|
کسی هست همکاری کنیم
|
|
۱۶:۰۵, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
در طراحی نرم افزار به ما یاد داده اند که باید 7 مرحله را طی کنیم تا نهایت به تولید محصول برسیم. در انتها هم بحث های کنترل کیفی و بازخورد گیری از مشتری باعث ارائه کار با کیفیت می شود. اما این مراحل با تبیین درست آنچه می خواهیم آغاز می شود. گام های بعدی شامل طراحی و برنامه ریزی است. گام آخر پیاده سازی و اجرا...
من رشته ام معماری و عمران نیست ولی فکر می کنم در آنجا هم قاعدتا برای ساخت یک بنا، ابتدا یک نقشه تهیه می شود، بعد نیازها تامین می شود و بعد ساخت را شروع می کنند. نه اینکه آجر را همین طور بالا پرت کنند... ![]() دوستان شما هم اگر می خواهید مجموعه ای بسازید، باید اول موضوعش را به خوبی تبیین کنید. در مورد آن به خوبی مطالعه کنید و خبره باشید. مستند، مستدل و منطقی بتوانید صحبت کنید. در گام بعدی طیف مخاطب را هدفگذاری کنید. بعد از تکنیک های مناسب برای بیان آن میزان از اطلاعات که لازم است مخاطب بداند، استفاده کنید و در نهایت شروع به ساخت مجموعه کنید. دوستان انرژی داشتن خوب است. اما اولا باید دانست که قرار گرفتن در جمع باعث ایجاد جریان سینرژیتیک در افراد می شود. و افرادی که به تنهایی و به خودی خود حالتی منفعل دارند، صف شکن و یکه تاز ظاهر می شوند. در ثانی رفتار هیجانی به همان سرعت که ایجاد می شود، به همان سرعت هم فروکش می کند و در مرحله نهایی و در وادی عمل جز عده قلیلی باقی نمی مانند. در کل دوستان برای اینکه کاری ارزشمند و اثرگذار ارائه کنید، باید با برنامه، علمی و هماهنگ با یکدیگر عمل کنید.... حال یک سوال هم دارم. (برای شروع شاید کمکتان کند): موضوع انتخاب شده چیست؟ ابعاد آن را کامل شرح دهید و علت انتخاب آن را توضیح دهید. در ضمن بگوئید در این باره چقدر مطالعه کردید و مطلب جمع کردید؟! این گام را بردارید تا ان شاء الله بتوانیم گام های بعدی را طی کنیم. بسم الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |