|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۹:۰۹, ۱۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۱۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
نقل قول:خیر من هیچ نشانه ای از کابالیسم در هری پاتر نمیبینم ... میشه لطفا یک مثال بزنید . کلش .... جای جای کتاب ... خط به خط که از جادو حرف زده ... نقل قول:باور کنید هیچ کدوم از طرفدارای هری پاتر جادو رو باور نکردند یا حتی نمیرن دنبالش بگردن ... اگه هم کسی این کارو میکنه استثنا است و مشکل از خودشه . 1. یک زمانی من خیلی خیلی بیشتر از شما عشق هری پاتر بودم ... جوری که جشن ها سالیانه ای که به صورت نیمه مخفی تو رستوران های مختف شهر برگذار میشد دعوت میشدم .... اکثر کسایی که من میشناختم عاشق هری پاتر بودند و به طبعش شیفته ی جادوگری .. 2. خودتون رو به خواب نزنید ... اگر علاقه به ورد و جادوگری نبود این همه فروش کتاب های ورد های جادوگری داخل هری پاتر واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کتاب شناخت موجودات دنیای جادوی هری پاتر و... چه قدر آدم میشناسم که واسه خودشون حتی چوب دست هم درست کرده بودند.... کتاب های ورد جادوگری هری پاتر توش چی داشت که انقدر فروش داشت؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه امتحانای درسی میان ترم حفظش می کردند؟؟؟؟؟؟ همه ی این ها به کنار ... همین که یک جادوگر رو منجی دنیا و آدم خوب معرفی می کرد و شما و من دوستش داشتیم بسته ... همین که فکر کنیم یک جادوگر میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به نیت شومشون رسیدند .. همین که فکر کنیم یک خون آشام ((با کتاب های دارن شان)) میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به هدفشن رسیده اند ... چون زمانی اگر شما در آینده فهمیدید فراماسون ها جادوگرند و صهیونیسها انسان قربانی می کنند و خونش رو می خورند کسی که اون پیش زمینه ی فکری رو داشته دیگه خیلی منزجر نمیشه و اینجاست که اونها به هدفشون رسیده اند نقل قول:همه میدونند که این کتاب در ژانر فانتزی - تخیلی است و جادویی وجود نداره ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در دینای واقعی که جادو وجود دارد در دنیای کتاب هم ...... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |