|
مدونا
|
|
۲۰:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۸ توسط Detector.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۷)MadonnaMDN نوشته است: بله شنیدم این قسمت رو، اون انسان ها حق انتخاب داشتن که وقتی موسیقی میخواست نواخته بشه از مجلس برن.اونا از کجا میدونستن که اون موسیقی که قراره دانشمند ما بزنه قراره اون ها رو وادار به خنده و گریه و درنهایت خواب کنه؟ شما از کجا میدونی قراره آهنگ های مدونا چه تاثیری روت بذاره که آهنگ هاش رو گوش میدی؟ منظورم این بنود که حق انتخاب رو از مردم بگیری، منظورم اون عکس العمل طبیعی بود! فرض کن یکی به اون علم برسه که چه نت و چه بیتی در کنار چه حرف و لیریکی بتونه کامل ذهن شما رو از خدا منحرف کنه حالا اگه فرض رو این بگیریم که انحراف ذهن از خدا مثل همون خندیدن یا خوابیدن باشه، چطور میشه باهاش مقابله و اون رو کنترل کرد؟؟؟ نقل قول:خواننده های زیادی رو گوش کردم قبلا ولی تاثیر آهنگ های مدونا تاثیر دیگه ایهپس بالاخره آهنگ های مدونا رو به خاطر تاثیرش گوش میدی نه به خاطر خودش. درسته؟ تاثیراتی که از شخصیت فاسد و بدخواه خود مدونا سرچشمه میگیره که من و شما فقط از قسمت خیلی کوچیکی از اون تاثیرات باخبریم نقل قول:یه قانون ساده همیشه خلاف چیزی که همه به سراغش میرن عمل میکنیمچرا؟ این قانون کجاها نتیجه میده؟ این گرایش انسان ها به خیر و خوبی چیزیه که به صورت فطری تو وجود انسان ـه و خداوند ما رو اینچنین آفریده! شما اگه به این دلیل گرایش به بدی داری، در حقیقت داری با انسانیست و روح خودت میجنگی درسته؟چند تا از سوال های پست قبل رو جواب ندادی ولی خب میشه جواب این دوتا سوال رو بدی: نقل قول:نقل قول:MadonnaMDN نوشته است: نماد گرایی منظورم دقت نمادگرایی هست ، هرچند که من همه نماد های ایشون رو شیطانی نمیدونم اما دقتی که توی جایگذاری نماد ها به شکلی کاملا ظریف و تاثیر گذار داره برام جالب هستخب به نظرت کسی که طبق گفته دوستان و جناب بیداری اندیشه این همه مشکل داره و 100% از طریق جوامع مخفی پشتیبانی میشه، همه این نمادگرایی ها رو خودش انجام میده؟ همه لیریک ها کار خودشه؟ اگر هم پیام ها رو به نحو عالی در قالب شعر برسونه این دلیل بر این میشه که شما اون پیام ها رو گوش کنی؟ نقل قول:درباره برگردان موسیقی تحقیق کردی؟ سوال بعدی اینه که با این همه تفاسیر دوستان قبول داری که در کل مدونا قطعا مهره ایلومیناتی ـه؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

درسته؟