|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۰:۴۷, ۲۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نمي دونم چرا به هري پاتر گير داديد در ضمن اقاي Reza-Jackman مگه شما در كتاب يا فيلم ارباب حلقه ها قسمتي رو ديديد كه تو اون اراگورن يا هر كس ديگه اي رو يهودي خونده با شه كه بعدشم حكومت يهودي رو راه بندازه
![]() ![]() دوم در مورد هري پاتر درست فيلم براساس جادو و جادو گري ولي به نظر من شما با جادو گري مشكل داريد تا با فيلم و كتاب بچه كجا مي فهمه كه شيطان پرستي چيه اون زماني كه عري پاتر رو مي خونه خودش رو تو دنياي ديگه اي مي بينه در ضمن مگه جادو و جادو گري طبق فرمايشات خودتون نزد يهودي ها نيست پس فيلم هم مربوط مي شه به يهودي ها در نتيجه فيلم فراماسونريه ديگه احتياجي به درست كردن تاپيك نبود اما نه اگه مي خوايد واقعا از نظر علمي بحث كنيد اون قضيه ديگس. جادو پيش ما مسلمان ها هم هستش ما نمي تونيم اون رو انكارش كنيم مي خواين چندتا كتاب در همين رابطه به شما معرفي كنم شما بريد منشا جادو رو تو اسلام بگرديد ببينيد چي بوده و از كجا وار اسلام شده منتظر جواب هام باشيد راستي اگه بخواهيد يك طرفه به اين موضوعات نگاه كنيد مي تونيم بگيم كل كتاب هاي جهان از نظر شما فراماسونري ميشه و فقط كتاب هايي مثل شاهنامه برامون مي مونه كه اون هم شاد رشته هايي از فراماسونري توش هستش ببخشيد اين همه سريح صبحت كردم ولي شايد از اين سريح تر بشه شما بايد هر كاري كنيد باز فراماسونري رو مي تونيد تو كارهاي مختلف ببينيد قبل از شروع بحثم در اين رابطه امضاي من رو بخونيد و خوب در موردش فكر كنيد منتظر جواب من باشيد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |