کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
۵:۰۴, ۲۳/مهر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 3073667873_190e6e0388_o.PNG]

نام بازی که قص داریم در این پست درباره اش بحث کنیم ، تکن یا تی کن یا تیکن ، یا به زبان انگلیسی (tekken) است...که در انواع سری از یک گرفته تا سری پنج و شش و... برای انواع کنسول ها ارائه شده...بازی های رایانه ای پر از نماد و علائم و افکار ماسونی هستند بازی های نظیر شاهزاده ایرانی یا لاکسر... بارها نقد شده فقط کمی نیاز به جستجو دارد...اما اینبار به نمادشناسی در فیلم این بازی میپدازیم...بازی که کاراکتر های آن اکثرا تحت نیروی شیطان ، قدرت های باور نکردنی را دارند...به ادامه مطلب بروید...

بیشتر بازی های رایانه ای بر اساس فیلم هایشان یا بالعکس ساخته میشود...بازی تکن هم فکر کنم فیلم بر اساس فیلمش ساخته شده...اینبار نماد های داخل این فیلم را نشان شما خواهیم داد...

درباره ی کاراکتر اصلی این فیلم یعنی جین که در یکی از سایت ها ی معتبر خارجی میخوندم که این نام Jin همان جین در کلمه عربی است که در فارسی همان جن خودمان هست البته چون زیاد از این بحث مطمئن نیستم درباره اش حرفی نمیزنم...

در قسمت های مختلف این فیلم بارها چشم این کارکتر یعنی جین کازاما ( Jin Kazama) به صورت تک چشم نشان داده میشود که منظور همان تک چشم دجال است نماد معروف فراماسون ها است ... از تی کن چهار به بعد یک چشم جین قرمز میشود دقت کنید فقط یک چشم وی...که میتوانید در عکس های پایین ببینید...

[تصویر: Tekken%20%281%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%2810%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%288%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%289%29.jpg]

در بعضی قسمت ها ی فیلم هم طور دیگری این نماد را نشان میدهند به گونه ای که ابتدا سه چشم را نشان میدهند اما با کمی دقت میبینید که یکی از چشم ها بزرگتر و واضح تر از بقیه هست که سعی بر دلالت بر همان نماد تک چشم است...

[تصویر: Tekken%20%284%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%285%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%287%29.jpg]

[تصویر: Tekken.jpg]

در حال جستجو بر این مطلب بودم که در یکی از انجمن ها یکی از کاربران با چندین عکس میگفت که نمادی که بر روی بدن جین وجود دارد بسیار شبیه به نماد بافومت (بز) اسث... و دقیقا هم همینگونه نشان میدهند...در عکس پایین دومی که علامت بر روی بدن جین است را نشان میدهد که دارای دو شاخ و بینی و دیگر اجزا مانند بز است...

[تصویر: 350px-DevilJin.jpg]

[تصویر: tekken.jpg]

[تصویر: Baphomet_II.jpg]

[تصویر: Tekken%20%283%29.jpg]

در آخر هم کلیپی از یه قسمت فیلم میبینید که نیروی شیطانی و بُعد دوم جین ، هیتاچی ( Hitachi ) یکی از قهرمانان فیلم را با چشم خودش به شدت ضربه میزند و قدرت ماورائی این کارکتر را نشان میدهد در حالت خباثت....در تیکه دوم کلیپ نشان میدهد که جین بَد شخصیت خوب جین را به اسارت گرفته و بر روی بدن وی با قدرت شیطانی خود نماد بافومت را به وجود می آورد...از اینجـــــا به طور کامل دانلود کنید...

کلیپ بسیار کم حجم و دارای کیفیت خوبی میباشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Mahdy2021 ، asier ، امیر گیمر ، parisan ، hamed ، arang ، mosafer ، ANTI satan ، MohammadMeraj ، ایران ، pooya ، خاک ، محمدجواد ، آرین (الهه.ع) ، أین المنتظر ، MiladYLH ، sioosh ، Reihaneh ، tyujhgfd ، mhklord ، آیدین ، Ahmad-A.R.M ، 3pan ، sam fisher ، fardinho ، nooromahdi ، m.hossein ، K-1 ، Amirsaeed ، خادمة الزهرا ، فدک زهرا ، برادر تعادل ، Detector ، seiied ، aliali ، taleb ، عدالت ، yamin ، Bran ، TheVampire ، مفقود الاثر ، حوریه سادات ، فرشاد عبدالوند ، emj ، mofa ، منادی حق ، من انقلابی ام ، paramida.ir ، مهرومه ، termeh ، مجید املشی ، kashkol-ir ، sadegh313 ، قلب ، sabrina ، HaDi.n ، fahim ، ehsan8taherian

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۰, ۲۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #61
آواتار
برادر دارك و خواهر آناستازيا شما يجوري داريد حرف ميزنيد انگار كه من ( و ما ) به خاطر خودم يا به خاطر اين كه ( به قول شما ) ضايع نشم دارم اين حرفارو ميزنم . من فقط به عنوان كمك به شما اين حرفارو ميزنم تا بفهميد كه چي به چيه ( يا شما به من بفهمونيد ) . اگه قراره يكي طرفدار يكي بشه و اختلاف ايجاد بشه پس از اين به بعد ديگه تو اين تاپيك براي اين موضوع پيام نميزنم Angry تا وضع از اين بدتر نشه Sad
واقعا كه متاسفم Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208
۱۸:۰۱, ۲۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۳ توسط 208.)
شماره ارسال: #62
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:ببخشید اشکالی داره رو جین غیرتی باشم؟؟
لطفا میشه بگید اشکالم کجا بوده که همگی با نظرم مخالفید؟

آیاتی از سوره نساء:

آنچه غیر از خدا می‌خوانند، فقط بتهایی است (بی‌روح)، که هیچ اثری ندارد؛ و (یا) شیطان سرکش و ویرانگر است. (117)

شیطان به آنها وعده‌ها (ی دروغین) می‌دهد؛ و به آرزوها، سرگرم می‌سازد؛ در حالی که جز فریب و نیرنگ، به آنها وعده نمی‌دهد.(120)آنها [= پیروان شیطان‌] جایگاهشان جهنم است؛ و هیچ راه فراری ندارند.(121)

سوره نور آیه 21:

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از گامهای شیطان پیروی نکنید! هر کس پیرو شیطان شود (گمراهش می‌سازد، زیرا) او به فحشا و منکر فرمان می‌دهد! و اگر فضل و رحمت الهی بر شما نبود، هرگز احدی از شما پاک نمی‌شد؛ ولی خداوند هر که را بخواهد تزکیه می‌کند، و خدا شنوا و داناست!

نقل قول: اعصابتو خرد نکن بابا!!!تکن یک بازی بی نظیره و چه جین و چه دویل جین بهترین کاراکتر بازی اند!!!من باهاتم کمک خواستی در خدمتم!!!

سوره محمد:

کسانی که بعد از روشن شدن هدایت برای آنها، پشت به حق کردند، شیطان اعمال زشتشان را در نظرشان زینت داده و آنان را با آرزوهای طولانی فریفته است!(25) این بخاطر آن است که آنان به کسانی که نزول وحی الهی را کراهت داشتند گفتند: «ما در بعضی از امور از شما پیروی می‌کنیم؟» در حالی که خداوند پنهانکاری آنان را می‌داند.(26)حال آنها چگونه خواهد بود هنگامی که فرشتگان (مرگ) بر صورت و پشت آنان می‌زنند و جانشان را می‌گیرند؟!(27)این بخاطر آن است که آنها از آنچه خداوند را به خشم می‌آورد پیروی کردند، و آنچه را موجب خشنودی اوست کراهت داشتند؛ از این رو (خداوند) اعمالشان را نابود کرد!
(28)

آیا کسانی که در دلهایشان بیماری است گمان کردند خدا کینه‌هایشان را آشکار نمی‌کند؟!(29)

(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۰)yashar1374 نوشته است:  برادر دارك و خواهر آناستازيا شما يجوري داريد حرف ميزنيد انگار كه من ( و ما ) به خاطر خودم يا به خاطر اين كه ( به قول شما ) ضايع نشم دارم اين حرفارو ميزنم . من فقط به عنوان كمك به شما اين حرفارو ميزنم تا بفهميد كه چي به چيه ( يا شما به من بفهمونيد ) . اگه قراره يكي طرفدار يكي بشه و اختلاف ايجاد بشه پس از اين به بعد ديگه تو اين تاپيك براي اين موضوع پيام نميزنم Angry تا وضع از اين بدتر نشه Sad
واقعا كه متاسفم Confused

گویی می‌خواهی جان خود را از شدّت اندوه از دست دهی بخاطر اینکه آنها ایمان نمی‌آورند! (۳)اگر ما اراده کنیم، از آسمان بر آنان آیه‌ای نازل می‌کنیم که گردنهایشان در برابر آن خاضع گردد! (۴)و هیچ ذکر تازه‌ای از سوی خداوند مهربان برای آنها نمی‌آید مگر اینکه از آن روی‌گردان می‌شوند! (۵)آنان تکذیب کردند؛ امّا بزودی اخبار (کیفر) آنچه را استهزا می‌کردند به آنان می‌رسد! (۶) (سوره شعرا)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374 ، محب الزهرا ، خادمة الزهرا ، blue.blood ، mason-enemy
۱۵:۴۲, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
ببخشیدا بر اساس این ایه ها دارید میگدید که من یه فراماسونیم؟؟
بسه دیگه. توهین بیشتر از این؟ خیلی روتون میشه خوبه منم مسلمونم. میخواید اینجا پست نزنید نزنید. قفل بشه بشه. من تا اخرین لحظه ازش دفاع میکنم به هیچکدومتون ربطی نداره.دیگه هم مراعاتتون رو نمیکنم. میخواید بلاکم کنید کنید. به درک.
من اصلا خودم با تمام طرفدارای واقـــــــــــــــــــــــعی تکن این دروغاتونو ریشه کن میکنم.خودم با بقیه ترویجش میدم.
هرچقد هم با جین پول بالا میکشن نوووووش جووووونشووون. کورر بشه هرکی نمیتونه ببینه.
ضمنا من اصلا به جین علاقه ندارم این توهمی که برای شما پیش اومده. من فقط به عنوان یه طرفدار پرو پا قرص ازش دفاع کردم.
چون اون یه کاراکتر معمولیه و من اینو وظیفه ی خودم میدونم که ازش دفاع کنم. چه جین چه بقیه کاراکترا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محب الزهرا ، novambr
۱۵:۴۹, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۵:۵۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #64
آواتار
عجب !
دوستان حالا چه اصراریه .

خوب جین یه کارکتر قدرت مند جذاب خوش تیپ و ... هست . هر کسی هم از زاویه خودش بهش نگاه میکنه .

این جین بجر مدل موهاش و رنگ موتورش انگار جوونی های خودم .

جناب اناستازیا هم به این کاراکتر علاقه داره . ما هم جوون بودیم بروسلی رو دوست داشتیم!

جناب اناستازیا فقط مواظب باشید که شما به عنوان یک انسان بهتره اهداف خیلی بالاتری از این داشته باشین . مثلا خودتون یک کاراکتر خلق کنید تا دیگران بهش علاقه مند بشوند .

و این جز تلاش و تحصیل دانش و تقویت مسلمانی راهی نداره .

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، 208 ، marya ، yashar1374 ، خادمة الزهرا ، sayed reza ، رمز شب ، taleb ، novambr
۱۷:۴۸, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #65
آواتار
سلام

با اینکه تازه ثبت نام کردم توی این سایت اما مدت هاست که مطالبش رو میخونم و کاملا هم اشنایی دارم

اهم اهم ...

این اناستازیا راست میگه دیگه
این مسخره بازی ها چیه
راستش رو بخواید منم عاشق کازویا هستم اره مگه مشکلیه؟
Huh

ببینید این که شما اعتقادات دیگران رو زیر پا میزارید خیلی اشتباهه
تازه من از وقتی که به سایت شما اومدم احساس مسکنم دارم بیشتر عاشقش میشم
بعدشم فکر کردید حالا با این سایتتون دنیا رو از تکن پاک کردین؟
Angry
الا فک میکنین دارید مثل قهرمان ها دنیار و نجات میدین؟Angry
نه خیر اصلا این طور نیست مثلا الان فکر کردین اونایی که اومدن قدردانی کردن از سایتتون دیگه حالا تکن بازی نمی کنن؟Angry
نه خیر این طوریا که فکر میکنین نیست

اینکه من از کازویا یا جین طرفداری میکنم (البته خیـــــــــــــــــــــــــلی بیشتر کازویاست) دلیل بر فرا ماسونی بودن من یا تاثیر گذاشتن بازی روم نیست

با تشکر از خودم و آنی (اناستازیا)

ماریا استرایف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: novambr
۱۸:۰۱, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #66

این ماریا و اناستازیا که 1نفر هستند از 500000000000000000 کیلومتری تابلوئهBig GrinBig Grin

ولی دوستان به ایشان توهین نکنند چون شرایط سنی حکم میکنه ادم به کسی یا چیزی علاقه داشته باشه مثلا من خودم که بچه بودم عاشق ایلیدان بودم
اینم عکسش:

[تصویر: IllidanBCart.jpg]

با این حساب 100% منم ................بودم
ولی اینطور نبود
اینا فقط توهمات دوران کودکی هستش که اکثرا برای بچه های 10تا 15 سال اتفاق میوفته
زیاد سخت نگیرید

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، وحید110 ، yashar1374 ، خادمة الزهرا ، shakiba ، taleb ، novambr
۱۸:۰۷, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۹ توسط 208.)
شماره ارسال: #67
آواتار
الان که فکر میکنم میبینم خود من هم در کودکی عاشق هزار تا ازین جک و جونورای مورتال کمبت بودمBig Grin
البته تاثیر بد بعضی بازیایی که تا همین پارسال بهشون اعتیاد داشتم هنوز هم دارم احساس میکنم و واقعا ارزومه یه روز کامل از بین برن...

بهر حال ما فقط وظیفه آگاهی دادن داریم نه مجبور کردن بچه های مردم به انجام کاری...
آگاهی دادن با ماست و هدایت با خداوند.

یا حق
رونجر شما هم به چه شخصیت تابلویی علاقه داشتیاBig Grin
کم مونده رو پیشونیش بنویسه من ابلیسمBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، وحید110 ، yashar1374 ، ELENOR ، taleb
۱۸:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۸:۱۶ توسط marya.)
شماره ارسال: #68
آواتار
نه خیر من فاطمه نیستم اون دوستمه صمیمی هستیم اما یکی نیستیم

باز هم که بدون مدر ک حرف زدین

بعدش هم خوشم نمیاد میگی توهمات

اما اونا جک و جونور نیست قابل توجه228
۱۸:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #69

(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۹)marya نوشته است:  نه خیر من فاطمه نیستم اون دوستمه صمیمی هستیم اما یکی نیستیم

باز هم که بدون مدر ک حرف زدین

بعدش هم خوشم نمیاد میگی توهمات

اوهوم

حالا بماند من از کجا فهمیدم ولی همچین بدون مدرک هم نبود

ضمنا خواهر من قصد توهین ندارم ولی واقعا اینا خیلی خیلی هم توهم هستند

این ذکر رو زیاد بخون خوب میشی:
اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، taleb
۱۸:۲۱, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۸:۳۹ توسط marya.)
شماره ارسال: #70
آواتار
و اکرمنی به نورالفهم الهم فتح علینا عواب رحمتک ونشر علینا خزاعنه علومک برحمتک الاارحم راحمبن

من رو لطفا به فاطمه نچسبونید
درسته توی یه مدرسه هستیم ایم اما
من اون نیستم

به خدا
درسته که کازویا رو دوس دارم اما هنوز میدونم چه مجازات در انتظار افرادیه که قسم خدا رو به دروغ میخورن

من و آناستازیا طرز فکرمون مث همه اخه همیشه پیش هم هستم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]