث میکنن !!به نظرتون اونا نمیخوان با این کار ، اتحاد بین مارو بهم بزنن ؟اون عزیزایی که میگن این بازی باید تحریم بشه ، طرف باید جریمه بشه ، عقیده خودشون رو میگن. اون عده از دوستانی که هم میگن باید بازی کنیم ببینیم چیه ، اونا هم عقیده خودشون رو میگن.من حدود 10 ساله بعد از کارم ، بیشترین تفریحم گیمه. این بازی تا اونجایی که داستانش رو خوندم که توی سایت سازنده موجوده ، یه بازیه که یه قسمتیش به ایران بر میگرده. و دقیقا اون قسمتش صد ایرانیه. از این بابات اصلا حرفی نیست.ولی از نظر گرافیکی با این که هنوز نیومده ، میگن با بازی کراسیس2 رقابت میکنه. پس نمیشه بگیم قشنگ نیست.از فناوری real 1 توش استفاده شده که مخصوص بازی ps3 هست.ولی هر قشنگی یه عیبی داره که اونم صد ایرانی بودنشه. من بعد اینکه با این سایت آشنا شدم ، خیلی از بازی هارو ، مثلا مجموعه بازی [i]Assassin's Creed و . . . [/b]رو به طور کلی گذاشتم کنار. بعدا به این نتیجه رسیدم که تقریبا 90% بازی ها ، یا ضد انسانیت هست ، یا ضد یه ملت.بعد این که فکر کردم ، دیدم آدم اگه بدونه بازی رو واسه چی ساختن ، و بعدش بازی کنه ، اشکالی نداره ، حداقل میدونه داره چیکار میکنه. فقط واسه تفریح. اینم یه بازی فقط واسه تفریح. ببینم اطرافمون چه خبره.یکی از دوستان هم نظر داده بود که گیمر ها فقط به گرافیک بازی نگاه میکنن ، یکم اطلاعاتش کم بود که من از طرفش از جامعه گیمیری معذرت میخوام.خود من از هیچ بازی مثل بازیه رامبو (آتاری) خوشم نمیاد
![]() پس بدونید که اگه این بازی ضد کشور عزیز ماست ، فقط واسه اینه که میخواد خرابمون کنه. پس خودمون با کارامون ، بیشتر خراب نکنیم. اونا اختلاف مارو میخوان. حالا از ما گفتن بود ، دوست داشتید گوش کنید |
|||
|
|
۰:۳۰, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
نقل قول: خداحافظ سايت ديكتاتوريسم بيداري!!!!!! انديشه دیکتاتور به کسی میگن که میخواد حرف خودشو بدون سند و مدرک به کسی بقبولونه . مسلما این شما هستین که انتظار دارید شایعات ساختگی را باور کنیم . یکی میگه 2 میلیون یکی میگه زندان یکی میگه جریمه ی نقدی وقتی به سیستم اجرایی یک کشور تهمت میزنید باید سند معتبر ارائه کنید و سایت بیداری اندیشه محل مطرح کردن شایعات نیست . |
|||
|
|
۰:۳۹, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
خیلی تشکر داش رضا! یعنی من الان به سیستم اجرایی ایران تهمت زدم؟! زرشک. من فقط خبری رو گفتم که مطمئنم درسته حتی دوستم قسم هم خورده بود. میگم میخوای بگم این بازی رو نخرید جیززه!؟
|
|||
|
|
۰:۴۷, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
با کمال احترام ولی من نه دوست شما رو میشناسم نه جناب عالی رو .
حتی اگه مدیران و ناظران سایت هم همچین مطلبی بزنن باید برای حرفشون سند معتبر داشته باشن . از این اس ام اس ها و اخبار بی منبع خیلی در میاد و عموما هم جنبه ی شایعه دارند . پس حرف شما رو تنها زمانی قبول میکنم که یک منبع رسمی معتبر مثه سایت خود بازی و ... یا یک منبع معتبر و رسمی داخلی تائیدش کنه . |
|||
|
|
۱:۰۳, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
خیله خب.حق با شماست.ضمنا من همون AmirBritney هستم.اگه میشه پست قبلیه من رو از همین تاپیک پاک کنین.این پستم رو هم همچنین. اینم بگم من تهمت نزدم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی آنلاین حمله به تأسیسات هستهای ایران | sarallah | 14 | 8,342 |
۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: goodfriend |
|
| ثبت نام درکارگاه های تخصصی نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران | fereydun | 1 | 1,760 |
۳/تیر/۹۱ ۱۵:۲۲ آخرین ارسال: taban |
|
| حمله هستهای ایران به اعراب در بازی «رقابت سوارکاران» | vahrakan | 0 | 2,317 |
۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| «میدان نبرد -بتلفید-3» سردار قاسم سلیمانی را هدف گرفته است | sarallah | 0 | 1,874 |
۱۴/دی/۹۰ ۱۷:۲۰ آخرین ارسال: sarallah |
|

![[تصویر: 36847357011865822774.jpg]](http://img4up.com/up2/36847357011865822774.jpg)
![[تصویر: 25014942180461483989.jpg]](http://img4up.com/up2/25014942180461483989.jpg)
![[تصویر: 72818180571199962266.jpg]](http://img4up.com/up2/72818180571199962266.jpg)
![[تصویر: 84263734968783519556.jpg]](http://img4up.com/up2/84263734968783519556.jpg)

)