|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۷:۴۶, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۰ ۲۱:۰۸)دیدگاه نوین نوشته است:(۱۹/آذر/۹۰ ۱۹:۵۲)mohamad316910 نوشته است: با سلام با سلام به همه دوستان و عرض تبریک سال نو ![]() (یعنی به نظر شما نمیشود فیلمی ساخت که تمام علایم ماسونی و ... در جبهه حق باشد و باطل علایم غیر ماسونی داشته باشد و باطل نابود شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) این چه معنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونی برعکسم بگی دیگه ؟ پس ما باید نمادهای خودمون رو به گروه مخالف بدیم؟ آره دیگه پس خوب و بد به طور کامل جابه جا شد به به اگرم این طوری که شما میگید باشه اینا که تو فیلم بود اما در واقعیت مگه اون نمادها مال ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس بازم در آخر به جای خودشون بر میگردن و ما میشیم آدم بده داستان که باید از بین بره پس روز از نو روزی از نو به خاطر علایق شخصی دفاع اصلا معقولی هم انجام ندادید مگه میشه یه ماسون متعصب حتی تو یه فیلم نمادهاشو بده جبهه حق و تازه اون گروه هم پیروز بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی جالب بود من هرچی فکر میکنم نمیتونم درکش کنم شاید قراره کل گروه حق از بین برن بعد بین خودشون بازم یه سری برتر باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد بیان یه جامعه خالی از کوچکترین ضعف درست کنن!!!!!!!!!!! اگر نظری غیر از این میشه گفت لطف کنین ذکر کنین. هری پاتر و خوبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی جالب بود دستتون درد نکنه کمی لبخند تلخ به لبمون نشست. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |