|
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
|
|
۱۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،
این مطلب را بخوانید. اما یه نکته جالب، به این تصاویر نگاه کنید: ![]() ![]() ![]() ![]() به نظر میرسه که فقط اسمش تهران هست و طرحش عربی باشه. ما که به هتل نمی گیم "فندق". توی خیابان ها هم که نخل نداریم. احتمالا باید بغداد باشه. |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۹, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۰ ۱۵:۱۴)mohamad نوشته است: غیر از اشکالات گرافیکی (البته در طراحی اشیاء) که دوستان مطرح کردند، نظیر پلاک ماشین ها و نام هتل و پرچم یک اشکال بسیار بزرگتر نیز وجود دارد، به تصویر زیر توجه کنید: مشکلات گرافیکی تا الان اصلان دیدم توش. به احتمال زیاد مشکل گرافیکی از سیستم شماست. اینم 2 تا برج میلاد نست. ، اگه دقت کنی ، دومی انتن بالاش رو نداره. یه ساختمونه بلنده. ولی بازیش در کل خیلی سوتی داره. انشا... شب یه پست میذارم که حدود 20 تا عکس داره فقط با یه مشت توضیحات. بازیش به آذربایجان هم کشیده میشه. قبلش به پاریس هم کشیده شده بود. نمیدونم به روسیه میرسه یا نه. |
|||
|
۱۶:۵۳, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
چرا نسخه ی PC این بازی پیدا نمیشه.بااین که خیلی وقته اومده؟
|
|||
|
۱۹:۱۲, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
مگر این که توی بازیها و فکرشون به ایران حمله کنند
![]() مگر ما اینجا غاز هستیم و دست به سینه میشینیم اونا هم میان حمله میکنن ما هم میریم میگیم ترو خدا بیاین مارو بکشین ![]() من بازیهای جنگی رو کلا دوست دارم و اگر بیاد سعی میکنم که یه جوری بگیرمشون ولی این بازی رو عمرا بگیرم چون پولی که میدیم، میره تو جیب اونا یعنی هم ازشون تشکر میکنیم و بهشون به خاطر بازیشون پول میدیم هم میشینیم تحقیر شدن ایرانی ها رو میبینیم :s |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۱۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۲۰:۰۹ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
نقل قول:بازش هست ولی واسه اینکه فروشش کم ممنوع شده ، زیاد پیدا نمیشه.نه.نسخه ی Xbox و ps3 ش هست.PC نیست. (۱۶/آبان/۹۰ ۱۹:۴۷)رهجو نوشته است: من بازیهای جنگی رو کلا دوست دارم و اگر بیاد سعی میکنم که یه جوری بگیرمشون ولی این بازی رو عمرا بگیرم چون پولی که میدیم، میره تو جیب اونا یعنی هم ازشون تشکر میکنیم و بهشون به خاطر بازیشون پول میدیم هم میشینیم تحقیر شدن ایرانی ها رو میبینیم :s دوست عزیز به دلیل عدم وجود قانون کپی رایت این پولا تو جیب اونا نمیره.عصبانی نشو
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۲۰:۲۷ توسط mohammad74.)
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
همین اول از تمام کاربران و بازدید کنندگان تقاضا دارم که مطالب رو بخونند چه اهل بازی باشند و چه نباشند. و از مدیران هم یک تقاضا دارم که تاپیک رو حذف نکنند. ............................................................................................................................................................... خب پس از انتظارات فراوان گیمر ها بالاخره این بازی 4 ابان ماه عرضه شد و طبق گفته ی سازنده برای طراحی گیم پلی این بازی چیزی حدود 2 سال وقت صرف شده بود. ![]() ولی چیزی که از همه مهم تر است داستان بازی است که هدفی جز تخریب ایران و ایرانی را ندارد. داستان بازی از جایی شروع میشوود که شخصیت اصلی داسان روی قطار در حال حرکت سقوط کرده و پس از کمی درگیری به 8 ساعت قبل بر میگردد.جایی که دو بازرس امریکایی در حال بازجویی از henry blackburn(یعنی شما)هستند. قضیه از این قراره که یک گروهک تروریستی ایرانی به نام PLR به سرکردگی solomon (همون سلیمان خودمون ) سه تا بمب اتم از روسیه دزدیدند و قصد اقدام تروریستی دارند یکی در پاریس فرانسه و دیگری در نیویورک آمریکا ... برای همین برادران خیر خواه آمریکایی به دنبال پیدا کردن سلیمان کردستان عراق رو زیر و رو میکنند ولی اونجا چیزی گیرشون نمیاد برای همین به تهران حمله میکنند ! در مرحله ی اولِ حمله به تهران شما نقش یک خلبان نیروی هوایی آمریکارو دارید سوار برجت از پایگاه هوایی خود واقع در خلیج فارس به پرواز در میایید و طی مساقتی به آسمان شهر تهران نزدیک میشید در این مرحله شما با جت های ایرانی نبرد تن به تن دارید و پس از غلبه بر اونها فرودگاه مهرآباد رو زیر آتیش خود میگیرید تا دیگر جت های ایرانی نتونند به پرواز در بیان ! پس از حمله ی اولیه به تهران و مستقر شدن در ساختمانی به نام "بانک شهری" به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند که دست راست سلیمانه ولی طی یک نبرد سنگین بسته های خالی بمب ها اتم رو پیدا میکنند و در همون بانک توسط ایرانی ها محاصره میشند ... طی مراحل بعدی لوکیشن بازی به پاریس تغییر میکنه جائی که سلیمان رفته برای عملیاتی تروریستی اونم از نوعه اتمیش ! در این مرحله شما در نقش یک تیم روسی هستید و نقش Dmitri Mayakovsky (دیما) رو دارید و سعی بر متوقف ساختن سلیمان که متاسفانه از انجام اینکار باز میمونید و طی این عملیات تروریستی هزاران نفر از مردم پاریس بر اثر حرکت تروریستی ایران میمیرند ! جنگ بالا میگیره و کم کم نیروهای زره ای دو طرف وارد بیابان های اطراف تهران میشند ! جایی که شما در تانک هستید و کم کم با از بین بردن موانع به تهران نزدیک و نزدیک تر میشید و کم کم برج میلاد براتون پدیدار میشه و با همین نیروی زره ای به کمک دوستانتون در بانک میرید اونهارو نجات میدید ولی خودتون گروگان گرفته میشید ! و طی یک حرکت فجیع به قتل میرسید و فیلم این قضیه در اینترنت به دسترس عموم میرسه ... تا اینجای کار همه تقصیر ها گردن ایرانه ولی شما طی یک عملیات شبانه مخفیگاه فرخ ال بشیر رو پیدا میکنید و هنگام فرار دستگیرش میکنید ولی به شدت مجروح شده و در لحظات آخر عمرش حرف هایی به شما میزنه که شما رو به سمت روسیه و فردی به نام Amir Kaffarov سوق میده ...و خودش میمیره ... حالا شما در حال رفتن به سمت ویلای امیر در روستاهای گیلان هستید ! که با آتیش سنگین نیروهای روسی مواجه میشید و در بین راه متوقف میشید ...اینجاست که دوباره همه چیز سویچ میشه و شما به نقش دیما برمیگردید که در گیلان به دنبال امیر هستید پس از این که امیر رو پیدا میکنید بهتون پیشنهاد رشوه میشده و دوباره شما به نقش اصلیتون که گروهبان بلکبرن هست برمیگردید .... تمام این قضیه هارو بلکبرن در بازجویی داره برای دو بازرس آمریکایی تعریف میکنه که خلاصه ای از داستان بوود که برای شما تعریف کردم و نکات کلیدی رو گفتم تا حجم مقاله زیاد نشه! نکات جالب بازی توی بازی همه ی ENEMY ها فارسی حرف میزنند ! فرقی نداره لوکیشن کجا هست چه توی مرحله ی اول که توی کردستان عراقه چه مرحه ای که توی پاریسه ! هنگام بازی انواع و اقسام فحش ها به گوشتون میخوره که توسط ایرانی ها گفته میشه و سازندگان سعی کردن ایرانی ها رو بد دهن نشون بدن! اگر دقت به اسامی که اون بالا براتون نوشتم کرده باشید میبینید که اسم ها اکثرا 2 رگه هستند مثل فرخ ال بشیر ! امیر کافاروو به نظرم میخواستن با این کارشون بگند که ایرانی ها همگی یک ریشه عربی هم دارند که توی این قضیه بیشتر توی نمای شهر کار کردند ... توی شهر تهران میبینیم که یک سری از جاها فارسی نوشته شده یک سری جاها عربی مثل مغازه ها پلاک ماشین ها همگی تهران خورده و به صورت بر عکس نوشته شده مثلا "ن ا ر ه ت " حتی توی گیلان ! از یک سری اسم ها برای ساختمون ها انتخاب کردند که من که نفهمیدم از کجا آوردند ! مثل هتل تهران ! بانک شهری ... فکر کنم بیشتر دلیلشون این باشه که خواستند به مخاطب خودشون برسونند که داداش اینجا تهرانه ایرانه ( هممون میدونیم که جووون های آمریکایی خنگ تشریف دارند ) توی همین قضیه توی تابلو های رانندگی خیلی تاکید کردند به طوری که هرچی که تابلوی راهنمایی باشه ( از این سبزا ) عبارت " "ن ا ر ی ا" & "ن ا ر ه ت " به چشم میخوره ! ![]() ![]() ![]() هدف از این نقد این بود که شما رو از داستان بازی اگاه کنم و به کسانی که میگن "فقط باید بازی رو با دید بازی بازی کرد" بگم که به بتلفیلد 3 فقط به چشم یک بازی نگاه نکنند و هدف سازنده رو درک کنند .دزدیدن بمب اتم و حمله به پاریس و نیویورک کار کمی نیست که سازندگان اون رو به ایران نسبت دادند.خدایی الان خودتون رو جای یک امریکایی که بتلفیلد 3 بازی کرده بگذارید و برداشت خود را از ایرانیان بنویسید! |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۲۱:۰۹ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
من می گم آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند !
غربی ها علی الخصوص آمریکا : شیران عرصه رسانه , موشان عرصه واقعیت. وقتی ما کماندوهای انگلیسی sas (همونی که تو بازی call of duty عملیات رو انجام میده - اون یه کماندوی sas ه که یک تنه می ره یک ارتش رو شکست میده !) رو تو آبهای سرزمینی خودمون اسیر کردیم مثل موش به خودشون می لرزیدند و از ترس خودشون رو خیس کرده بودند . اونها حتی از لباس تن نیروهای سپاه ما هم واهمه داشتند! ببینید به چه زیبایی دارند با ما نبرد نرم می کنند!(چون از نبرد سخت شدیدا واهمه دارند) البته پاسخ جنگ نرم ؛ رو باید نرم داد . |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
لطفا تایپک به قسمت مربوط به این بازی منتقل بشه که فروم زیادی شلوغ نشه.
|
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
بابا منم دارم با PC بازی میکنم. خیلی وقته اومده
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۲۱:۲۵ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
با این همه تبلیغ من شکی ندارم بتلفیلد 3 پر فروش ترین بازی امسال در ایران میشه
تاحالا برای هیچ بازی انقدر تبلیغ نشده بود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی آنلاین حمله به تأسیسات هستهای ایران | sarallah | 14 | 8,345 |
۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: goodfriend |
|
| ثبت نام درکارگاه های تخصصی نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران | fereydun | 1 | 1,762 |
۳/تیر/۹۱ ۱۵:۲۲ آخرین ارسال: taban |
|
| حمله هستهای ایران به اعراب در بازی «رقابت سوارکاران» | vahrakan | 0 | 2,317 |
۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| «میدان نبرد -بتلفید-3» سردار قاسم سلیمانی را هدف گرفته است | sarallah | 0 | 1,876 |
۱۴/دی/۹۰ ۱۷:۲۰ آخرین ارسال: sarallah |
|

![[تصویر: 36847357011865822774.jpg]](http://img4up.com/up2/36847357011865822774.jpg)
![[تصویر: 25014942180461483989.jpg]](http://img4up.com/up2/25014942180461483989.jpg)
![[تصویر: 72818180571199962266.jpg]](http://img4up.com/up2/72818180571199962266.jpg)
![[تصویر: 84263734968783519556.jpg]](http://img4up.com/up2/84263734968783519556.jpg)

![[تصویر: 95w01g94l652utd2xc85.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/95w01g94l652utd2xc85.jpg)

![[تصویر: 13200689421.jpg]](http://www.lxl.ir/upload/uploads/13200689421.jpg)
) سه تا بمب اتم از روسیه دزدیدند و قصد اقدام تروریستی دارند یکی در پاریس فرانسه و دیگری در نیویورک آمریکا ... برای همین برادران خیر خواه آمریکایی
و در بین راه متوقف میشید ...![[تصویر: 13200697801.jpg]](http://www.lxl.ir/upload/uploads/13200697801.jpg)
![[تصویر: 13200699991.jpg]](http://www.lxl.ir/upload/uploads/13200699991.jpg)
![[تصویر: 13200700931.jpg]](http://www.lxl.ir/upload/uploads/13200700931.jpg)
هدف از این نقد این بود که شما رو از داستان بازی اگاه کنم و به کسانی که میگن "فقط باید بازی رو با دید بازی بازی کرد" بگم که به بتلفیلد 3 فقط به چشم یک بازی نگاه نکنند و هدف سازنده رو درک کنند .دزدیدن بمب اتم و حمله به پاریس و نیویورک کار کمی نیست که سازندگان اون رو به ایران نسبت دادند.