کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استودیو نشانه تقدیم میکند: دانلود بازی "عبور از تاریکی"
۲۱:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
با عرض سلام

دوستان نقاط قوت را گفتند ، فکر کردم بهتر است کمی هم از نقاط ضعف بازی را ذکر کنم! [تصویر: blush.gif]

بازی در نوع حرکت ضعف بسیار شدیدی داشت تا جایی که گاهی فرد را عاصی می کند!
المان های به کار گرفته شده در بازی گاها تکراری بوده و به نوعی کپی پیست شده بودند![تصویر: blush.gif]
ضعف در داستان بازی!
به کارگیری نماد های فراماسونری و اسرائیل به وفور ، فکر می کنم اگر کم بود و زیرکانه در بازی گنجانده میشد بهتر میبود!
و همچنین کلام آخر!

دوستان اول که بازی را اجرا کردم فکر کردم بازی است متوسط به بالا که حداقل ارزش به پایان رساندن را دارد! ولی شرکت های بزرگ گیم سازی در جهان اعم از سگا بازی سازی را از بازی های ساده ی دوبعدی امثال سونیک شروع کردند ، حال ما نیز سعی کنیم بازی های ساده ای همچون سونیک ، گیاهان برعلیه زامبی ها! و لیمبو که خیلی ساده ، کاربرپسند و جذاب هستند درست کنیم ، به نظر من کپی پیست هم در اوایل ساخت هم زیاد بدک نیست ، بعد ها بهترش را خواهیم ساخت.

و در نهایت ممنونم از استدیو نشانه که زحمت ساخت این بازی را بر دوش کشیدند ، ما که فقط حرف می زنیم ، شما فاصله ی بین حرف و عمل رو صفر کردید!

تولید ملی را حقیقت بخشیم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: xmontazer ، Havbb 110 ، vavp
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: استودیو نشانه تقدیم میکند: دانلود بازی "عبور از تاریکی" - Mitsonary - ۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۵

[-]