|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۳:۵۲, ۱۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
نقل قول:در مورد سامری هم ، روی چه حساب میگید که با جادو گوساله ساخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوساله ای که ساخته بود واقعا زنده که نشد ... صداهایی در می آورد نقل قول:عزیزم خود قرآن عینا داره میگه در نظر مردم اینطوری بود ... بعد میگی برو فلان کتاب رو بخون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه شما خیال کنی اتفاقی افتاده فقط با تردستی نیست ... قرآن رو هم باید تفسیرش رو علما بکنند ... من هم که کتاب بابام رو نگفتم برو بخون کتاب شهید دستغیبه که خیلی خوب قضیه رو شرح داده (۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۹)جنازه! نوشته است:(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۶)ELENOR نوشته است: شما که ب بسم الله اون رو هم اشتباه گفتی برید در بخش مربوطه ادعاتون رو مطرح کنید و دلایلتون رو بیارید .... دعوت؟؟؟؟؟ اگر به آقای رائفی پور هم نقد دارید و یا سوال تاپیکش هست نقل قول:برای بحث سر جادوگر بودن ماسون ها یا نبودن بنده منتظر دعوت هستم!! این رو هم من بگم ما ادعا نداریم که ماسون ها جادوگرند ....یعنی کاری جز جادو انجام نمیدهند ... صهیونیست ها و یهودیان افراطی از جنیان و جادو خیلی خیلی زیاد استفاده می کنند و ماسون ها هم که درست شده و حمایت شده از سوی یهود هستند نیز در مناسک خود از جادو و ارتباط با جنیان استفاده می کنند البته فراماسونی مراتبی دارد که مراتب بالای آن به شهادت افراد جدا شده از آن از این حقایق مطلع هستند |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |