کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
۳:۲۶, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #103
آواتار
من خودم بازیو تیکن رو خیلی دوست دارم و کارکتر مورد علاقم جین هست..و معمولا کارکتر انتخابی من جین هست..
{خیلی از بچه ها دوستام بهم میگفتن استایل شبیه به هم دارین}
چیزی که مشخصه اینه که سازندگان این بازی خوش سلیقه بودن و هر کارکتر جذابیت خاص خودشو داره
و از جذابیت کارکتر ها برای تاثییر گذاشتن بر ضمیر ناخودااگاه استفاده میکنن
خانوم اناستازیا دقیقا تحت تاثیر جذابیت و نوع داستانش قرار گرفت که اینطور معلومه این تاثیر گذاری انقد عمیق بود که یک شخصیت خیالی بخشی از زندگیش شده
ولی کی گفت خیال چیز بدیه؟خیال نیمی از مغز مارو تشکیل میده و بسیار در زندگی کاراییی بالاتری نسبت به منطق داره
بنظر من ما خودمون باید زرنگ باشیم مثلا وقتی فهمیدیم هویت تیکن یک امر ماسونیه تیکنو نزاریم کنار و بگیم اه اه این چی بود ما نمیدونستیم
بلکه باید باهوش باشین از چیزای مثبتش استفاده کنی و چیزای منفیشو بندازی دور
من بازی تیکنو هنوزم بازی میکنم کلی هم حال میکنم ولی هیچوقت تحت تاثیر قرار نمیگیرم اصلا با یک دید دیگه نگاشون میکنم
خانوم استازیا بنظرم جنبه اینجور بازیهارو ندارن و من شکی ندارم که جین رو مثل یک پسر میبینه پسر رویاهاش چیزی که همه دخترا تو این سن عاشق یه پسر از جنس بازیگر خواننده و ..... میشن..بنظر من بهتره این بچه بازیو بزارین کنار ..
بعدشم مگه ماسون بودن الکیه که شما مگین مگه من فراماسونیم اونا اصلا زیر ۲۱سالو راه نمیدن با این طرز فکر پایین
فراماسونها نخبگانن شیطان پرستیو با ماسیون بودن اشتباه نگیرید کلاس کارشونو پایین نیارین
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - afshin diba - ۴/خرداد/۹۱ ۳:۲۶

[-]