|
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
|
|
۳:۲۶, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
من خودم بازیو تیکن رو خیلی دوست دارم و کارکتر مورد علاقم جین هست..و معمولا کارکتر انتخابی من جین هست..
{خیلی از بچه ها دوستام بهم میگفتن استایل شبیه به هم دارین} چیزی که مشخصه اینه که سازندگان این بازی خوش سلیقه بودن و هر کارکتر جذابیت خاص خودشو داره و از جذابیت کارکتر ها برای تاثییر گذاشتن بر ضمیر ناخودااگاه استفاده میکنن خانوم اناستازیا دقیقا تحت تاثیر جذابیت و نوع داستانش قرار گرفت که اینطور معلومه این تاثیر گذاری انقد عمیق بود که یک شخصیت خیالی بخشی از زندگیش شده ولی کی گفت خیال چیز بدیه؟خیال نیمی از مغز مارو تشکیل میده و بسیار در زندگی کاراییی بالاتری نسبت به منطق داره بنظر من ما خودمون باید زرنگ باشیم مثلا وقتی فهمیدیم هویت تیکن یک امر ماسونیه تیکنو نزاریم کنار و بگیم اه اه این چی بود ما نمیدونستیم بلکه باید باهوش باشین از چیزای مثبتش استفاده کنی و چیزای منفیشو بندازی دور من بازی تیکنو هنوزم بازی میکنم کلی هم حال میکنم ولی هیچوقت تحت تاثیر قرار نمیگیرم اصلا با یک دید دیگه نگاشون میکنم خانوم استازیا بنظرم جنبه اینجور بازیهارو ندارن و من شکی ندارم که جین رو مثل یک پسر میبینه پسر رویاهاش چیزی که همه دخترا تو این سن عاشق یه پسر از جنس بازیگر خواننده و ..... میشن..بنظر من بهتره این بچه بازیو بزارین کنار .. بعدشم مگه ماسون بودن الکیه که شما مگین مگه من فراماسونیم اونا اصلا زیر ۲۱سالو راه نمیدن با این طرز فکر پایین فراماسونها نخبگانن شیطان پرستیو با ماسیون بودن اشتباه نگیرید کلاس کارشونو پایین نیارین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 192,998 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,685 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری در DotA | Mitsonary | 64 | 39,976 |
۲۳/مرداد/۹۴ ۲:۵۳ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| •فراماسونری در بازی • FIFA 13 • | Amir-T | 24 | 17,808 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: PWLG |
|
| برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN | PWLG | 6 | 3,920 |
۸/تیر/۹۲ ۱۵:۳۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,854 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,072 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|