|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۴:۰۳, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
[/quote]
دوست عزیز من خودم این داستان رو خوندم. اصلا هم نمیخوام راجع به علائم ماسونی صحبت کنم اما شما خودتون قضاوت کنید .نویسنده کتاب میاد شخصیت دامبلدور رو در طول قصه برای شخصیت های داستان و همینطور خوانندگان تبدیل به یک قدیس میکنه.و در کتاب آخر میاد بزرگترین ضربه رو وارد میکنه : "دامبلدور ه م ج ن س بازه" بنابراین این داستان تبلیغ خدا که مسلما نیست. پس تبلیغ ضد خداست. دامبلدور که تمام تلاشش رو برای مبارزه با سیاهی میکنه خودش سیاهه. اینکه تخیلیه ما خودمون رو گول میزنیم اما دشمن دقیقا آگاه هست که چی رو وارد مغز ما کنه .اگر قصدخاصی نیست چه نیاز هست که دامبلدور اونطوری از آب در بیاد؟ و خودم با توهم توطئه مخالفم. اما بعضی مسائل کاملا آشکاره. اعوذ بالله من الشیطان رجیم [/quote] ببینید منکه گفتم تا حدودی با هری پاتر مخالفم،اما بازهم میگم نباید به همه چیز با دید ذره بینی و بدبینانه نگاه کرد.چون دقت بیش از حد روی یه موضوع پیش پا افتاده مارو از کار اصلی دور میکنه.همه چیز باید در حد تعادل باشد.من همین الان میتونم هزار و یک کتاب ایرانی پرفروش رو اسم ببرم که به طور واضح هدفشون معلومه.طوریکه هری پاتر پیش اونها به چشم نمیاد.اما چیزیکه مهمه اینه که به قول آقای رائفی پور ما از بالا به اونها نگاه کنیم تا دیگه درگیرش نشیم.اینطوری خدارو بهتر درک میکنیم و هدف نهایی برامون روشن تر میشه.منظورم اینه که من الان میدونم فلان کتاب خالی از اشکال نیست و مطالعش کردم.اما طوری بهش نگاه میکنم که یعنی....خودتی.من میدونم هدفت چیه.این یه واقعیته که ما نمیتونیم جلوی همه رو بگیریم که درباره ضد خدا حرف نزنن.اما میتونیم به هم یاد بدیم که به هر چیزی درست نگاه کنیم و هیچ وقت در قعر یه مسئله نریم،طوریکه راه برگشت نداشته باشیم. ممنون از اینکه وقت گذاشتید حرفامو خوندید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |