|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۵:۳۹, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز گریفن همه حرفات درسته به جز اینکه اون زمینه حماسی - ملی نیست و فقط ملی است . حماسه چهار بعد داره :
1) داستانی 2) قهرمانی 3) خرق عادت 4) ملی اینو تو همه کتاب ادبیات ها نوشتن به خدا ![]() هری پاتر اون سه تا اولی رو که داره هیچ تازه آخری رو هم داره ... زمینه ملی یعنی اشاره به آداب و سنن ملی . و ما خیلی از قسمت های داستان مبینیم که رولینگ به سنن و رسوم انگلیسی ها اشراه میکنه ---------------------------------------- النور جان ... درست نیست هر کی مخالفت بود بهش بگی خودتو به خواب زدی !!! ببین خود امام علی میگه فاصله بین حق و باطل چهار انگشته ... پرسدند چطوری امام علي (علیه السلام) چهار انگشت خود را بين گوش و چشمش گذاشت و فرمود: «باطل يعني اينکه بگويي شنيدم و حق يعني اينکه بگويي ديدم». ببین عزیزم انتظار ندشته باش که من بیام و هر حرفی رو که بقیه میزنند و به صرف شنیدن باور کنم . ببین ماسون ها برای جهت دهی به ذهن ما خیلی دروغ ها میتونند سر و هم کنند ... این دلیل نمیشه هر حرفی در مورد ماسون ها گفتند باور کنیم . در مورد معجزات هم اشتباه نکن ... این وحی است ... وحی چیزی بالاتر از چشم و عقل من است قشنگی وحی میدونی به چی است ؟؟؟ قشنگی وحی به اینه که در یک زمانی موسی یک حرفی رو زده ، قرنها بعد در یک مکان دیگه عیسی بدون اینکه بدونه موسی کیه بازم همون حرفا رو گفته و قرن ها بعد در یک مکان دیگه محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باز هم همون ها رو گفته . این قضیه نه یک بار نه دوبار بلکه 124 هزار بار تکرار شده ... پس لطفا وحی رو با این حرفا مخلوط نکن . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |