|
خطرناکترین پارادایم یا ایدئولوژی برای بشریت کدام است ؟
|
|
۱۸:۰۴, ۱۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۵ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمان رحیم سلام بر دوستان یک سوال دارم خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ داروینیسم - پوزیتیویسم - اومانیسم - سکولاریسم - لیبرالیسم - مارکسیسم- فاشیسم - ناسیونالیسم - فمینیسم - صهیونیسم - سیتنیسم - روماتیسم و...... از دوستان خواهشمندم در جواب هایتان 1 تعریف مختصر و مفیدی از مکتب مورد نظرتان بنویسید (برای آشنایی دیگر کاربران ) 2 دلیل خود را برای انتخاب آن به عنوان خطرناکترین ایدئولوژی برای بشریت بنویسید |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۱۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۰ ۱۹:۱۹ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
اومانیسم یا انسان محوری در واقع جریانی افراطی در مورد انسانه در مقابل تفریط گرایی مسیحیت در قرون وسطی. شعار اومانیسم در ابتدا"بهره وری عادی و سالم از برکات زندگی در سایه ی یک تمدن پیشرفته با استفاده از قانون اعتدال"بود. اما هرچی در زمان جلوتر میاییم قیام اومانیسم علیه اخلاق مسیحی رو بیشتر حس میکنیم.اومانیسم به کلی امیدش رو از معنویات قطع کرده و تمام لذت رو در رسیدن هرچه بیشتر به لذات حیوانی میبینه. اومانیسم در یک کلام انسان را تنها موضوع ارزشمند برای تلاش و تفکر میبینه و سایر چیزها را تنها بر این مبنا تحلیل و ارزیابی میکنه. وقتی انسان شد محور همه چیز دو راه پیش پا میمونه برای شناخت حقیقت انسان و هستی: 1_عقل و اندیشه 2_آزمون و تجربه که این دو راه باعث شکل گیری دو مکتب مهم فلسفی در جهان غرب شد: 1_عقل گرایی یا راسیونالیسم 2_تجربه گرایی یا امپریسم یکی از پیامدهای نا میمون و اجتناب ناپذیر اومانیسم سکولاریسمه،که هم هی هم و غمش پاک کردن جامعه و فضای زندگی از دینه. سکولاریسم به عنوان فرزند اومانیسم بیماری خطرناکیه که جهان بینی نسل ما و حتی نسل قبل از ما رو این روزها به شدت تحت تاثیر قرار داده. همون بیماری که با تکیه بر انسان جهان غرب رو با انسان بیگانه کرد و از انسان حیوانی رو به نمایش گذاشت خودخواه و لذت پرست که بویی از عواطف و فضایل انسانی نبرده و بزرگترین ارمغانش از بین رفتن خانواده،خود محوری،دور شدن انسان ها از هم و افسردگی بود. بلایی که سال هاست تهاجم فرهنگی در تلاشه سر جامعه ما هم بیاره و کم کم داره تاثیراتش رو نشون میده. |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از دوستان خواهشمندم در این بحث مشارکت کنند
شرکت در نظرسنجی کافی نیست بیایید و همراهی کنید تا در کنار هم بیشتر در مورد افکار و جهانبینی دشمنان اسلام بدانیم |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۲۱:۵۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. سعید جان ... ضمن تشکر از ایجاد تاپیک!! با توجه به تجربه ای که از بحث های اینطوری دارم یه پیشنهادی برای شما داشتم : به نظرم اول سعی کنید یه سری موارد کلیدی رو تعریف کنید و یه سرنخ هایی به مخاطب بدید که بتونه بحث رو شروع کنه!! به عنوان مثال اول همین پارادایم، سوپر پاردایم، مکتب، و .... رو تعریف کنید و یه توضیح مختصری هم خودتون زحمت بکشید قرار بدید تا دیگران کم کم به مباحثه ترغیب بشن!!! یا مثلا یه دوره فشرده غرب شناسی از منظر تاریخی برای دوستان داشته باشید که خودم شخصا مجموعه ی سخنرانی های غرب شناسی دکتر عباسی رو پیشنهاد میدم! ( شاید خودم لینک دانلود رو به زودی گذاشتم! ) ---------- اما در مورد اومانیسم که یکی از دوستان مطرح کردن!! اومانیسم در واقع سوپر پارادایم مدرنیته است!! و باقی مکتب ها کاملا بیس انسان شناسی خودشون رو از اومانیسم گرفتن!!! انشالله اگر خدا توفیق بده بیشتر توی بحث شرکت می کنم! موفق بمانید و در پناه حق |
|||
|
|
۲:۱۸, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
انسان محوری و امانیسم : انسان محوری و امانیسم افراطی
, زیر بنای فلسفه و انسان شناسی حاکم بر زندگی عصر جدید است , ومورد نقد جدی متفکران بزرگ و درد مندان حقیقت طلب قرا ر گرفته است . انسان محوری و امانیسم: انسان امروزی تصور نموده است که میل و اراده ی او محور همه ی امور است و هیچ مانعی بر سر راه ان وجود ندارد دیگه همین قدر مختصر از این ایسما میدونم در حد دو خط ![]() تاپیک خوبیه خیلی دوست داشتم به دونم قضیه ی این ایسما چیه ؟؟؟ و کمی هم از رماتیسم میدونم ...بد دردیه خدا هیچ مومنی رو گرفتارش نکنه امیـــــــــن ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
صهیونیزم از نظر من خیلی از بقیه اش خطرناک تره چرا که نه تنها همه ی ایدئولوژی های خطرناک دیگه رو صهیونیزم به وجود اورده (مثل فمینیسم داروینیسم اومانیسم و تقریبا همه ی ایدئولوژی های خطرناک از جمله ی بقیه ی ابدئولوژی های داخل نظر سنجی) بلکه کنترل ذهن های جهان و کنترل دولت مردان جهان هم در دست صهیونیزمه.
دیگه فکر نکنم کسی ندونه که صهیونیزم چیه! و فکر کنم کسی هم نباشه که از دست های مخفی صهیونیزم در داخل امور جهان و نفوذش بی اطلاع باشه دیگه فکر کنم همه ی جنابات تهش میرسه به صهیونیزم که البته به امید خدا دست قدرتمند حضرت ولی عصر روزی همه ی جهان رو از این جنایات خالی میکنه انشاالله یا مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پارادایم یا الگوواره یعنی
سرمشق و الگوی مسلط حوضه فکری غالب یا چارچوب فکری و فرهنگی است که مجموعهای از الگوها و نظریهها را برای یک گروه یا یک جامعه شکل دادهاند. هر گروه یا جامعه، «واقعیات» پیرامون خود را در چارچوب الگووارهای که به آن عادت کرده تحلیل و توصیف میکند. ایدئولوژی یا مرام ، به مجموعهای از باورها و ایدهها اطلاق میشود که بعنوان منبع توجیه اعمال، رفتار و انتظارات یک فرد عمل میکند =========================================== در میان این ایسم ها که قبلا نام بردم ممکن است یکی زیر ساخت یا پیشنیاز چند تای دیگر باشد مثل داروینیسم - اومانیسم ========================================= دوستان نظرتان در مورد سکولاریسم لیبرالیسم و فمینیسم چیست ؟ منظور از لیبرالیسم اقتصادی و لیبرالیسم فرهنگی چیست؟ آیا سکولاریسم جدایی دین از سیاست است ؟ تاثیری که سکولاریسم بر جامعه ی انسانی غرب گذاشته چیست ؟ فمینیسم چیست ؟ آیا گسترش تفکر فمینیستی در دنیا فایده ای برای صهیونیست ها دارد . چگونه ؟ آیا فمینیست های غربی با فمینیست های ایرانی تفاوت دارند ؟ و..... مدرنیسم ؟ پوزیتیویسم ؟ اگزستانسیالیسم ؟ آواتاریسم ؟ (جدید ) دوستان این ایسم ها را دست کم نگیرید هر کدام فتنه ای هستند که می توانند به تنهایی دنیایی را به مرور زمان نابود سازند |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۲/بهمن/۹۰ ۲۱:۴۰)Admirer نوشته است: اومانیسم در واقع سوپر پارادایم مدرنیته است!! لطفا این قسمت رو بیشتر توضیح بدید. ---------------- البته خوب شد که بحث مدرنیته هم به میان آمد. چقدر اعتقاد داریدمدرنیته در به بوجود آمدن ایدئولوژی های غربی وبرگرفته از تمایلات نفسانی وانسانی تاثیر گذاشته؟؟؟ یاحق |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. پارادایم یک لغت یونانی است که واقعا درک صحیحش کمی برای ما مشکله!!! اما بهترین لغتی که در تعبیر این واژه دیدم، "وادی" هست!! به نوعی پارادایم رو میشه تفکر غالب، یک چتر فکری و شاید یک جور عرف فکری تعبیر کرد!! و سوپر پارادایم، پاردایمی هست که بقیه ی پارادایم ها از اون نشات گرفتن و به نوعی چتر فکری مادر محسوب میشه که بقیه ی پارادایم ها زیر سایه ی اون به حیات ادامه میدن!!! اومانسیم هم در واقع سوپر پارادایم مدرنیته محسوب میشه!!! این واژه رو "فرانسیس فوکویاما" ( Francis Fukuyama ) در کتاب "پایان تاریخ و آخرین انسان" ( The End of History and the Last Man ) خیلی خوب با استفاده از "مدل کوسه_ببری" ( Tiger shark ) تشریح می کنه!! و انشاالله اگر فرصتی بود اندکی از این کتاب رو براتون توضیح می دم!! و البته پیشنهاد می کنم خودتون اگر تونستید برای شناخت مدرنیته حتما مطالعه اش کنید!!! موفق بمانید و در پناه حق |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۹:۴۶ توسط 208.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام ممنون از تاپیک مفیدتون برای من هم همیشه این ایسم ها سوال بود و تنها یک تعریف اجمالی و کوتاه از هرکدوم میدونم.(از بعضیا همونم نمیدونم)
جناب ادمایر اینکه اومانیسم یک تفکر مادر است به این معنی هست که همه صهیونیست ها اومانیسم هم هستند؟ من فکر می کردم برعکس باشه. ![]() یعنی فکر می کردم صهیونیزم هست که سرچشمه همه این تفکر ها مثل اومانیسم و فمنیسم و ... است شرمنده اگه سوالم بچه گانه به نظر میاد. دلیلش عدم آگاهیه. یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mind.jpg]](http://business-ito.com/wp-content/uploads/2012/01/mind.jpg)
و......