|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۳:۴۴, ۱۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۱۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۷)دیدگاه نوین نوشته است: این لینکی که شما دادی که نمیادش ... نمیدونم چرا !!!حرفایی میزنید ها .... اکتسابی ... ذاتی و..... الان چون جادوی هری پاتر ذاتیه دیگه کلا جادوش یه چیز دیگست !!!! بابا 2 * 2 می شود 4 تا .... چرا مغلطه می کنید .... این حرفی که من زدم چه ربطی داشت به این حرفایی که می زنید ؟؟؟؟ شما یک جادوگر را به عنوان فرد خوب در این داستان باور می کنید یا نه؟؟؟ حالا جادوگرش تواناییش اکتسابی باشه یا یادگرفتنی تفاوت داره؟؟ شما ((شمای نوعی)) از یک جادوگر خوشت میاد و بهش عشق می ورزی ... میری کتاب ورد جادوگریش رو میخری ...بر میگردی میگی "پس اینکه منجی در این داستان جادوگر است نه تنها چیز بدی نیست بلکه یک ابتکار جالب است ." !!!! اثرش رو گذاشته ... حالا تواناییش ذاتی باشه .... شما دیگه جادو رو بد نمیدونی ... نقل قول:در واقع این نوع تخیل جادویی جنبه عمومی نداره و چیزی نیست که فرد بخواد از اون دوری یا به اون نزدکی کنه . الان چون جادو در هری پاتر ذاتیه دیگه هیچ نوجوونی هری پاتر رو دوست نخواهد داشت؟؟؟ عکسش رو به دیوار اتاقش نمیزنه؟؟؟ هری پاتری که جادوگره رو .... چه ربطی داره؟؟؟ ذاتی بودن جادو در هری پاتر از الگو شدنش برای نوجوون ها جلوگیری می کنه؟؟؟؟ [b]حرف شما خلافش در دنیای واقعی اثبات شده ... برید بگردید ببینید در دنیا چه قدر لوازم هری پاتر فروش داره ... کتاب ورد جادو گری ... چوب دستی ... لباس و.... [/b] الان چون تو داستان ذاتی بوده بچه ها باهاش ارتباط برقرار نکردند؟؟ در دنیای واقعیشون اثر نگذاشته؟؟ نقل قول:خب فراماسونر بودن یا نبودن فرد یک امر کاملا اختیاری و اکتسابی است و فراماسونر ها نژاد جدید تشکیل نمیدهند . حتما لازم نیست همه چیز هری پاتر دقیقا عین ماسون ها باشه که .... همین که کاری کنه شما دیگه از جادوگر ها بدت نیاد به وظیفش عمل کرده ... حالا اگر شما رو شیفته دنیای جادو کرد چه بهتر لینک هم من دوباره امتحان کردم درست بود |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |