کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.19 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟
۱۳:۰۹, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #84
آواتار
سلام آقای دکتر.
از مطالب مفیدی که در اختیارمون گذاشتید واقعاً سپاسگزارم.
بنده یه چند تایی سوال داشتم از خدمتتون.ممنون میشم اگه پاسخ بدید.
میخواستم بپرسم چطور میشه انسان از برنامه ریزی عاطفی خودش قبل از اینکه اصلاً بحث ازدواج و خواستگاری پیش بیاد آگاه بشه؟چون مهمترین مسأله قبل از این امر مهم خودآگاهی و شناخت خود هست.
راستش بنده اولین بار این موضوع رو در کتاب "رازهای یک زندگی عاشقانه "از خانوم "باربارا دی آنجیلیس "مطالعه کردم.با توجه به مطالبی که ایشون در کتابشون نوشته بودن آمدم عمل کنم و به این خودآگاهی برسم ولی متأسفانه خیلی مشکل بود.آیا راه ساده تری برای این کار نیست؟من چه جوری میتونم به این خودآگاهی برسم؟
آخه ایشون در کتابشون نوشته بودن کسانی که در دوران کودکی یکی از والدین خودشون یا هر دو رو به هر دلیلی از دست میدن ناخودآگاه یه آسیب هایی در دوران کودکی بهشون وارد میشه که اگر بخوان این آسیب ها زندگی آینده شون رو تحت تأثیر قرار نده و بتونن با اون 5 درصد باقیمانده کل زندگی خودشون رو تغییر بِدَن باید این خودآگاهی رو کسب کنن.متأسفانه بنده هم چون از سه سالگی پدرم رو از دست دادم میخوام به آسیب هایی که در دوران کودکی با توجه به مطالبی که ایشون در کتابشون توضیح دادن آگاه بشم ولی خودم به تنهایی قادر نیستم.میشه لطفاً توضیح بدید که دقیقاً بنده باید چکار کنم؟
بعد آیا در بحث خواستگاری ما باید از برنامه ریزی عاطفی طرف مقابلمون هم آگاه بشیم؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، Ramin_Ghn ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ - یا صاحب الزمان - ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۹

[-]