کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سه گانه ی نارنیا تصویری از اهداف صهیون ها - نقد استراتژیک + عکس
۱۷:۵۵, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22

(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۲)پسر جوشان نوشته است:  
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۳۴)اکبر.ع نوشته است:  داداش نگو کلی خندیدم Big GrinBig GrinBig Grin
کجاش مقدسه؟
من یازده تا جلدش رو سه بار خوندم اونم چاپ اصلی انگلیسیش رو نه فارسی که عقاید خودشون رو می نویسن نه ترجمه رو!
تویه تمام صفحاتش می شه سیاست پشت پرده رو دید تک تک کاراکتر هاش تویه دنیای واقعی یه نماده و به یه نفر سوق پیدا می کنه !
لطفا تاپیک هری پاتر رو پیدا کنید برای منم بفرستید من با شما بحث می کنم انگار شما تازه داستان رو خوندید داغید !

من از 8سال پیش خوندن کتابارو شروع کردم. برای کتابهای محفل ققنوس و شاهزاده ی دورگه و یادگاران مرگ ثانیه شماری کردم و هرکدوم از کتابهارو چندین بار خوندم.
اینجا تاپیکی در رابطه با هری پاتر پیدا نکردم
ولی اگه دوست داری با من بحث کنی و متقاعد بشی که کتابهای هری پاتر اصلا شیطانی نیستند میتونی به انجمن طرفداران هری پاتر بیای!
http://forum.dementor.ir
من تویه فضای یکطرفه بحث نمی کنم اینجا هم انگار یه طرفه است خواستی بیا یاهو هر روز چندین ساعت هم باهات بحث کنم اشکالی نداره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سه گانه ی نارنیا تصویری از اهداف صهیون ها - نقد استراتژیک + عکس - اکبر.ع - ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۵
تحلیل فیلم نارنیا 3 - mobarez 1 - ۱۹/آذر/۹۰, ۱۷:۴۸
RE: تحلیل فیلم نارنیا 3 - amiredge - ۲۰/آذر/۹۰, ۱۱:۴۹
RE: تحلیل فیلم نارنیا 3 - vavp - ۲۰/آذر/۹۰, ۲۲:۲۸

[-]