|
مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱:۱۸, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جوان: به تازگی فردی در شهرستان کرج خود را قرآن ناطق معرفی نموده و ادعا می نماید که علم فهم قرآن فقط در اختیار حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و بستگان وی بوده و بعد از آنها فقط در اختیار نامبرده می باشد.
وی فعالیت تبلیغی خود را در خصوص ایجاد فرقه جدید آغاز نموده و دست نوشته های تبلیغی وی تحت عنوان "حوزه علمیه رابطه مستقیم با خدا" در برخی از نقاط این شهرستان توزیع گردیده است. وی در بخشی از ادعاهای خود عنوان داشته است: "ای مردم من از خودخواهی به خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام زمانش رسیده ام که شما مردم خود را فراموش نموده و از زاویه بدخواهی در پی امور دیگران بر اساس قرآن هستید، پس خودخواه باشید و خودبین و خودشناس تا که به خداشناسی توسط من راه یابید. ای مردمان در برابر 21 سال اشک به درگاه خدا از در خودخواهی رفتم تا به خداشناسی رسیدم ، یعنی 3-7 سال تمام ، بیائید 40 شبه این راه را طی کنید- منم قرآن ناطق و تنها دانای قرآن." وی به همه اعلام می نماید که در صورت قبول راه وی، به مدت 40 شب راه طولانی را پیموده و می توانید به عالم غیب و اسرار الهی شناخت پیدا نمایید. وی ادعا داشت که قرآن درشب قدر به صورت یک جا بر وی قابل فهم ودرک شده است! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - عطر نرگس - ۱۶/بهمن/۸۹, ۱۲:۱۷
RE: مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - MARTINI80 - ۱۸/اسفند/۸۹ ۱:۱۸
ويژگيهاي شخصي و شخصيتي مدعيان دروغین مهدویت - مهدی110 - ۱۲/اردیبهشت/۹۱, ۱۴:۵۷
RE: مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - M912 - ۱۳/اردیبهشت/۹۱, ۱۴:۵۹
RE: مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - مهدی110 - ۱۳/اردیبهشت/۹۱, ۱۷:۱۲
RE: مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - M912 - ۱۴/اردیبهشت/۹۱, ۷:۵۶
RE: مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - مهدی110 - ۱۴/اردیبهشت/۹۱, ۱۰:۰۸
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تبلیغات بر ضد امام مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف | قبیله منتظر | 1 | 1,597 |
۲۷/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,087 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| پاسخ آيت الله جوادي آملي به چهار پرسش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,714 |
۱/تیر/۹۴ ۱۱:۰۷ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیدم!! | وحید110 | 19 | 15,693 |
۱۶/دی/۹۲ ۱۱:۴۱ آخرین ارسال: AlienMuslim |
|
| وجودامام زمان(عجل الله) | علمدار133 | 3 | 2,556 |
۹/تیر/۹۱ ۲:۵۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| امكان ملاقات با امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه ـ | میثاق | 0 | 1,829 |
۲۰/آبان/۹۰ ۱۰:۵۹ آخرین ارسال: میثاق |
|