کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدونا
۲:۳۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۴۳ توسط sina16.)
شماره ارسال: #96
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۲)فرشته مهربون نوشته است:  
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۶)MadonnaMDN نوشته است:  بستگی به این داره تاثیر رو از چه جوانب و زوایایی بررسی کنید، یه تاثیر تاثیر مخرب هست که منظور من در ارسال های قبلی بود و یه تاثیر تاثیر مثبتی که در حال حاضر از ایشون به بنده میرسه که چه به صورت صوتی از طریق آهنگ ها و چه به صورت نوشتاری از طریق توییتر ایشون ،
از حرفایی که حرف دلم رو بزنه، حرف هایی که شاید به زبان بگم قبولشون ندارم ولی در ته دلم با قبول کردن یا نکردنشون در کشمکش هستم و این حرف ها به نوعی نجات از دو راهی کمک میکنه
یکی از این شباهت ها که در بالا هم اشاره کردم توجه تمام به ظرافت هست ، ظرافت شعر ، ظرافت انتقال پیام ، ظرافت نمادگرایی و یا هرچیز دیگه ای ، بنده نه خواننده هستم و نه اهل نواختن موسیقی ولی در زمینه ی خودم به همین ظرافت ها توجه میکنم و از همین چیز های جزئی بهره میبرم،
خواهش میکنم،من خودم رو در حال حاضر فردی میبینم که بین دو راهی های زیادی در ذهنش و اون چیزی که پذیرفته میبینم و این تالار کمک میکنه تا شک هام برطرف بشن

خوب تاثیر مخرب که مخرب هست!
تاثیر مثبتش رو من درک نمی کنم چی هست!
چی به شما منتقل می کنه این نواها؟ انتقال چه پیامی ؟! پیامی که می گید ازش تاثیر نمی گیرید ولی از دلایل علاقه شما به ایشون هستHuhچیه!؟
واقعا شما از چی لذت می برید!؟
دو راهی ذهنی شما چیه؟ توضیح بدین ، شاید بتونم کمک کنم HeartAngel
تاثیر مثبتش رو من توی کار هام به کار میگیرم معمولا هنگام کار با کامپیوتر و برنامه نویسی گوش دادن به آهنگ های ایشون خیلی تاثیر مثبت در کارم میزاره، در زمان امتحاناتم .
تمایل به بد بودن
دو راهی ذهنی من بین دین و حقیقت آن یعنی همون چیزی که از بچگی به ما گفته شده و همچنین مطالبی که با تفکرات خودم به دست اومده و یا کتاب هایی که با حقیقت دین مشکل داشتن، من در این دو راهی ترجیح دادم وسط بایستم و راهی رو انتخاب نکنم و این همون دو راهی هست ، چون هیچوقت نتونستم بگم که این راه برام آشکار شدس و اون راه غلط هست پس همین راهو میرم و اون یکی رو ول میکنم مثل این میمونه که یکی بین خوبی و بدی باشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
مدونا با give me all your luvin - nilufar7676 - ۲۱/بهمن/۹۰, ۱۲:۵۶
RE: مدونا با give me all your luvin - Dragonborn - ۲۱/بهمن/۹۰, ۱۳:۳۰
مدونا - انتصـار - ۲۴/بهمن/۹۰, ۱۶:۴۹
RE: مدونا با give me all your luvin - sarallah - ۳/اسفند/۹۰, ۲۱:۵۲