|
آیا شما جزو بی عقلها و ابلهان هستید؟ ای کاش میبودیم...
|
|
۱۱:۳۰, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
با نيكان در پنهان آميزش كنيد و با بدكاران در آشكار، و بر آنها حمله نكنيد كه بر شما ستم كنند، زيرا بدون شک زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است. بیشتر احادیث خوندنش و فکر کردن بهش راحته و پای عمل که میرسه اونحا سخت میشه و کمیتمون میلنگه اما این حدیث حتی خوندنشم راحت نیست چه برسه به فکر کردن در موردش و...................عمل بهش. وقتی فکر کردم دیدم خیلی جاها برام پیش اومده که تو یه جمعی که خیلی مذهبی نبودن قرار گرفتم و راجع به مساله ای نظرم رو بیان نکردم چون میدونستم این جواب رو خواهم شنید: از تو که تحصیل کرده و روشن فکری بعیده این جمود فکری!!!!!!!!!!!!!!!!!! نظرمو نگفتم چون باید شخصیتم به عنوان آدمی که خیلی ها رو روشنفکری و عاقلیش حساب میکردن حفظ میشد که مبادا بهم بگن ابله. این حدیث خیلی ناب بود. باید هم اینطور باشه.یک فرد اگه واقعا مومن باشه(نه مثل من اسمی و ظاهری) باید در نظر مغز های سکولاریزه شده ی آدمای امروزی ابله بیاد وگرنه مثل من یکی از هموناست اما خودش هنوز باورش نشده. مدت هاست مقاله م راجع به زن امروزی و زن مورد نظر اسلام آماده است اما.............................. اما از ترس اینکه کسی محکوم به حماقتم نکنه نه تنها راجع بهش تو هیچ جمعی حرفی نزدم بلکه حتی تو تالار هم نذاشتمش و همه ش با خودم درگیرم که بالاخره چی کارش کنم مقاله ای رو که اگر قرار باشه بذارمش یا راجع بهش صحبت کنم خودم هم باید یه مقداری شبیهش بشم.شبیه زنی که از عرش تا فرش با من به اصطلاح مسلمان مومن فاصله داره .زنی که بوی فاطمه سلام الله علیها میده. ممنونم.پستتون تلنگر خوبی بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |