|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 51 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۸, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #501
|
|||
|
|||
|
همـه هست آرزويـم که ببينـم از تـو رويی
چه زيان تو را که من هم برسم به آرزويی |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۰:۰۰ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #502
|
|||
|
|||
|
بیتو جان آشنا ندارد هیچ دردهامان دوا ندارد هیچ کشتی محنت زمین جز تو به خدا ناخدا ندارد هیچ بیتو این جا به زردی گلها هیچکس اعتنا ندارد هیچ بازگرد ای نجابت شرقى بیتو اینجا صفا ندارد هیچ اگر تمام عالم را جستجو کنی دوستی همچون امام عصر (علیه السلام) نمی يابی که:
هر چند به يادش نباشی، تو را از ياد نبرد. هر چند او را رها کنی ، تو را رها نکند. هر چند بر او جفا کنی، از عطا دريغ نکند... |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #503
|
|||
|
|||
|
سینه زنان کوی حسین بدانند که حسین راه مهدی را نشان داد
پس از خواب غفلت بیدار شوید چون که انشا الله ظهور نزدیک است ماهنوز در خواب غفلت مانده ایم کاش نیاید روزی که بگوییم همه شرمنده ایم |
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #504
|
|||
|
|||
|
بسم الله
روزی در تقویم خواهند نوشت: تعطیل "روز فرج مهدی فاطمه" و بعد در مدینه کنار ساختمان نیمه کاره ای تابلوی زیر را می بینی: "پروژه ی حرم مطهر بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها" کارفرما: قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف پیمانکار: یاران حضرت مساحت: وسعت دل تمام شیعیان... . . . . . فرج مهدی فاطمه صلوات الله علیهم اگه لذت بردین 5 تا صلوات بفرستین... |
|||
|
|
۲:۵۸, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #505
|
|||
|
|||
|
به امید انروز منتظرم که اولین پیامک قلبت را به قلب و روحم برسانی که اولین یار تو باشم
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #506
|
|||
|
|||
|
وقتی تو نیستی
نه هست های ما چونان که بایدند نه باید ها... هرروز بی تو روز مباداست! قیصر امین پور |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #507
|
|||
|
|||
|
با ندبه ما نیامدی حرفی نیست
یک جمعه تو گریه کن که ما برگردیم |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #508
|
|||
|
|||
|
شب جمعه بمان بیدار ای دوست
حضور حضرت غفار ای دوست دعا کن حضرت مهدی بیاید برد از جان ما آزار ای دوست |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #509
|
|||
|
|||
|
شكسته بال عروجم ز تيرهاي معاصي
خدا كند كه نيفتم ز ديدگان سياهت تمام شهر و محل را سپرده ام كه بگويند به هر كجا كه تو هستي خدا به پشت و پناهت.. |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #510
|
|||
|
|||
|
مهدیا چه غریب است غربت تو نزد ما زیرا که ما با تو غریب و تو با ما قریب... به حق آخرین آدینه انتظار دل ما را قریب کن...
اسیر انتظار.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |