|
نبرد ایدءولوژیک اخرالزمانی یا حمله تمام عیار به شیعه
|
|
۲۱:۴۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۲ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
نقل قول:(( فلسفه نمی تواند تغییری بی واسطه در وضعیت کنونی عالم ایجاد کند. این حکم نه تنها در مورد فلسفه بلکه در مورد همه اغراض و مساعی صرفن انسانی صادق است . "تنها هنوز خدایی می تواند ما را نجات دهد." به اندیشه ی من تنها امکان رهایی ما در این است که در طریق تفکر و شاعری برای ظهور خدا یا غیاب او در دوران زوال امادگی ایجاد کنیم. به بیانی صریح تر ما سقط نمی شویم بلکه به هنگام مردن در برابر خدای غایب می میریم. )) سلام، من جدا متوجه این جملات نمی شم. البته بجز جمله اولش :فلسفه نمی تواند تغییری بی واسطه در وضعیت کنونی عالم ایجاد کند. در مورد همه اغراض و مساعی صرفن انسانی صادق است (اغراض و مساعی چیه!!) "تنها هنوز خدایی می تواند ما را نجات دهد." (ممکنه منظور این باشه که هنوز فقط با خدا بودن است که می تواند ما را نجات دهد. اما مطمئن نیستم) به اندیشه ی من تنها امکان رهایی ما در این است که در طریق تفکر و شاعری برای ظهور خدا یا غیاب او در دوران زوال امادگی ایجاد کنیم. به بیانی صریح تر ما سقط نمی شویم بلکه به هنگام مردن در برابر خدای غایب می میریم. (من این پاراگراف رو اینطوری می بینم : به اندیشه من ، @$%^#$^$^*%*^#$^@#^$%^. )نمی دونم کار درستیه پرسیدن این سوالها توی این تاپیک یا خیر! بهرحال اگر توضیح بدید ممنون می شم و اگر هم اسپمه که حذف کنید. یا امام هادی(علیه السلام) |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نبرد تمام عیار بر علیه شیعه چرا؟ قسمت ۲ چه داریم؟!(بحث جمعی | وحید110 | 12 | 8,050 |
۱۴/آذر/۹۵ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نبرد هولناک قبل از ظهور -نبرد قرقیسیا | بیداری مهدوی | 5 | 3,112 |
۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: بیداری مهدوی |
|

)