|
مدونا
|
|
۲۰:۲۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
نقل قول:اونا از کجا میدونستن که اون موسیقی که قراره دانشمند ما بزنه قراره اون ها رو وادار به خنده و گریه و درنهایت خواب کنه؟بحث بنده سر این نیست که اونها این تاثیر رو میدونستن یا نه ، بحث سر اینه که اونها میتونستن انتخاب کنن که به اون موسیقی گوش بدن یا ندن، این واقعیت رو نمیشه انکار کرد که در هر حال گوش کردن اونها به اون موسیقی ناشی از انتخاب خودشون بوده یعنی خودشون هم خواستن که اون رو گوش بدن،حالا این که در اون زمان مضرات موسیقی شناخته نشده بوده و ... بحث دیگه ای هست. نقل قول:پس بالاخره آهنگ های مدونا رو به خاطر تاثیرش گوش میدی نه به خاطر خودش. درسته؟خودش و شخصیتش هم هست،اما در درجه دوم هست، درجه اول تاثیراته نقل قول:شما اگه به این دلیل گرایش به بدی داری، در حقیقت داری با انسانیست و روح خودت میجنگیشاید،هرچند به نظرم این جنگ نیست. نقل قول:خب به نظرت کسی که طبق گفته دوستان و جناب بیداری اندیشه این همه مشکل داره و 100% از طریق جوامع مخفی پشتیبانی میشه، همه این نمادگرایی ها رو خودش انجام میده؟ همه لیریک ها کار خودشه؟ اگر هم پیام ها رو به نحو عالی در قالب شعر برسونه این دلیل بر این میشه که شما اون پیام ها رو گوش کنی؟مدونا یکی از معدود خواننده هایی هست که رقص ها و موسیقی ها و همه چیش رو خودش تدارک میبینه و طراحی میکنه. یکی از خصوصیات مدونا همین هست. نقل قول:درباره برگردان موسیقی تحقیق کردی؟تا دلتون بخواد،از سخنرانی های آقای رائفی پور تا تاپیکی توی همینجا که موسیقی و برگردانشو برای دانلود گذاشته ، یکی از آهنگای مدونا (frozen) هم بین آهنگا بوده البته، نقل قول:سوال بعدی اینه که با این همه تفاسیر دوستان قبول داری که در کل مدونا قطعا مهره ایلومیناتی ـه؟من که از ابتدا گفتم که من طرفداری نیستم که بیام همینطوری الکی و.... بیام طرفداری یه فردی رو بکنم،بله به خیلی از کار های این خواننده آگاه هستم، اما همونطور که وحید 110 عزیز هم اشاره کرد ، بعضی موارد آدم یه چیزی رو میدونه ، از عواقبش هم باخبره اما نمیتونه اون رو کنار بزاره |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |