|
استودیو نشانه تقدیم میکند: دانلود بازی "عبور از تاریکی"
|
|
۲۱:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
دوستان نقاط قوت را گفتند ، فکر کردم بهتر است کمی هم از نقاط ضعف بازی را ذکر کنم! ![]() بازی در نوع حرکت ضعف بسیار شدیدی داشت تا جایی که گاهی فرد را عاصی می کند! المان های به کار گرفته شده در بازی گاها تکراری بوده و به نوعی کپی پیست شده بودند! ![]() ضعف در داستان بازی! به کارگیری نماد های فراماسونری و اسرائیل به وفور ، فکر می کنم اگر کم بود و زیرکانه در بازی گنجانده میشد بهتر میبود! و همچنین کلام آخر! دوستان اول که بازی را اجرا کردم فکر کردم بازی است متوسط به بالا که حداقل ارزش به پایان رساندن را دارد! ولی شرکت های بزرگ گیم سازی در جهان اعم از سگا بازی سازی را از بازی های ساده ی دوبعدی امثال سونیک شروع کردند ، حال ما نیز سعی کنیم بازی های ساده ای همچون سونیک ، گیاهان برعلیه زامبی ها! و لیمبو که خیلی ساده ، کاربرپسند و جذاب هستند درست کنیم ، به نظر من کپی پیست هم در اوایل ساخت هم زیاد بدک نیست ، بعد ها بهترش را خواهیم ساخت. و در نهایت ممنونم از استدیو نشانه که زحمت ساخت این بازی را بر دوش کشیدند ، ما که فقط حرف می زنیم ، شما فاصله ی بین حرف و عمل رو صفر کردید! تولید ملی را حقیقت بخشیم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود بازی امام حسین (علیه السلام) و پل صراط | Aryha | 2 | 2,035 |
۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: "شهید" |
|
| دانلود تریلر بازی " جاده جنگ" + توضیحاتی در مورد پروژه | vavp | 1 | 2,085 |
۳۰/آذر/۹۳ ۱۷:۲۴ آخرین ارسال: mina28 |
|
| اربابان تاریکی جبرئیل را فرا میخوانند. | PWLG | 10 | 5,749 |
۳۰/آبان/۹۲ ۲۲:۴۱ آخرین ارسال: mahmoudbalali |
|
| بازی عبور از تاریکی : رویای آبی 1 | vavp | 1 | 1,819 |
۱۵/شهریور/۹۲ ۲۲:۲۴ آخرین ارسال: vavp |
|
| 5 نشانه اعتیاد به بازیهای رایانهای/آیا شما معتاد هستید؟! | sarallah | 0 | 1,730 |
۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: sarallah |
|
| دانلود بازی Shoot the target / اولین بازی ساخت ارتشی دات کام | سپهسالار | 4 | 3,701 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| دانلود بازی فتنه گرو بگیرد! | 313 | 2 | 2,419 |
۲۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: freemind |
|

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)