کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امیرالمومنین در فرانسه
۱۸:۲۹, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
یک نویسنده سعودی در صفحه اجتماعی «توییتر» رئیس جمهوری فرانسه را که از پیشگامان حمله به لیبی و اکنون حملات سیاسی علیه سوریه است، مستحق لقب «امیرالمومنین» دانست.

«خلف الحربی» نویسنده سعودی و وهابی که مواضع جنجال‌برانگیزی دارد، در جدیدترین اظهارنظر خود در خصوص تحولات منطقه، با اشاره به پیشگامی فرانسه در حمله غربی به لیبی و کشتار مردم این کشور، «نیکلا سارکوزی» رئیس جمهوری فرانسه را مستحق لقب «امیر المومنین» دانست.

به گزارش «وئام»، خلف الحربی ستون‌نویس روزنامه عکاظ عربستان، رئیس جمهوری فرانسه را به دلیل نقش وی در اتفاقات لیبی و سوریه شایسته لقب امیر‌المومنین دانست و باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا را «سلطان اُمرای مومنین» توصیف کرد.

وی در سخنانی در صفحه اجتماعی اینترنتی توییتر نوشت: حکام مسلمین بدون اینکه دلگیر شوید باید بگویم که کسی جز سارکوزی شایسته لقب امیرالمومنین نیست. او اولین کسی است که لیبی را تکان داد و امروز حمله [به سوریه] برای نجات شهر (مصیبت‌زده) حمص رهبری می‌کند.

این سخن الحربی با واکنش‌های منفی بسیاری در توییتر رو به رو شده است.

گفته می‌شود وی علت این سخن خود استناد به نامه نبی اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به هرقل (هراکلیتوس) دانست که پیامبر اعظم وی را بزرگ رم خطاب کرده است اما توضیح نداد که این موضوع چه ارتباطی به لقب امیرالمومنین دارد.

منبع: فارس
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، hesam110 ، محمود ، mahdyshr ، Agha sayyed ، soldier ، MohammadSadra ، Elia
۱۸:۳۹, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
شخصی به امام صادق(علیه السلام) رسید و گفت یا امیرالمومنین و قبل از اینکه سخن خود را بگوید آن حضرت فرمود: این فقط لقب جدم علی(علیه السلام) است. یعنی آن حضرت بلند مرتبت هم خود را لایق این لقب نمی دانست.
یا امیرالمومنین علی(علیه السلام) مدد.
پ.ن: بهتر است نام تاپیک را عوض کنید.
حق نگهدارتان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، علمدار133 ، mahdyshr ، انتصـار ، MohammadSadra
۱۸:۴۴, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
حیدر فقط امیرالمومنین است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، علمدار133 ، محمود ، soldier ، MohammadSadra
۱۹:۱۵, ۲۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۰ ۱۹:۱۸ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #4
آواتار
حیدر فقط امیرالمومنین است
برمنکرش لعنت
نمازبی ولای اوعبادتیست بی وضو
به منکرعلی بگونمازخودقضاکند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، shafagh_mah ، MohammadSadra ، only_y2d
۱۹:۲۴, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
....هشدار که من وظیفه خود را ادا کردم. هشدار که من آنچه برعهده ام بود ابلاغ کردم. و به گوشتان رساندم و روشن نمودم. بدانید که این سخن خدا بود و من از سوی او سخن گفتم. هشدار که هرگز به جز این برادرم کسی نباید امیر المومنین خوانده شود. هشدار که پس از من امارت مومنان برای کسی جز او روا نباشد. در این هنگام رسول خدا بازوی علی را گرفته و بالا برد و ...
خطبه رسول اکرم در غدیر خم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، hesam110 ، محمود ، mahdyshr ، shafagh_mah ، Hadith ، fardinho ، MohammadSadra
۱۸:۵۰, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
برسینه ام نوشته خداوالی الولی
یامظهرالعجائب ویامرتضی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra
۱۰:۵۲, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
هزاران كاخ در عالم ، هزاران قصر مستحكم
جواهرهاي دنيايي ، هزاران ثروت و درهم
هزاران تن ، هزاران سر
هزاران روح در پيكر
هزاران دست ، هزاران چشم
هزاران زلف چون عنبر
قسم بر آيه اطهر ، قسم بر سوره كوثر
كه اينهايي كه من گفتم
نمي ارزد به يك موي اميرالمومنين حيدر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، hesam110
۱۱:۳۹, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۸:۲۹)علمدار133 نوشته است:  به گزارش «وئام»، خلف الحربی ستون‌نویس روزنامه عکاظ عربستان، رئیس جمهوری فرانسه را به دلیل نقش وی در اتفاقات لیبی و سوریه شایسته لقب امیر‌المومنین دانست و باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا را «سلطان اُمرای مومنین» توصیف کرد.

سلام دوستان،
بنازم به این استدلال. طرف منطق رو ترکونده، خدا ایشون رو با همین دوتا رفیقش محشور کنه به حق مولا و سرورشون شیطان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا