کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برای کمک به شیعیان بحرین امضا کنید
۲۲:۱۲, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۱)العبد نوشته است:  
(۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۳)spartacus نوشته است:  عزیز من بشار اسد که روزانه بیشتر از کل شهدای بحرین مردمو قتل عام میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا به اون نمی پردازید؟؟؟؟؟؟؟
نکنه خون مردم بحرین رنگین تر از خون مردم بیگناه سوریه است؟
مگه نمی گید مسلمانان با هم برادر اند؟ پس چرا سوریه و ول کردید چسبیدید به بحرین؟؟؟؟؟
نمیگم بحرین رو رها کنید . نه اتفاقا باید به مردم کمک کرد اما خودتون انصاف بدید . وضع بحرین اضطراری تره یا سوریه؟

سلام.
دوست گرامی شما اگر اخبار رو مطالعه کنید میبینید که کشورهای غربی که به خیال خودشون قدرت دارن , اعلام میکنن که از مخالفین دولت سوریه همه جوره حمایت میکنن.بهشون اصلحه میدن,امکانات میدن تا بتونن مقاومت کنن.یک کار سازمان یافته.
از شما این سوال رو دارم که هیچ فکر میکنی پیش خودت که چرا از مردم بحرین حمایت نمیکنن؟دوتا دسته هستن که مخالف دولت بالاسرشون هستن.
من از شما این سوال رو دارم که خون مردم سوریه رنگین تره که امریکا و بقیه کشورهای غربی گیر دادن به سوربه و براشون مهم نیست که تو بحرین چی کار میکنن؟برای مقاومت با مردم بحرین نیرو میفرستن؟
کاملا مشخصه که دارن چی کار میکنن

لعنت خدا بر هر چی ظالم و ستمکاره

(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۹)العبد نوشته است:  
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۴)spartacus نوشته است:  درود
عزیز من چرا منظورمو نمیگیرید؟ یا شایدم نمیخواید بگیرید!!!
انگار شما پست منو کامل نخوندید!!! من کجای پستم از غرب حمایت کردم؟ شما فکر میکنید تفکر کلا دو نوعه : یا به طرفداری از حکومت ایران یا طرفداری از غرب
عزیز من ، منم میدنم که غرب نسبت به سرکوب مردم بحرین بی تفاوته . ایرانم نسبت به نسل کشی تو سوریه بی تفاوته.
جفتشونم دارن اشتباه میکنن. کاری که الان حکومت ایران باید انجام بده اینه که هم از مردم بحرین و هم از مردم سوریه به طور کامل طرفداری کنه. غرب هم همینطور.
خیلی ممنون
سلام علیکم

من منظور شما رو متوجه شدم دوست من.شما نگاه کن تو سوریه چه اتفاقاتی افتاده.کلی بازرس فرستادنن ببینن چه خبره.
اما چرا تو بحرین هیچ اتفاقی نمیفته؟
فکر میکنم شما هم منظور من رو متوجه نشدی.Confused
من میگم خدمتتون که چرا مردم بحرین انقدر مظلومانه باید از بین برن.و مدعیان حقوق بشر هیچ کاری ندارن بکنن.

ببین برادر من تو همین کمپین امضای این تاپیک برای کمک به مردم بحرین شرکت کردم(هر چند نمیدونم چرا نمیشه امضا رو ثبت کرد!)
من با این کار مشکلی ندارم و صدالبته خیلی هم موافقم. آفرین به انسان دوستیتون.
حرف من اینه که چرا مثل همین تاپیک رو برای طرفداری از مردم مظلوم سوریه ایجاد نمیکنید؟
اصلا هرجای دنیا که مثل سوریه یا بحرین کشتار راه افتاد ما باید از مردم اون کشور حمایت کنیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: العبد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: برای کمک به شیعیان بحرین امضا کنید - spartacus - ۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۲
تغیر سرور - طالب نور - ۸/فروردین/۹۱, ۱۳:۱۸

پرش در بین بخشها:

بالا