|
اگر بفهمیم او هم ماسون است چی ...
|
|
۷:۴۶, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
قصه ولایت فقیه به طور خلاصه.
اگر احساس کردید که دوست دارید بیشتر بدونید به منبع مراجعه کنید.منبع:تحولی بر نظریه دولت در اسلام.احمد جهان بزرگی. ((موضوع ولایت فقیه در واقع از زمان خود پیامبر بوده.یکی از مهمترین کارهای پیامبر استحکام تداوم رهبری به وسیله نخبگان دینی بود،بنابراین ولایت و ولایت فقیه را نخستین بار پیامبر از جهت عملی و نظری پایه گذاشت.ایشان همانند بسیاری از نظریه پردازان معاصر معتقد بود که ولایت ((عالم به احادیث و روایات ))که او آنها را فقیه می نامید،باید بر جامعه تحقق یابد به همین سبب می فرمود: ای مردم!جانشینان من کسانی هستند که پس از من احادیث و سنت مرا بیان میکنند(که آنها همان فقیهانند) خداوند کسی را که نگه دارنده چهل حدیث برای امت من باشد،فقیه محشور گرداند. فقیهان امانتداران پیامبرند و علما ،وارث انبیایند که علم آنها را به ارث میبرند.)) (من خودم موردی رو اضافه کنم.استادمون درد انشگاه برای ضرورت ولایت فقیه دو دلیل آوردن.دلیل عقلی و نقلی.فقط دلیلی عقلی رو اینطوری گفتن:عقل به ما میگه جامعه یک رهبر میخواد.رهبری که بتونه جامعه رو هدایت و کنترل کنه.حالا این رهبر باید کسی باشه که بتونه در شرایط سخت تصمیمیات درست و منطقی بگیره.پس باید یکسری ویژگی داشته باشه.باید عادل باشه.که بین افراد فرق نگذاره.باید عالم و حکیم باشه.درمورد همه چیز اطلاعات داشته باشه تا بتونه درست تصمیم بگیره. حالا کی باید این رهبر رو انتخاب کنه.کسی که بتونه این ویژگی ها رو در هبر تشخیص بده.پس خودش باید عالم باشه و بتونه علم و عدالت و ... فرد و رو تشخیص بده.اونها هم همون افراد مجلس خبرگان رهبری هستند.که رهبر رو انتخاب میکنند) حالا که شما ولایت فقیه روقبول کردید: ((شیخ مفید طلایه دار صفوف مقدم نظریه پردازان نیابت فقیه از امام معصوم در آغاز سه سده نخستین غیبت کبری بوده که کوشیده به جای محدث بودن،رهیافتی استنباطی در زمینه ولایت فقیه به دست دهد.البته نظریه نیابت فقیه ریشه در احادیث امامان معصوم دارد،که فقیهان را نواب عام در غیاب خویش مطرح کرده اند. شیخ مفید حکومت بر جامعه را از سلاطین عرفی نفی کرده و آن را از آن فقیهان جامع الشرایط می داند. براساس مطلب گفته شده امامان معصوم فقیهان را نواب عام معرفی کرده اند. پس از رسول خدا نایبان خاص ایشان ائمه بودند. واولی الامر منکم.. سپس فقها نایبان عام پیامبر شدند.پیامبر:جانشینان من کسانی هستند که بعد از من راویان احادیث و سنت من باشند. فقها نایبان خاص ائمه:سلمان،حذیفه،عمار،زراه،عبدالعظیم حسنی،عثمان بن سعید،محمد بن عثمان،حسین بن روح ،علی بن محمد سیمری فقها نایبان عام ائمه:امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف):در هر حادثه ای که پیش می آید به راویان احادیث*ما مراجعه کنید. امام عسکری (علیه السلام):از فقها*،کسانی که صائن نفس*،حافظ دین*،مخالف هوا*،مطیع دستورات خداوند می باشند پس بر توده مردم است که از آنها تبعیت داشته باشند و این مشخصات فقط در برخی از فقها شیعه *،وجود دارد. امام صادق(علیه السلام):بگردند و پیدا کنند فردی از میان خودتان(شیعیان)که محقق در حلال و حرام * ما باشند و عارف به احکام * میباشند پس به حکم او ر اضی شوند به درستی که من او را بر شما حاکم قرار دادم. امام حسین (علیه السلام):مجاری امور جامعه به دست عالمان الهی است که امین حلال و حرام خداوند*میباشند.)) موارد ستاره دار ویژگی های نایب را میگوید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |