|
گفتگوی منتظران
|
|
۲۳:۲۹, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #695
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد اسلام علیک یا بقیة الله اصلاً قصدم این نبود که اینچا چیزی بنویسم اشتباهی یه چیز دیگه اینجا ارسلام کردم بعد گفتم خوب حالا چه کنم یه مطلب بی ربطی اینجا نوشتیم پاک کنیم بعد خوب به جاش چی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد یاد یه خاطره افتادم با یکی از دوستام رفته بودیم جمکران یه نفر یه کاغذ برای نوشتن عریضه داد دست دوستم یه دونه هم داد به من بعد دوستم گفت علی چیکارش کنم من لازم ندارم اینو بی اختیار بهش گفتم بنده ی خدا وقتی کاغذ عریضه رو خودشون دادن دستت یعنی میخوان حاجتتم بدن دیگه بیچاره برو حاجتت رو بنویس و حاجتش را نوشت و حاجت روا شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب به من بیچاره هم که توفیق نوشتن در چاه مجازی عریضه نویسی تالار را داده اند لابد میخواهند حاجت ما را بدهند آقای من مولای من میدانی اوضاع مرا و برخی دوستان مانند سید میثم و محسن نجفی خواه و آقا کاظم قاسمی رو گره ها زیاد شده و میدانیم که از ماست که بر ماست گره حقیر و این رفقایم را بگشا به حق مادرتون خانوم فاطمه ی زهرا یا اباصالح المهدی ادرکنی امام ما شما هستید پناه ما و امید ما هم شما هستید خدایا به حق محمد و آل محمد عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|