|
یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
|
|
۱۹:۴۵, ۱۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم «قَالُواْ يَا لُوطُ إِنَّا رُسُلُ رَبِّكَ لَن يَصِلُواْ إِلَيْكَ فَأَسْرِ بِأَهْلِكَ بِقِطْعٍ مِّنَ اللَّيْلِ وَلاَ يَلْتَفِتْ مِنكُمْ أَحَدٌ إِلاَّ امْرَأَتَكَ إِنَّهُ مُصِيبُهَا مَا أَصَابَهُمْ إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ» (سوره هود / آیه ۸۱) (فرشتگان عذاب) گفتند: «ای لوط! ما فرستادگان پروردگار توایم! آنها هرگز دسترسی به تو پیدا نخواهند کرد! در دل شب، خانوادهات را (از این شهر) حرکت ده! و هیچ یک از شما پشت سرش را نگاه نکند; مگر همسرت، که او هم به همان بلایی که آنها گرفتار میشوند، گرفتار خواهد شد! موعد آنها صبح است; آیا صبح نزدیک نیست؟!» اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر وجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
![]() مستندی که پیش روی شماست به بررسی برخی اشخاص و وقایع آخرالزمان در روایات اسلامی می پردازد. با توجه به اینکه تعداد زیادی از علائم غیر قطعی ظهور رخ داده و بسیاری از بزرگان و علما سالهای پیش رو را بسیار نزدیک به ظهور می دانند ، این مستند می تواند راهنمای خوبی در این زمینه باشد. در پایان لازم است تاکید شود که این مصادیق با وجود شباهتهای فراوان ، به هیچ وجه قطعی نیستند و نمی شود بر روی آن حساب شرعی باز کرد.کارکرد آن برای آماده شدن هر چه بیشتر منتظران ظهور است برای آن رخداد بی نظیر. به امید آن روز... دانلود نسخه با کیفیت عالی دانلود در یک قسمت: راهنما: پس از دانلود تک فایل با فرمت ZIP آن را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آن را Extract نمایید.نتیجه ۶ فایل با پسوند RAR است که شما باید آنها را نیز Extract نمایید نتیجه یک فایل نهایی با فرمت MP4 بوده و با نرم افزارهایی مثل KMPlayer یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم حدود ۱۲۰ مگابایت دانلود در ۶ قسمت: راهنما: پس از دانلود هر ۶ قسمت آنها را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آنها را Extract نمایید. نتیجه یک فایل نهایی با فرمت MP4 بوده و با نرم افزارهایی مثل KMPlayer یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم هر قسمت حدود ۲۰ مگابایت مجموعا حدود ۱۲۰ مگابایت
دانلود از سرور 4shared
Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part01.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part02.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part03.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part04.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part05.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part06.rar دانلود از سرور mediafire Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part01.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part02.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part03.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part04.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part05.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part06.rar دانلود نسخه با کیفیت خوب راهنما: پس از دانلود هر ۴ قسمت آنها را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آنها را Extract نمایید. نتیجه یک فایل نهایی با فرمت WMV بوده و با نرم افزارهایی مثل VLC media player یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم هر قسمت حدود 17 مگابایت مجموعا حدود 60 مگابایت
دانلود از سرور 4shared
Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part4.rar دانلود از سرور mediafire Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part4.rar دانلود نسخه با کیفیت پایین و حجم کم راهنما: پس از دانلود هر ۴ قسمت آنها را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آنها را Extract نمایید. نتیجه یک فایل نهایی با فرمت WMV بوده و با نرم افزارهایی مثل VLC media player یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم هر قسمت حدود 6 مگابایت مجموعا حدود 25 مگابایت
دانلود از سرور 4shared
Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part4.rar دانلود از سرور mediafire Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part4.rar در پایان هرگونه کمبود با نقصی که مشاهده فرمودید ، بفرمایید تا در صورت توان آن را رفع کنیم! و من الله توفیق 28 ذي الحجة 1431 / يکشنبه 14 آذر 1389 / Dec 05 2010 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۷, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسيار عالي بودند ممنون ...
|
|||
|
۷:۵۳, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اگر مستند های عصر ظهور در media fire آپ بشه خیلی عالی است چون که 4share بیشتر موقع ها مشکل داره و سرعت رو هم خیلی پایین میاره
در ضمن قسمت های جدید مستند عصر ظهور هم آمده |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ظاهراً لینکها فی*ل*تر شدن...!
اگه توی مدیا فایر آپلود کنید خیلی بهتره. |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز 4shared فی*ل*تر نیست!
ضمنا مستند پست اول که همش در mediafire است.مستند دومی رو هم انشا الله اگر شرایط مناسب بود در مدیافایر هم آپلود خواهم کرد |
|||
|
۱۶:۳۰, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام
از دوستانی که این مستند رو تهیه کردن تشکر می کنم ، فقط می خوام در مورد خبری که چند دقیقه ی پیش دیدم بگم ، این مستند با مستند ظهور اشتراکاتی داشت و این اشتراکات ، تعیین شخصیت های ظهور بر حسب احتمال بود ، امروز خبری به دستم رسید که دوستم می گفت که بی بی سی فارسی پخش کرده از نظر آقای مکارم شیرازی و من برای اطمینان به سایت خود ایشون مراجعه کردم : حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با اشاره به توزیع گسترده لوح فشرده ای تحت عنوان "ظهور بسیار نزدیک است" آن را مشکوک دانسته و ابراز داشتند: اینکه سی دی مذکور به صورت میلیونی در میان مردم به صورت رایگان توزیع میشود این سئوال را در ذهن هر انسانی ایجاد میکند که هزینه این سی دی از کجا آمده است و هدف از آن چیست؟ معظم له با بیان اینکه در این سی دی تطبیقهای نادرست صورت گرفته است اظهار داشتند: در این سی دی بر طبق میل افراد مضامین روایات بر برخی از افراد منطبق شده است و برای ظهور وقت تعیین کردهاند، درحالیکه بر اساس روایات تعیین وقت برای ظهور کذب و تعیین کنندگان آن کاذب هستند. یقین داشته باشید دست خارجی در این مسئله هست هرچند ممکن است برخی از جوانها به عشق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این کار را انجام دهند و خودشان هم متوجه دستهای پشت پرده نباشند. معظم له تأکید کردند: این کارها باعث میشود تا مردم امام زمان و ظهور را موهوم تصور کنند؛ زیرا وقتی شما تطبیق انجام دهید اگر این تطبیق درست نباشد به اعتقادات مردم آسیب خواهد زد. باید مراقب این توطئهها بود زیرا این مطالب بیپایه و اساس است. توزیع گسترده و رایگان مستند ظهور بسیار نزدیک است مشکوک است من خودم مقلد آقای مکارم شیرازی هستم ایشون تو این متن چند نکته ذکر کرده اند : 1) این تطبیق شخصیت ها نادرست بوده ، حالا برخی یا کلا 2) این تطبیق شخصیت ها تعیین وقت برای ظهور است ، همان اشکالاتی که خیلی از دوستان از مستند های دیگه ای مثل مستند ظهور گرفتن حتی ایشون به یقین اعلام کرده اند که دست خارجی در این مساله هست از طرف دیگه ای هفته پیش جایی در حضور آقای پناهیان بودیم ، برای اولین بار یکی از کلاسهای درسیشون رو رفته بودیم ، ازشون پرسیدند که مستند ظهور بسیار نزدیک است رو دیدین ، گفتن ندیدن و شخص دیگه ای ازشون پرسیده بودن که اینکه آقای خامنه ای همان سید خراسانی هستند چطور ، گفتن عقیده شخصی شونه که هستند ، از طرفی قبول دارم که تعیین شخصیت های ظهور به این گستردگی شاید یه جور وقت تعیین کردن باشه ، من به شخصه با شعیب ابن صالح اصلا موافق نیستم ، چون 2 سال از پایان دوره شون نمونده و این یعنی اینکه بگیم = تا 2 سال دیگه آقا ظهور می کنه و این یعنی تعیین وقت ! لطفا دوستان نظراتشون رو بگن ، بعضی تعیین شخصیت ها بوی تعیین وقت می ده ... |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۱۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
ابتدا باید توجه داشته باشید که بحث ظهور و بررسی علائم ظهور و حوادث آخرالزمان بحثی کاملا علمی و تخصصی است اما فقهی نیست.یعنی مبحث تقلیدی نیست که هر کسی بگوید من از مرجع خویش در این رابطه استفتا میکنم اما نظر همه علما در این رابطه محترم است مخصوصا علمایی که متخصص در علوم حدیث و حدیث شناس هستند بحث دیگر اینست که ما صدها و بلکه هزاران حدیث در مورد علائم و شخصیتهای زمان ظهور داریم که بسیاری از آنها رخ دادن.مثل ورود سپاه روم به عراق.این اتفاق در 1000 سال گذشته بی سابقه بود.منظورم ورود غربیان به عراق بود. برای مثال ما حدیث مشهور و معتبری داریم به این شرح: نقل قول:امام باقر(علیهالسلام) در این باره می فرماید: در این حدیث فرمان مستقیم امام به اطاعت بی چون و چرا از سید یمانی است!خوب سید یمانی که قرار است قبل از امام زمان خروج کند.ما هم که زمان ظهور را نمی دانیم!!! پس چگونه قبل از ظهور باید او را بشناسیم؟؟؟ اگر مصداق یابی را اشتباه بدانیم و به دنبال مصداقش نگردیم که هیچ زمان سید یمانی موعود را نخواهیم شناخت! پس چاره چیست؟ چاره اینست که: 1-با بررسی دقیق احادیث به ابعاد شخصیتهای پیش از ظهور پی ببریم 2-همواره این ابعاد را با شخصیتهای مهم و مثبت زمان خود مقایسه کنیم و ببینیم چقدر نزدیک است مستندهای مختلفی هم که در عرصه مصداق شناسی کار کرده اند به صورت کاملا احتمالی این مصادیق را بیان کرده اند و برای آن استناداتی هم دارند.اینکه چقدر درست باشد خدا می داند. اما اینکه نقش خارجی ها در این مستند چیست باید عرض کنم که از ساخته شدن آن و زنده شدن نام حضرت مهدی به شدت وحشت کرده اند: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2136.html اما به شما پیشنهاد می کنم خودتان بروید علائم ظهور را مطالعه کنید.بسیاری از علائم و نشانه های ظهور در همین چند سال اخیر رخ داده و سرعت رخدادها بسیار سریع است.دشمن برای روبارویی نهایی آماده شده و سال 2012 را سال پایان دنیا نامیده! اما ما همچنان در این فکر هستیم که فلانی 2 سال دیگر دوره اش تمام می شود.خب بشود.در روایات نیامده شعیب رئیس جمهور است.بلکه او فرمانده کل نیروهای نظامی سید خراسانی و سپس حضرت حجت است پیشنهاد می کنم این مصاحبه را هم مطالعه کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1897.html |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۰ ۱:۲۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ما یک دهم این انرژی رو میگذاشتیم برای انجام تکالیف مربوط به منتظران اوضاعمان خیلی خیلی بهتر بود هم در دنیا و هم در آخرت
به فرض همه ی اطلاعات مربوط به علایم ظهور و اشخاص و مصادیق شخصیت های آمده در روایات رو هم دونستیم به فرض سال و ماه و روز و دقیقه و ثانیه ظهور رو هم دونستیم خوب که چی؟ چقدر بندگی من و ولایت پذیری من در عمل رشد کرده مشکل ندونستن این چیزا نیست وظیفه ما در آیات قرآن و روایات در باب انتظار چیه بابا یکیش شناخت علایم هست اونم نه مصداق تراشی این همه ما وظیفه ی دیگه داریم اینم شده افراط کاری ما در بحث مهدویت اون از دشمن شناسیمون که شده گشتن دنبال نماد و نقد فیلم و بازی و انگ ماسون زدن به این و اون اینم از مهدویت هی علایم و زیر رو کنیم ببینیم به آقای X میخوره یا آقای Y تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن کی گفته که مهمترین عامل منحرف نشدن از فتنه ها شناخت علایم و توجیه بدتر از اون شناخت مصداق هاست بابا جون شما تقوا داشته باش در حد وسعت هم علایم رو بشناس خود خدا هادی هست بدون تقوا شما با کوهی از اطلاعات هم نمیتونی از فتنه در امان باشی و به شناخت درست برسی اصل و فرع رو نباید قاطی کرد خدا در قرآن نمیگه اگه میخواید من بهتون تعلیم بدم و یا اگه میخواید من بهتون قدرت تشخیص حق از باطل رو بدم برید هی اینجور چیزا رو مطالعه کنید میگه تقوای الهی پیشه کنید خود خدا معلمتون میشه میگه تقوای الهی پیشه کنید خود خدا بهتون فرقان یعنی قدرت تشخیص حق از باطل رو میده شما فکر میکنید در این امور انسان گرفتار اصراف و افراط نمیشه؟ ما گفتیم آنچه خدا بر اون بیش از هرچیزی برای هدایت تأکید دارد حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند |
|||
|
|
۱:۳۱, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
"مهمترین عامل برای بودن در کنار طالوت نه شناختن خوب جالوت بود ونه جنگاوری و نه ...
بلکه ننوشیدن از آب رودخانه بود یا به عبارت دیگر رعایت تقوای الهی" قطعا این مستند علاوه بر مزایایی که داشته مضرراتی هم داشته ، به قول آقای پناهیان مهم اینه که من الان به خوب بودن شخصیت های اطرافم اعتراف کنم ، یعنی هم انسان های خوب رو بشناسم هم به خوب بودنشون اعتراف کنم تا موقع ظهور آقا بتونیم شخصیتشون رو تشخیص بدیم ، من هم می گم این همه روایات برای آگاهی مردم آخرالزمانِ ، اما اینکه تو یه برهه ی کوچیک زمانی بخواهیم همه ی شخصیت های موقع ظهور رو براش مصداق پیدا کنیم ، کار اشتباهیه ، اینکه ما تو دوره ی آخرالزمان هستیم رو همه احساس می کنند و حرف همه است اما پیشنهاد من اینه به عنوان یه مسلمون و یه ایرانی : اینکه آقای خامنه ای سید خراسانی هستند رو دیدم کسانی که هم عقیده بودن از استادان ، بد بودن و سیاست های ملک عبداال پادشاه اردن رو هم با تحلیل های خوبِ آقای رائفی پور و بقیه محققان همه می دونیم ، خوب اگر این شخصیت بد به روسیه یا به بهانه هایی به اسراییل حمله کنه همه متوجه مقاصد شومش هستیم ، کاش اول به جای فوری مصداق پیدا کردن ، یه بار یه مستندی می شد که مناطقی که مثلا سفیانی به اونجا حمله می کنه یا خروج می کنه یا کلا همه ی اطلاعات و علائم ظهور رو بدون مصداق بیان می کرد و در آخر مستند آقای سید حسن نصرالله که هم بین ایرانی ها محبوبه و هم تمام دنیا رو می گفت :«انتظار می ره همون سید یمانی باشند آقای خامنه ای سید خراسانی و فلانی سفیانی» تا مردم خودشون با اطلاعات علائم ظهور به تفکر درباره ی شخصیت ها بشینند، همه ی این بد بینی ها به نظر من به خاطر شعیب ابن صالح ِ که اگه تعیین نمی شد ، اگه مردم فقط سید خراسانی رو احتمال می دادند ، زمان ظهور حالا همه به حرف نمایندشون هر کسی که باشه گوش می کردند ، یکی مثل من ترتیب اتفاق افتادن و فواصل بین نشانه های ظهور رو نمی دونم و با اینکه ماهی نمی شه که این مستند رو دیدم ، تنها اسم شخصیت ها و بعضی حوادث یادم مونده و علائم رو هنوز به درستی نشناختم ، البته این وظیفه ی خودمه که برم دنبالش و حتما میرم به زودی اما بهتر بود روی خود مباحث علائم کار می شد . و با جمله ای که اول نوشتم و امضای یکی از کاربران است کاملا موافقم ، حدیث در مورد اینکه تقوا چه مزایایی داره کم نیست و در یکی از آیه های قرآن (البته آیه رو یادم نمی آد ) گفته بود خداوند به کسی که پرهیزگاری پیشه کنه راه نجات را نشان خواهد داد . عامل اینکه ضربه ی دشمن کاری میشه عدم تقوای با ایمان های ماست (استاد پناهیان) این حرف ها در جهت تخریب شخصیتی نیست ، فقط نظر خودم رو به عنوان یه مخاطب گفتم ، آقای مکارم هم که بیانیشو خوندین فقط یه نکته مهمه اینکه از این مستند تو دنیای غرب بازتاب معکوسی رو ازش به تصویر بکشند : سایتی رو دیدم که بازتاب خوبی نشون نداده ، دوستان اینکه وقتی سرچ کنیم 14,300,000 نتیجه بده مهم هست ، مهم تر اینه که چی دارن ازش بازتاب می کنند که مطلبی در این باره می ذارم. |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
1-انجام واجبات 2-ترک محرمات
اگر به چیزی یقین داشتیم به سمتش حرکت کنیم و اگر نداشتیم باستیم تا یقین حاصل شه نه افراط نه تفریط به امید ظهور حضرت مهدی ارواجناه فدا |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم[/align]
Iranian Video Says Mahdi is 'Near' کلیپ ایرانی می گوید مهدی نزدیک است (از ترجمه ناقصم معذرت می خوام فقط خواستم ببینیم انعکاس خبری رو ) New evidence has emerged that the Iranian government sees the current unrest in the Middle East as a signal that the Mahdi--or Islamic messiah--is about to appear. شواهد تازه پدید آمده است که دولت ایران ، ناآرامی های کنونی در خاورمیانه را به عنوان یک علامت از اینکه مهدی -- یا ناجی اسلامی -- نزدیک ظهور است ، می داند . CBN News has obtained a never-before-seen video produced by the Iranian regime that says all the signs are moving into place -- and that Iran will soon help usher in the end times. اخبار CBN، ویدیویی که هرگز قبل از این دیده نشده بدست آورده است، محصول رژیم ایران که می گوید همه نشانه ها در حال حرکت به نقطه ای است -- و ایران به زودی به هدایت گر در آخرالزمان کمک خواهد کرد While the revolutionary movements gripping the Middle East have created uncertainty throughout the region, the video shows that the Iranian regime believes the chaos is divine proof that their ultimate victory is at hand. در حالی که جنبش های انقلابی شرق میانه با عدم قطعیت در سراسر منطقه ایجاد شده ، این ویدئو نشان می دهد که رژیم ایران معتقد است که این هرج و مرج است نشانه ی الهی است که پیروزی نهایی خود را در دست می بینند . 'The Coming is Near' ظهور نزدیک است The propaganda footage has reportedly been approved at the highest levels of the Iranian government. فیلم تبلیغاتی بنا به گزارش رسیده است در بالاترین سطح از دولت ایران تایید شده است. It's called The Coming is Near and it describes current events in the Middle East as a prelude to the arrival of the mythical tweflth Imam or Mahdi -- the messiah figure who Islamic scriptures say will lead the armies of Islam to victory over all non-Muslims in the last days. فیلم، ظهور نزدیک است نام گذاری شده و وقایع کنونی در شرق میانه به عنوان مقدمه برای ورود امام دوازدهم اسطوره ای یا مهدی توصیف می کند -- شکل ناجی ،که متون کتب مقدس اسلامی می گوید ، ارتش اسلام را تا به پیروزی بر همه غیر مسلمانان در گذشته رهبری می کند . "This video has been produced by a group called the Conductors of the Coming, in connection with the Basiji -- the Iranian paramilitary force, and in collaboration with the Iranian president's office," said Reza Kahlil, a former member of Iran's Revolutionary Guards who shared the video with CBN News. رضا خلیلی ، یکی از اعضای سابق سپاه پاسداران انقلاب ایران که این ویدئو رو با سی بی ان نیوز در میون گذاشته می گوید :« "این ویدئو توسط گروهی به نام مبشران ظهور تولید شده که در ارتباط با بسیج _ نیروی شبه نظامی ایران_ و با همکاری دفتر رئيس جمهور ایران ». Kahlili, author of the book, A Time to Betray, worked as a double agent for the CIA inside the Iranian regime. خلیلی نویسنده کتاب "زمان خیانت" به عنوان دومین عامل سازمان سیا در داخل رژیم ایران کار می کرده است . "Just a few weeks ago, Ahmadenijad's office screened this movie with much excitement for the clerics," Kahlili told CBN News. "The target audience is Muslims in the Middle East and around the world." خلیلی به سی بی ان نیوز گفت :« دقیقا چند هفته پیش ، دفتر احمدی نژاد این ویدئو را با هیجان زیاد به وابسته به روحانیون دفتری نشان داد . مخاطبان مورد هدف ، مسلمانان در خاور میانه و در کل جهان می باشد .» To watch the video in its entirety, visit Kahlili's website. برای دیدن فیلم کامل آن ، وب سایت خلیلی را مشاهده کنید The video claims that Iran is destined to rise as a great power in the last days to help defeat America and Israel and usher in the return of the Mahdi. And it makes clear the Iranians believe that time is fast approaching. این ویدئو ادعا می کند که ایران به عنوان یک قدرت بزرگ ، در گذشته ، برای ظهور انتخاب شده است تا در شکست دادن آمریکا و اسرائیل و در طلیعه دار بودن در بازگشت مهدی کمک کند . و واضح باعث می شه ایرانیان اعتقتد داشته باشند که این زمان به زودی فرا می رسد . "The Hadith have clearly described the events and the various transformations of countries in the Middle East and also that of Iran in the age of the coming," said a narrator, who went on to say that America's invasion of Iraq was foretold by Islamic scripture--and that the Mahdi will one day soon rule the world from Iraq. "حدیث به وضوح حوادث و تحولات مختلف کشورها در شرق میانه و همچنین ایران در دوره ظهور شرح داده است ، راوی ( در فیلم )گفت :" که حمله امریکا به عراق توسط کتاب مقدس اسلامی پیشگویی شده بود -- و این که مهدی یک روز به زودی جهان را از عراق اداره می کند (حکومت می کند). Other 'Prophetic' Signs دیگر نشانه های 'نبوی' The ongoing upheavals in other Middle Eastern countries like Yemen and Egypt--including the rise of the Muslim Brotherood -- are also analyzed as prophetic signs that the Mahdi is near -- so is the current poor health of the king of Saudi Arabia, an Iranian rival. تحولات جاری در دیگر کشورهای خاورمیانه مانند مصر و یمن -- از جمله ظهور برادری مسلمان -- نیز به عنوان نشانه های نبوی که مهدی نزدیک است تجزیه و تحلیل شده است -- به طوری که وضعیت جسمانی نامناسب فعلی پادشاه عربستان سعودی ، رقیب ایران، نیز "Isn't the presence of Abdullah, his illness, and his uncertain condition, great news for those anxious for the coming?" asks the narrator. راوی می پرسد : « آیا حضور عبدالله ، بیماری او، و وضعیت نا مشخص اش ، خبر بزرگی برای کسانی که مشتاق ظهور هستند نیست ؟ » Iran's supreme leader, Ayatollah Khameini, and Hassan Nasrallah, leader of Iran's terrorist proxy Hezbollah, are hailed as pivotal end times players, whose rise was predicted in Islamic scriptures. رهبر ایران ، آیت الله خامنه ای ، و حسن نصرالله ، رهبر تروریستی پروکسی حزب الله ایران ، نقش های محوری آخر الزمان مورد ستایش قرار گرفته اند ، کسانی که ظهور در متون کتب مقدس اسلامی پیش بینی کرده است . The same goes for Iran's President Mahmoud Ahmadenijad, who the video says will conquer Jerusalem prior to the Mahdi's coming. موارد یکسانی هم برای رئیس جمهور محمود احمدی نژاد آمده است کسی که در ویدئو می گوید :« قبل از آمدن مهدی بیت المقدس فتح خواهد شد ». "I think it's a very grave development," Mideast expert Joel Rosenberg, author of The Twelfth Imam, told CBN News, "because it gives you a window into the thinking of the Iranian leadership: that they believe the time for war with Israel may be even sooner than others had imagined." « من فکر می کنم این یک گودال گسترش یافته بزرگ است » این را کارشناس خاور میانه Joel Rosenberg _ نویسنده ی کتاب امام دوازدهم _ می گوید : « زیرا این(فیلم) به شما دیدگاهی برای تفکر به رهبری ایران می دهد : که آنها معتقدند که زمان جنگ با اسرائیل حتی ممکن است زودتر از آنکه دیگران تصور می کنند اتفاق بیفتد ». Kahlili says The Coming is Near will soon be distributed by the Iranian regime throughout the Middle East. He explained that their goal is to instigate further uprisings in Arab countries. خلیلی می گوید :« فیلم ظهور نزدیک است به زودی توسط رژیم ایران در تمام خاور میانه پخش خواهد شد . » او توضیح داد که هدف آنها تحریک کردنِ شورش در کشور های عربی است . دوستان عزیز این تنها یکی از بازتاب های این مستند در میون 14,300,000 نتیجه ی سرچ است، خبری که در این سایت 213 واکنش(کامنت) داشته ، تازه کسانی که عکس العمل داشتن بعضی ها هم خوندن و چیزی ننوشتند ، من وقتی که اسم رضا خلیلی رو سرچ می کردم به خبر جالبی بر خوردم ، که البته این خبر 2 ماه پیش پخش شده : ایران به اسرائیل و غرب حمله هسته ای می کند در ضمن من فکر می کنم برای بیدر کردن ملت خودمون در راستای اهداف دشمن نا خواسته قدم برداشتیم ، اینکه اونها از این خبر برای مصداق پیدا کردن برای خطر ایران برای غرب استفاده کرده اند . نمی خوام بگم من چیزی می دونم ، من هم با دیدن قسمت هایی از مستند خوشحال شدم و اصلا فکر اینجا هاشو نکرده بودم . اونها چندین ساله که از طریق مختلف دارن روی پروژه 2012 کار می کنند و می خوان ایران رو نقش اصلی توی اون بدونن : گزارشی از فعالیت کانون های رسانه ای آمریکا در باره 2012 من نمی گم جنگ با اسرائیل بده یا اینکه دوست ندارم رخ بده ، از خدامه که اسراییل رو شکست بدیم و می دیم به لطف خدا ، منظورم اینه که محتاط حرکت کنیم ، این چیزیه که جداً به خودمم می گم ، چون انجام دادنش واقعا سخته ، من می گم بهانه دست دشمن ندیم . به امید آگاهی و عمل ِ روزافزون برای همه دوستام و ظهور آقا امام زمان
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!! | علی 110 | 79 | 45,878 |
۲۶/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| صهیونیزم و شبیه سازی علائم ظهور | مصباح | 0 | 1,338 |
۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: مصباح |
|
| کتاب بسیار ارزشمند در باب علائم حتمی ظهور!!! | علی 110 | 0 | 1,936 |
۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| دانلود ویدیو (کلیپ)نشانه های ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از لسان معصومین با تفسیر و تشریح | ghadimi2 | 9 | 11,174 |
۱۲/اسفند/۹۰ ۷:۴۲ آخرین ارسال: راز گل سرخ |
|

![[تصویر: j0veuu8futhjylue1dg.jpg]](http://www.up.iranblog.com/images/j0veuu8futhjylue1dg.jpg)