|
معماي شيطاني notpron! خيلي مهم!!!
|
|
۱۳:۱۵, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۹/اسفند/۹۰ ۲۱:۵۵)Lord_Contemno نوشته است:نقل قول:يا مثلا تو مراحل بعد اين كلمات يوزر و پسوورد هستن: سلام دوست عزيز حق با شماست. منم همين معني رو پيدا كردم اون يه حدس اوليه بود آره،ممكنه بي ربط باشه. اما من موفق نشدم عكسا رو قرار بدم. يعني فكر كردم ميشه ولي نشد! اگه عكسا بودن بهتر ميشد بحث كرد شايد همين طور باشه و ربطي نداشته باشه! ولي اين همه چيزو يك جا پيدا كردن خدايي بي معني نيست! (۲۳/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۹)InsomniAc نوشته است: deja در اسپانیایی یعنی اجازه گرفتن........حالا شاید معنی دیگه توی زبانهای دیگه هم داشته باشه سلام. بالا گفتم. بله. منم پيدا كردم. ممنون _______________________________________ سلام به همه اولا موفق نشدم عكسا رو بذارم. عكسا واضحن. من دنبال چيز شيطاني توي اين بازي نگشتم من بعد مدت ها يادش افتادم و وقتي نگاه كردم خيلي چيزا ديدم! اين بازي خوراك خودمه! چون همش سرچه و من عاشق سرچينگم! اما من مطمئنم كه مي خواد يه مفاهيمي رو برسونه تمام يوزر و پسوورد هاش چيزاي زشت و در مورد قتل و جنايت و ايناس حتي اگه به فراماسونري هم ربط نداشته باشه چيز مزخرفيه و مفاهيم بدي رو مي رسونه هر چند من خيلي ربطا پيدا كردم، حالا يا درستن يا غلط! موفق باشيد يا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |