کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد فیلم دموکراسی تو روز روشن
۱۴:۴۲, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:ميدوني چي باعث ميشه من و شما ظاهرا تو جبهه مقابل هم قرار بگيريم؟
اينه كه من انساني نگاه ميكنم و شما اسلامي...

چرا فکر می کنید نگاه انسانی در مقابل نگاه اسلامی قرار دارد؟ اسلام را چه کسی ایجاد کرده است؟ آیا اسلام یک آئین زندگی است که در برهه ای خاص و توسط یک اندیشمند یا مصلح اجتماعی ایجاد شده است و یا اینکه نه! اسلام راه حفظ اعتدال و زنده نگاه داشتن کرامت انسانی و ارزش های حقیقی برای بشر، در طول تمام ادوار تاریخ (قرآن همه پیامبران پیشین را هم مسلمان می داند!) است که از سوی آفریدگار انسان، به انسان هدیه شده است؟ دینی که پیامبرش را رحمه للعالمین می داند آیا می شود ارزش های انسانی را تمام و کمال مورد توجه قرار نداده باشد؟

نقل قول:من منظورم از جنگ برنده ي نداره از نظر عاطفيشه... از نظر ايني كه پسري كه پدرش... زني كه شوهرش... برادري كه برادرش و. ... وقتي چه شهيد چه كشته بشه داغيه كه تا ابد ميمونه.... اتفاق بعدش كمرشكن تره نه براي شما براي بازمانده ها (: از اين لحاظ ميگم جنگ پيروزي نداره. نه بحث دينيش.

بله هیچ کس جنگ را دوست ندارد. اما وقتی دشمن وارد خانه و کاشانه انسان می شود، و متجاوزانه جان و مال و ناموس مان را به ورطه نابودی می کشد آیا باید دست روی دست گذاشت و نگاه کرد؟ همینطور اگر دشمن زیاده خواه، با کمال وقاحت و پررویی دست به استثمار ملت ها و غارت ثروت های ملی و توهین به آداب و رسوم و فرهنگ یک ملت می پردازد، باید دست روی دست گذاشت و نظاره گر بود؟ درست است که خونریزی و جنگ مطلوب نیستند، اما به حکم دین و قداست و ارزش های الهی و همینطور به حکم آزادی و انسانیت و کرامت انسانی، مسئولیم تا زندگی این دنیا را به هر بهایی و با هر خواری و خفتی، قبول نکنیم و برای آرمان های پاک هزینه کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمداحسان ، rastin ، najmeh ، MAHDI59 ، hadi_shj ، ارتش1نفره ، InsomniAc ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بر سینمای ایران چه می گذرد؟!!!! - مسافر - ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۴:۴۲

[-]